Etrafımdakiler ya eskorta gidiyolar ya internetten tanıştıkları kişilerle beraber oluyolar ya da sevgilisiyle. Elime fırsat geçti ama yapmak istemedim, duygu olmadığı için. Sizce geçmi kaldım ve bu işe sonmu vermeliyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGeç kalmak ile alakali bi durum değil. Kendi secimin. Cinselliği yaşamak çok gerekli ve harika bir şeymiş gibi yaşamamak ise eziklik gibi goruluyor. Cunku cinsellikten başka gayesi olmayan ve bunu adamlik olarak goren erkekler yuzunden herkes özenmeye başlıyor böyle böyle de aşk duygusu o beden doygunluğundan çok sevişirken ki ruh doygunluğunu alamıyoruz. Bu yuzden bence sen karar vermelisin ki sevdigin sevildigin iliski de yasamak normal siradan biriylr yasamaktan kat ve kat daha cok zevk verir.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen dediğin gibi. Stajdayken, veya bittikten sonra iş yeri etrafında bana anlatılanları duyduktan sonra , bakır kalma isteğim gitti.
- +1 yıl
Aşkın adı cinsellik olmuş maalesef ama sevgi cinsellikten ibaret değildir. Ben bir yakınımda eşi vajinismus olduğu için 18 yıl ilişki yaşayamamış birini tanıyorum bizzat kendisi anlattı. Sordum "zor olmuyor mu senin için?" Dedi; " onu gerçekten çok seviyorum bu hâlde bırakamam hem dert de etmiyorum" demişti. Hem cinsellik neslin devamı için Yaratıcı tarafından verilmiş ve o işi gördürmek için cüzi bir ücret, aşkın sevginin önüne geçmemeli!
Neyse herkesin görüşleri farklı olabilir saygı duyarım. Hoşçakalın... - +1 yıl
Çok haklısınız
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç yaşındasınız? Bilmiyorum fakat şunu diyebilirim evlilik düşünüyorsanız ve evlilikte bakire birini istiyorsanız bence geç kalmadınız evleneceğiniz insanın size kendini saklaması dan yanaysaniz sizde aynı olun derim ve sevgi önemli bence duygu ilişkide yoksa öylesine yapmış olursun tavsiye edilmez genelde
06 Yorumla
Soran+1 yılYaş 19 . Valla ortalıkta düzgün kız yok nerdeyse. O yüzden kimsenin kimseye kendini sakladığı yol.
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılBu konuda haklısınız fakat belki vardır
Cinsellik sizin için özel gozukmuyorsa bakirliğini bozabilirsin fakat bunu bu siteye veya çevrene bakarak söylüyorsan bazen bende de oluyor o istek siteye bakıyorum önüne gelen önüne gelenle yatmış da insan evleneceği insanın başka bir erkekle yatmasına nasıl bakar ki yani düşününce garip geliyor
Bunun ilerisini düşünen biriyseniz evleneceğiniz insan ile yapınız derim ve duygu yokken yapmamak en mantıklısı yoksa amaç kullanmak oluyor
Soran+1 yılBen etrafıma bakarak konuştum. Tabiki sevdiğim kişiyle isterim. O zaman kadar'da sabredicez'de karşımızdakide umarım bizim gibi olur
Cevap sahibi+1 yılEvet umarım sabredersiniz
Karşınıza sizin gibi bir insan çıkar umarım 🙏
Soran+1 yılİnş ama İstanbul veya İzmir gibi yerde zor bulunur. Herkes motorlu at arabasına dönmüş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesinde böyle bir ilişki yaşarsan ilerde bakire kız talep edemezsin.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey geç değil güzle insan. Yani zina yapmamak bir eksiklik değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten yapmamamda en büyük etken din ve ailem. Yoksa çoktan olmuştu belki. Umarım ileriki zamanda yapmayız
- +1 yıl
Dostum haram eroin gibidir dadandın mı bırakamazsın. Helal dariesi geniştir keyfe kâfidir harama girmeye hiç lüzum yoktur. Haram, acı bala benzer yemesi hoş gelir ama acısı çok elemlidir. Yani bir üzüm tanesi yersin peşinden yüz tokat gelir. Sana mutluluklar diliyorum kendi değerlerinden sakın uzaklaşma.
Soran+1 yılTm abi sağol. Dediklerin aklımda.
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Hayır geç kalmadın kafana takma derim
012 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum abi. Zaten kızlar bakır erkek ıstemıyo nede olsa. O yüzden bu konuda değeri yok benim gibilerin.
Soran+1 yılHerkesin kendisi gibi düşünüp, bakireliği önemsizleştirmeye çalışıyolar. Evlilik vakti gelince onları zaten bir süpriz bekliyo.
Soran+1 yılUmarım bu tarz kızlar yolumuza çıkmaz
Soran+1 yılHele İstanbul gibi biryerde dimi
Soran+1 yılBen geçen sene stajdeyken. Ustam bana yattığı kızların, birbirine yatığı erkekleri önerdiklerini anlatıyodu.
Soran+1 yılYok be bunun parası yoktu. Çene oldumu yapmıyacağın şey yok. Hostesle birlikte olmuştu. Bıtane BMW'li kızla yatıp kalkıyodu.
Soran+1 yılKendisi'de CNC tornacıydı
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. içinden geldiği gibi yap yaa, millete bakma
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmak gelmiyo şimdi.
Soran+1 yılYa bazen çok istekli olup bu sefer yapıcam diyom, mastürbasyondan sonra yapma isteği kaçıyo. Böyle yapa yapa idare ediyoz.
- +1 yıl
o ayrı konu, mastürbasyon öncesi ve sonrası düşüncelerini hariç tutmalısın. hormonların düşündürdüğü anlık şeyler onlar
normal zamanda geniş düşün, evlilik öncesi seks, tek gecelik ilişki, bacım... seks vs veya sevdiğin insana mı saklayacaksın kendini gibi konuları kafanda tart ona göre davran bence
Soran+1 yılMastürbasyon dışı dıyosan tabiki evlilik vakti yapmayı tercih ederim.
ne zamn istersen o zaman yap.
10 YorumlaBen de yapmadım, düşünmüyorum da
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası