Sevgilimle yaşlarımız küçük değil. Geçen gün de sevişirken ne zaman tamamen birlikte olucaz hazır hissediyor musun falan dedi. Ama ben yapamadım. Zaten her şeyi yaşıyoruz içime girmesi harici yapsak nolur bilmiyorum. Hala cinsellik yaşadığı kıza karşı değişenler var mı onu da merak ediyorum bir yandan da ondan yapmaktan çekiniyorum sizce napmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden olmasın? Cinsellik bir ihtiyaçtır. Bunu karşılamak da yemek yemek gibidir. Acıkırsan yemek yersin. Canın seks yapmak isterse yaparsın. Seninle evlenmeyi bacaklarının arasındaki zar sağlamsa kabul edip, sağlam değilse istemeyen bir erkeğin sevgisi şüphelidir. Gerçekten seven bir kişi bunu sorun etmez. Mantıksız olur. Mesela sen erkek arkadaşınla seks yapıyorsun. Ama zarın sağlam olması, senin bunu yapmadığın anlamına da gelmez. Yani sen evleneceğin kişiyi kandırmış olacaksın. Ben olsam, evleneceğim kişinin bana dürüst olmasını isterim. Zar falan umurumda olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olur da olmaz da, bunun bir standardı veya kuralı yok.
Bak mesela zaten cinsellik yaşamışsınız sadece birleşme kısmı kalmış o olmamış. O olunca şu durumdan başka ne fark edecek veya etmeyeck o sizinle ilgili bir durum. Burada kişilik ve karakterler fark ettirir sonucu.
Belki hiç değişmez aynı şekilde devame der, belki de durum değişir. Partnerine göre değişir yani bu. Onu değerlendirerek karar ver.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılBu riski almamalısın cinsellik senin garantindir evlendikten sonra yapmak daha doğru.. diyelim yaptınız ve aranıza soğukluk girdi ayrıldınız bunun psikolojik getirisi daha ağır olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsellik bazlı sorunlar evliliği bile bitirebileceği için evlilik öncesi cinsellik bence olması gerekiyor. İçine girmek dışında ne yaparsa yapsın içine girmek çok ayrı bir olay.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılolması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum seks yapmadan evlenmek bence çok saçma düşünsene kutudan ne çıkacağını bilmiyorsun kötü bir şey de çıkabilir
21 Yorumla
Soran1 yılYani bence de ama herkes yapma demiş
Gizli Üye(18-24)1 yılHer şeyi yapıp sadece girmesini sorun etmek kadar aptal bir şey yok. Öpüşme haricinde memenin emmesi de bakireliğini kaybettirir esasen sen bakire de değilsin. Bakireliğe kutsal anlam yüklemiyorum ama bakireliği sadece içine girmek olarak algilamak aşırı sig bir düşünce. Cidden bakire kız yok diyen erkekleri şimdi çok iyi anlıyorum. İçine girince ne olacak zaten her şeyi yapıyormuşsunuz? Ne fark edecek o içine girme çıkma maks 5 dk sürer zaten geriye kalan her şey yapılıyor. İlerde evleneceğin kişiye dürüst olup kızlık zarm yerinde ama her şeyi yaptım de aksi takdirde büyük vebal altında olursun. Bir şeyleri evlenmeden önce yasayabilirsiniz ama arkasında durmayı öğrenin. O zar senin bakireliği sağlamıyor sen zaten kaybetmişsin. Bakire dokunulamaz demektir hiçbir yerine dokunmamış ellememis olması gerekirdi.
37 Yorumla
Soran1 yılBen zaten bakireyim bakirelik kutsaldır va demiyorum ki. Karşımdaki erkeğin bakış açısı değişir mi soğur mu onu merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden cinsellik olur mu sorusu sormuşsun? Cinsellik yaşamışsin zaten. Ve emin ol içine girmeden her şeyi yaptığını gören bir erkek benimle yaptı ise başkası ile de yapmıştır düşüncesi oluşur, ki oluşmuştur. Erkek için bakirelik sadece o delik değil. Sana olan bakışı artık değişmistir. Değişmemesi için bakireliğe anlam yüklemeyen biri olmalı. Bu arada madem sen bakire olmadığını düşünüyorsun her şeyi yapıp içine girmeesine izin vermeme sebebin senden uzaklasmasindan korkman mi
Soran1 yılSevişmek ayrı seks ayrı. İçime girdikten sonra elde edeceğim başka bir şey kalmadı diye düşünüyor erkeklerin çoğu evlenmeye gerek yok diyorlar
Cevap sahibi1 yılAyrı değil niye ayri olsun? O girme çıkma süresi 5-10 dk geriye kalan 30 dk sevisme nesi farklı? Tabiri caizse sikismek sadece çok küçük bir parçası. Sevismek kapsamlı olan. Bu kişiden kişiye değişiyor sevgi ile alakalı durum elde edip senden ayrılan biri o halde seninle evlendikten sonra da elde etmiş oluyor ve ayrılması gerekiyor bu mantıkla evliliğin ne farkı kalıyor? Gerçekten sevip sevmediğini bilmiyorsan ilişkini gözden geçir. Seven biri sana bu soru işaretleri yaratmazdi emin olsaydin ondan sormazdn. Dilerim pişman olamzsn
- 1 yıl
Hesabını banlayabilirler, çok açık şekilde yazma 😊😅
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins abo öyle bir şey mi var banlaninca hesap gidiyor mu
- 1 yıl
Canım belli olmaz, hesap gitmez ama yorumunu silerler ve puan kaybedersin. Yani göze batarsın bak yorumunda tabiri caizse sonrası direk olduğu gibi yazmışsın o cümleyi. Yenisin galiba sitede prenses 😊♥️
Gizli Üye(36-45)1 yılÖyle bir kanun mu var biz eşimle evkenmeden önce cinsel ilişkiye girdik ama benim eşim türk degil. Oyuzden fark orada sevgilin türk ise genelde pis dusuncede olurlar.. bence onlarla girme ilişkiye sonra kalıp anında yüz üstü bırakabilir. Ben olsam senin yerinde asla gitmezdim. ama yabancı ise cinsel ilişki yasamna bencilce bakmadan devam eder sonuna kadar
20 YorumlaSen bu soruyu ailene akrabana sor sevgili iken yapsak olur mu onlar ne cevap verecek sonra bn sana cevabı verecem soz
32 Yorumla
Soran1 yılOlmaz derler tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılYani soyle diyeyim. Eger bunu zevk icin kendin istedigin icin yapmak istiyorsan yap derim. Ama bunu onu sevdigin icin ve ona ait olmak icin yapiyisan yapma derim cunku seni kullanip aticak kenara.
05 Yorumla
Soran1 yılHer erkek kullanıp atıyor mu
- 1 yıl
Her erkek kullanip atmiyor tabiki. Ama genelde bir kadinla kurulan bir hayal vardir onunla olmak ve oraya ulasinca tamam zirveye ulastim rahatligi olur ve soguma uzaklasma bi rahatlik devreye girer.
Soran1 yılBazı erkekler cinsellik yaşadıktan sonra daha çok değer veriyorlar öyleleri de var ama kumar oynamak gibi bir şey kafam çok karıştı
- 1 yıl
Iste bu yuzden ilk yazdigimi dikkate al. Kumar oynama. Sonra piskolojini etkiler.
- 1 yıl
Hayatinla ilgili kumar oynamak cesaret degildir avelliktir
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBekarken seks yaparsan değişeceğinden kaygılanıyorsun... Evli olsan ne değişecek peki? Seni elde edince yine değişmesi ihtimali yok mu zannediyorsun?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılÇok uzun bir süre varsa, düşünülebilir... ama düğün günü bitirenlerde oldu, o yüzden evlenmeden yapmak riskli...
00 Yorumla seks ve sevişmenin cok bir farkı yok her şeyi zaten yaşamışsiniz. evlenmeden önce bunları yaşamak doğru değil bir çok kadın pişman oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence insan ne zaman isterse o zaman yapmalı
ben cinselliğin iyi olduğu hiçbir sevgilimi terketmedim.
00 Yorumla
1 yılOlmasın. Zaten evlenme niyeti olan elini çabuk tutup söz vs yapmak istiyor, seks isteyenler zaten amacı o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenmeyi hızlandırmak için girişe hayır demek gerekir
02 Yorumla
Soran1 yılO zaman acele mi eder
1 yılBence olur ama karşındaki kişiyle ilişki seviyen çok önemli ne kadar bir zamandır birlikteliğin var
02 Yorumla
Soran1 yıl5aya yakın
- 1 yıl
Detaylı ve derin konuşmamız gerekiyor ya çünkü 5 ay çok kısa bir süreç
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence yapma, kalsin böyle. Birliktelik harici bir sekilde bir birinizi tatmin ediyorsanız. Açgözlü davranmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKusura bakma da bu zaten evlenmeden cinsellik, herşeyi yaşıyorsun içinde olması da değil sadece cinsellik. Kendinizi kandırıyorsunuz sadece🤣
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Olmaz, bunu isteyen adam da adam değildir. Kim ne derse desin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSeven insan bişey yaşadı dıye değişmez duyguları daha çok yoğunlaşır sevmiyorsa uzaklasır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu birlikteliğin sonunda evlilik var mı? Ona göre yöntem söylicem
02 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle düşünüyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence vardir ama bende evlenmeden karsiyim ama bazi zamanlar vucut alarm veriyor
00 Yorumla Olur olur bal gibi olur🔥🔥 evlilik olmasada olur
00 YorumlaBence Evlenmeden cinsiyeti yaşamayın Sonra ayrılıyorsunuz pişman oluyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşu an için evlenip yapan çok az kişi var diye düşünüyorum. ama kesinlikle yapacaksan nişandan sonra yapmalısın eğer güvenmiyorsan kesinlikle evlenmeyi bekle
00 Yorumlabu tamamen karsındaki insana bağlı ilişkinizin seviyesi öenmli olan evlenmeden de olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSana karsi davranislari degismis demeki. Artik yapsamda ayrilsak moduna girmis. Yapmamalisin
01 Yorumla- 3 ay
Bir erkek zaten evlenmeden iliski istiyorsa sevmiyordur gercekten deger veren erkek kadinin namusuna önem vermez mi? Ben kadin olarak boyle dusunuyorum evet ihtiyac ama kumar oynamaya benzer. Ve ben olsam boyle bisey yaptiktan ve ayrilirsa inanilmaz pisman olurum. Gunaha da girmek istemem. Kimse boyle dusunmuyor yahu.
1 yılBence yapma derim ama yapacağınızı yapmışsınız zaten.
00 YorumlaZevkine bak zaten cinsellik yaşadın diye değişecekse hiç işin olmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Bakirelik önemliyse senin için yapma ayrılırsa kalırsın eğer değilse ver zevkine bak
00 YorumlaDurdun durdun bu zamana kadar biraz daha sabret karşındakinin ne istediği senin ne istediğin önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılOlabilirde olmayabilirde. Yani kuralı olacak diye bir şey yok
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce cinsellikmi olurmuş ya seni bırakıp giderse bide öyle düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır yapma. Zaten tatmin oluyorsunuz değil mi? İlişkide ikinizde boşalıyorsunuz. Gerisinin bir önemi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılmadem evleneceksiniz.
en güzel anı en sona saklayın.
her şeyi tüketmemelisiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle evlenmiycek zaten amacı bekaretini almış olmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. O istedi diye yapma sen istiyor musun hazır mısın ve o doğru insan mı ona bak
00 YorumlaArka kapıyı çalışın sizde bi farklılık olsun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHerşeyi yapıyorsun madem anal deneyin hiç olmazsa niyeti ortaya çıkar...
020 Yorumla
Soran1 yılNasıl çıkar niyeti
Cevap sahibi1 yılÇünkü gerçekten seni sevdiği içinse o şeyi denemek istemez yoksa diğer türlü delik olsun da hangisi olursa olsun der biz erkekler...
Soran1 yılHayır ya öyle teklif etmedi hiç
Cevap sahibi1 yılSen teklif edeceksin işte verdiği değeri anlamak için. Ben bu konuda düşünceleri ile tecrübeli biriyim çok şey gördüm geçirdim...
Soran1 yılYa o zaman da arkadan yapıyor sanar beni
Cevap sahibi1 yılİlk kez seninle olacak madem çok girmek istiyorsun gel arkadan gir de...
Soran1 yılO olur der bencd ben istiyorum diye 🤣
Cevap sahibi1 yılEee olsun işte ne güzel yaa 😂
Soran1 yılOlmaz ben yapmam ordan🤣
Cevap sahibi1 yılKadınların korkulu rüyası acır dimi 😂 peki oral durumu nasıl?
Soran1 yılOnu da yapmadık hiç🤣
Cevap sahibi1 yılKız sen napiosun peki adama o yok bu yok 😂😂
Soran1 yılElle falan sürtünüyoruz o kadar😅
Cevap sahibi1 yılKıyafet de olsaydı ya üzerinde tam olurdu
Soran1 yılNeden🤣
Cevap sahibi1 yılBakışlarıniz ile sevişin bari 😂
Soran1 yılNe yapmalıyım ki ne hoşuna gider acaba🤔
Cevap sahibi1 yılSiz nasıl sevişiyorsunuz önce onu söyle de😂🙄
Soran1 yılÇıplak😅
Cevap sahibi1 yılAaa valla bravo yaa çıplak sevişmek nerden geldi aklınıza süpersiniz 😂😂
Evliliğe bir şey bırakmamışsiniz yazık
04 Yorumla
Soran1 yılGirmesi kaldı ya işte😆
Soran1 yılYok ya😆
1 yılEvlenmeden önce yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapma seviyorsa evlenene kadar bekler sana saygı duyar
12 Yorumla- 1 yıl
Doğru
Cevap sahibi1 yıl🙏🙏
1 yılolur neden olmasın. bu devirde hele.
00 YorumlaOlur daha güzel olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz, yapmayın bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle yapmayın.
00 Yorumla
1 yılEvlen işte neyi bekliyorsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Doğru değil. Düğünden önce dokunulmaz kadına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
1 yılsizin bileceğiniz iş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur ya da olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik yaşarsa evlenmez seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden sakın verme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaparsınız yakında kasma böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. sevişmeden evlenmek çok saçma
00 YorumlaOlur
20 Yorumla
1 yılNe zamandır sevgilin?
06 Yorumla
Soran1 yıl5 ay falan
- 1 yıl
Yaşlar kaç?
Soran1 yıl25-26
- 1 yıl
Bence emin değilsen yapma. Bekarete anlam yüklüyorsan hiç bulaşma. Oral ve sürtünmeyle yetinsin
Soran1 yılAnlam yüklemek değil de onun bana olan tavırlarının değişmesinden korkuyorum ya da soğumasından sıkılmasından vs vs..
- 1 yıl
İllaki sopuyacak zamanla ya da evliliğe gidecek ilişkiniz. Eğer ayrıldığında sorun olmayacaksa yaşayabilirsin
1 yılOlur, anal sevebilecek kadın varsa sevgili olurum
10 Yorumla
1 yılBence evliliğe bırak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılOlur
00 Yorumla
1 yılEvlenmeyi bekleyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYaparsan gider
00 Yorumla
1 yılOlmamalı ama çok yaptık be
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sakin yapma
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi