Diğer tarafin ağrısından Oturamiyorum
Bizim nikahimiz Kıyıldı düğüne daha 2 ay var..
O yüzden nişanlı olarak sordum...
Beni açıklama yapmak zorunda bıraktıkları için nefret ediyorum bazı kişilerden..
Sen eşini / nişanlını bir doktora götür ya da ona söyle geciktirici vb ürün kullanmasın. 40 dk sekse ne erkek dayanabilir ne de kadın. Tahriş olmayı geçtim tabiri caizse kırılır elinizde kalır her ikiside. Sana da yazık ona da yazık. Tahriş ötesi ciddi problemler veyahut yaralanmalar yaşayabilirsiniz. Mutlaka kayganlaştırıcı jel kullanın ve de arada mola verin.
Ciddi ciddi bir doktora görünmesi gerekli. Erkek 2-5 dk arasında hadi daha iyimser olarak 5-10 dk diyelim ( yardımcı kuvvetler almadan) boşalması gerekir. Bundan daha fazlası psikolojik ya da fizyolojik problemlerden kaynaklıdır.
Dip not: psikolojik ilaç kullaıyor mu? sakinleştirici vb. Kullanıyor ise ve yüksek dozda alıyor ise buna bağlı da olabilir bilgin olsun.
süre normal demiş bazı arkadaşlarda türk erkeğinin ortlaması 4 dk dünya çapında en uzun boşalan milletin 7 dk işin tadı çıksın dersek 20 dk çok idealde 40 dk a normal arkadaş adam gerçekten geç geliyo yanı 40 dk demire testere sürtsen kesiyosun yazık bu kızcağıza insan yani kurur tabı o kadar sürede normal bir kadın beş defa gelir kurur insaf..
çok iğrençsınız sanki evlenmıceksınız barı nişanlıyken ypmayın utanıyorum ya
Senin gibi kizlarin elini opmek istiyorum ya
Cevap
34Cevap
acıyo oturamıyorum derken? acımıyo olmalı oturamaman normal değil yakın zamanda bir jinekoloğa görünmeni tavsiye ederim
bu her kadının istediği bişey diye düşünüyodum ben.. kayganlık da mı bir sıkıntı var acaba... aslında bir kaç kez bana da söylendi uzatma - tutma kendini diye , acıtıyo sanırım.. biz miyiz ayarsız , siz mi anlamadım ki :)
kendımı ovmıcem daha fazla suruyo bu ıyı bıse partnerın mutsuz kalmıo
Kılıfsız deneyin ya da krem kullanın süre normal erkek için peki sen orgazm oluyormusun?
40 dakika gayet normal sağlıklı bir seks için arada içinden çıkartıp sevişebilirsiniz hem kuruluk yaşamazsın hem daha zevkli bir ilişki olur ve birbirinize olan sevginiz artar
kondomsuz deneyin daha kısa sürebilir. kondomla daha az his olduğu için uzun sürmesi normaldir.
Acıyorsa uzun olduğu için su bazlı kayganlaştırıcı kullan bence.
Kullandığınız prezervatif geciktirici özellik içerebilir
Geç boşalması sorun edilecek bişey değil ama uzadığında krem ile devam ederseniz canın yanmaz.
ya prezervatif geciktirili ya da geciktiri ilaç içiyor veya kremini suruyor 40 dakka normal değil
Sizin de bı orta yolunuz yok aqü ya erken ya da geç boşalmasından şikayetçisiniz
prezervatiftendir. geciktiricili olabilir ya da plastikten olduğu için erkeği uyarmıyordur.
40 dakika ne manyak mısınız siz? O kadar sürede ne vajina ne penis dayanır, tahriş olur.
ya valla hepiniz batmışınız
Ya bukadar pis bişeyi bir bayan söylemez ne kadar adi sin sehte pislik
işte bu yüzde bakire olmayan kızla evlenmicem
Bizim nikahimiz oldu düğüne 2 ay var.
O yüzden nişanlı diyoruz.
Bilmeden niçin konuşuyorsunuz?
Erkekler nasıl azgn olabiliyor ise kadınlar da olabilir ne var ki bunda?
Kaldı ki her erkek eşi ateşli olsun istiyor sonra masum da olsun istiyor .
Değişik bir durum..
Eşim o benim. Ihtiyaclarimizi karsilamamiz lazım. Yanıyor muyum?
Yaniliyor muyum?
erken boşalana ver sende
40 dakika geç değil ideal bir süre.
Arkadan verme kabız olursun bak demedi deme.
Arkadan yapmıyoruz zaten... Diğer taraf agriyor
Bekleyin ilerde korunmadan yaparsiniz
o kadar pompaya normal
erken boşalsa daha mı iyi
Ikiniz de yalansiniz 40 hahaha
arayıpda bulamayanlar var keyfini çıkar :D
eşşek sudan geliyordur
Çok geç değil gayet normal
Yanma için kayganlaştırıcı krem kullanın
Su azalması var Krem çözüm olabilir
Nerene sokuyoki oturamoyosun
nereye sokuyo ki oturamıyorum yazmışsın?
Gec mi o?
30 yaşında
Genc mi diye okudum ☺ benim canım yanıyor o yüzden gec
Sorun değil bosver haline sukret beterin beteri var
Seni istemiyor olabilir yani ten uyumu
Süre normal
Tahriş
uzunsürdüğüiçindir
Kalın mı geliyor
Helal Enişteye :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar