Hiç öpüşmedim cinsel ilişkim olmadı liseden sonra sevgili işini de bıraktım biraz içime kapandım. Zaten genelde beğendiğim erkeklerden utanıyorum. Seveceğim birini bulup bütün cinsel, duygusal tatları yaşamak istiyorum geç mi kaldım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen de 23 yaşındayım dediğin gibiyim. Öpüşmedim bile. Kesinlikle öyle düşünme hatta böyle kaldığın için gurur duy. Millet gibi her gün biriyle olmadın. Ayrıca herkes yapmak zorunda değil. Evlenince istediğini uaoarsın6. Böyle kızların kaldığını görmek mutluluk verici.
16 Yorumla
Soran+1 yılYa benim gibi çok var da. Ben birini seversem evliliği beklemem benim için sınır çok sevmek, sadece seversem yaparım illa evliliğe gerek yok
- +1 yıl
Kullanıp atan, kandıran çok insan var sıkıntı ya.
Soran+1 yılBen sevdikten sonra kim nasıl kullansın ki
- +1 yıl
Belki senle sadece ilişki amaçlı birliktedir sevmiyordur. Onu demek istedim.
Soran+1 yılAnladım. Bu arada yanlış anlamayın üslubunuz falan çok hoş yorumunuz için teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Senin düşüncelerin tam olarak ne?
En İyi Cevaplar
Bence hiç bir şey için geç kalınmış sayılmaz bundan pişmanlıkta duymayın karşınıza istediğiniz gibi birisi çıkmamış ve daha 22 yaşındasın hayatın çok başlarında bence güzel birisi ile olması senin için daha iyi olur
11 Yorumla
+1 yılhic bisey icin gec kalmadin. bu dusuncede olursan bu dusunceler icinde bosluk yaratir. ve bosluktan ite abazaya kendini feda edersin. bu yuzden acele etme. yaoman gereken tek sey kendini kisitlamamak olsun. 🙏
18 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
hangi sehirde yasiyosun?
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
anladim guzellik. kendine cok yuklenme. acele de etme acele ise seytan karisir. demisler. cokmu dolusun artik. yani dayanamiyormusun?
Soran+1 yılHayır dolulukla değil psikolojik olarak hayata geç kalmakla ilgili
- +1 yıl
bak guzellik bu tarz olaylar herzaman icin ozneldir. kisiye baglodir. belliki senin libidon dusuk yani vucudun ihtiyac duymuyor. bu yuzden millet yaoiyor diye yapma. ihtiyacda duymuyormussun. yani gec kalinmis bi durum yok 🙏😊
Soran+1 yılHayır ihtiyaç duymamadan değil önceliğim mental sağlığımdı, kendi kutumdan yeni çıktım sayılır. Her insan gibi benim de ihtiyacım, acele etmeyi düşünmüyorum ama genel olarak her şeye geç kaldığımı düşünüyorum
- +1 yıl
mental sagligim derken. basindan gecen bi sıkinti mi var. umarim yoktur 🙏 dilersen beni kaydedebilirsin. konusmak sanada iyi gelicektir 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Olabilir, cinsellik için geç de değil erken de değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Geç kalmadın merak etme bundan sonra tam zamanı işte benden gençsin en azından ben geç kaldım asıl
10 YorumlaBenimde hiç olmadı zaten ama bence geç değil.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey için geç değil. Mesele o kişiyi bulabilmek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeç kalmadın bence tam bı yaşlarda başlamak lazım benim ilk ilişkim 16 yaşındayken olmuştu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle geç kalmadın acelede edip hata yapma bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo bende bunları yaşamadım aynı yaştayız
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmadın. Evlenip de öyle yaşarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim birini bulursam yaparım evlenmeyi beklemem sanırım
Gizli Üye(18-24)+1 yıl19’um same
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAskim bunun için insan tanımamız lazım ama ortam olmuyor muhtemelen ve gerçek insan ilişkilerini tecrübe edemiyoruz. Bu da hayatta bi tık geride miyim hissi oluşturuyor
Soran+1 yılEvet ortam, sosyal çevre çok önemli. Ben kibar da biriyim o yüzden ortam pek oluşmuyor bence. İnsanlar daha çok eğlence arıyor kibarlık değil. Dışarı çıkıp keşfetmek görmek lazım ilerde pişman olmak istemiyorum.
+1 yılHayır geç kalmafın benimle tanışamafın ki 😊
00 Yorumla
+1 yılBu işlerin geçi erkeni olmaz yeğen 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gec kaldıysan ben ölüyum ozmn 27 yım🤣
30 Yorumla
+1 yılNeden bıraktın ki
13 Yorumla
Soran+1 yılMental sağlık sorunları
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, geç kalmadın.
10 Yorumla
+1 yılBende de durum aynı
00 Yorumla
+1 yılBence evlenip hayatını mafhetme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri