Cevabın nedir?
girilmesine girilir, yani en azından bence girilmeli. Tecrübe sahibi olmak güzeldir. Nihayetinde evlenirken yaptığın seçimin daha doğru olma ihtimalini yükseltir. Önceliklerini ve eşinde gerçekte ne aradığını bilmene yardımcı olur. Bence bekaret çok önemsiz ince bir detay , hele ki ilk sevişmede yitirilen birşey olduğunu , ekstra bir zevkten ziyade, ilk sevişmelerin sıkıntısını düşününce iyice anlamsızlaşıyor. Bir de düşününce evliliğin en önemli hususlarından birisi olan cinselliğin , gerdek gecesi süpriz yumurtası olması ve içinden hoşlanmayacağın birşey çıkması ihtimali erkek olarak bile beni korkuturdu.
@_umay_ ilave olarak sanki sorudaki bu gifi de dün verdiğim bir cevabın resimli anlatımı olarak buldum :)02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Umay simdi sana cevabini vereyim.
Her erkek esinin ilk kendisiyle olmasini ister.
Diyelim evleneceksiniz onceden yaptin seks. Verdin kizligini o adama. Sonra isler bozuldu. Sen artik eski sen değilsin.
Evlenecegin adam bu durumu kabullenemez.
Simdi diyeceksin ki erkekler yapiyor bize niye yasak.
Erkekle kadin esit degil ki. Hem günah da ve her ikisine de günah.
Bunu burada tam anlatamam ama bunun için benzetme yapılmıştı. (Filmden alıntıdır. 《Benim çılgın Turk düğünüm》)
Türk kizlari plak gibidir. Paketini actin mi almak zorundasin, geri de veremezsin. Ambalaji acilmis ürünü kimse de satin almaz.00 Yorumla
Hayatta hicbir şeyin garantisi yok tut ki evlenmediniz ya da anlaşamadınız ayrıldınız ve birlikte olmuştunuz yazık değil mi ilerde bu durumu seni gerçekten seven birine açıklayamayacaksın bide Allah korusun tut ki hamile kaldın adam da gitti ne olacak sonra?
Erkeğe hicbir şey olmaz ama kadın kendini korumalıdır. Seven bir adam sevdiği kadıni zor duruma sokacak bir şey yapmaz, bu kullanmaya girer. Seviyorsa zaten doğru zamanı bekler.80 Yorumla
+1 yılSevişti bir bakir ile bakire erkeğe milli dediler kadına fahişe sözünden de anlaşılacağı üzere özellikle de kadınlar için pek doğru ya da mantıklı sayılmaz
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
93Cevap
Bir uydurdular ten uyumu şimdi yaptıklarına bu kılıfı uyduruyorlar😂
Ten uyumu denilen şeyin bilimsel hiçbir yönü yoktur cinsellik zaten iki yönlü yaşanan bir ilişkidir.
Birincisi fiziksel yönü eğer erkek ve kadın fiziksel olarak sağlıklıysa sağlıklı bir cinsel yaşam yaşanır zaten.
İkincisi ise psikolojik yönü bu da tamamen psikolojik yapıya bağlı değişiyor yani sevdiğin insansa zaten evlendiğin insan psikolojik olarakta sıkıntı olmuyor.
Test sürüşü diyenler olmuş ya evlendikten sonra iş kötü olursa falan diyenler olmuş olaki eşiniz kaza geçirdi bir müddet hastalandı vs cinsel ilişkiniz çok aza indi ama sevgiliyken çok iyiydiniz ve birbirinizi çok seviyorsunuz napacaksınız o zaman yarı yolda mı bırakacaksınız eşinizi?
Evlenmeden cinsellik yaşamak ne dinde helaldir ne de kültürümüzde vardır.
Onla bunla yatanların ten uyumu kılıfını mümkünse kendileri gibi insanlara anlatsınlar.10 YorumlaAllah'a ve ahiret gününe inanan ve kul görmese de Allah'ın bu kötü ve çirkin fahşiyeti gördüğünü düşünerek yaşayan kişi bu zamanda kurtuluştadır.
İmam değilim, müftü de... Avamdan normal biriyim ama olması gereken olması gereken zamanda ve olması gerektiği yerde yaşanılmalıdır.
Bunun adına nikah denir, resmi ve dini haliyle de illiyet bağı vardır.50 Yorumla
+1 yılGirilmemelidir zina olur ve zina en büyük 3 günahtan biri. Kiyamete kadar azap demek ayrica.
Görüşümün aksini iddia edecekler s. kimin kulagi duymaz bosuna vizildamayin.82 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana
- +1 yıl
🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir çevresel rahatlık varsa, maddiyat iyiyse gir bir şey olmaz ama diğer türlü toplumsal sıkıntılar olma ihtimali yüksek o açıdan tam ilişki değilde sadece sevişme, oral vs şeklinde güvenilir biriyle bir şeyler yapılmalı evlenme yaşı 30'u buldu.
10 Yorumla
+1 yılYanlışlarından başlayayım önce, bir kız düşünün bakire, bir de erkek düşünün. Erkek kızı sevmiyor ama seviyorum seni diyerek , kızı kullanıyor. Ve ileriki zamanlarda, kız ile ilişkiye giriyor. O kızın psikolojisini düşünebilimisiniz? Kız kendini kullanılmış hissediyor. Hangi konu olursa olsun, kullanılmak çok kötü bir şey. İyi yani ise her insan sevdiği erkek ile veya sevdiği kız ile cinsel ilişkiye girmek ister. Karşılıklı saygı sevgi olduğu sürece, ilişki yaşamak çok güzel olur.
10 Yorumla
+1 yılgirilir elbet.. ne varki bunda! insani bir hak bu...
bu fikri paylasan herkese 50 kısıyle yatmıs kalkmıs bır es nasıp etsın rabbım:) cuma belkı tutar!
insan dedıgınızyıyen ıcen sevısen ve sıcan bır yaratık degıl!!! ınsan serefıyle namusuyla onuruyla ınsan..
modern ınsanlar sizi:))20 Yorumla
+1 yılBence girilebilir; bu ilerisi için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Hem çiftlerin birbirlerini daha iyi tanımasına sebep olacağını düşünüyorum. İlişkide ileride her iki tarafın da mutlu olması gerekiyor; birbirlerini sonuna kadar tanımaları gerekiyor.
00 Yorumlaİlişkiye Girmeden ve aynı evde bir kaç ay yaşamadan evlenmem, sonuçta bir ömür tek yastıkta kocayacam buna karar vermek için hem o beni ev halimi nasıl yaşadığımı yakından görür ve karar verir hemde ben onun ev halini nasıl yaşadığını görürüm karar veririm uyuşursak evleniriz ve mutlu oluruz :)
00 Yorumla
+1 yılHayır ne dinimize ne insanlıgımıza sıgar bu yanlış Allah hayr etsin inşallah sonumuzu..
1310 Yorumla- +1 yıl
@MrCem35 insanları bilmem ama bana göre ters herşey eşinle helalinle güzel Allahın emride bu zaten
- +1 yıl
@kemalfb amin
- +1 yıl
@kemalfb canın degilim lütfen düzgün konuş
- +1 yıl
@Fetifeti aynen öyle
+1 yılYanlış buluyorum. Yapıldıysa da yol yakınken dönülmeli. Kimseye güven olmuyor ve aynı zamanda günah. Bence her iki dünya açısından da eksi.
80 Yorumla
+1 yılBence girilmeli yoksa gerçekten karşındaki insanla uyumlumusun değil misin bilmiyorsun günümüzdeki evliliklerin çoğu malesef cinsel uyumsuzluk yüzünden yürümüyor aldatmalarin çoğu bu yüzden..
60 Yorumlagirilmemeli doğru bulmuyorum zina sonuçta ve bu 3 dinde de günah zaten ki her önüne gelenle seks yapan insan benim gözümde sokaktaki hayvanların doğasıyla birdir yaşamı
60 Yorumla
+1 yılKızlar soruyorun en trend sorusu, her gün en az on defa olmak üzere sorulur, üzerine yüzün üzerinde yorumlar yapılır, bir de tartışılır saçma sapan:) cevabı da şunlarla hemen hemen aynı;
-kitabı okumaya başlamadan önce ön sözünü, arka sözünü okurmusun?
-yatmadan önce pijamalarını giyer misin giymez misin
-arabayı çalıştırmadan önce lastikleri kontrol eder misin etmez misin
-yemeğe başlamadan önce su içer misin içmez misin00 Yorumla
+1 yılHayır çok karşıyım buna biz müslümanız yani bizim namusumuz önemli
100 Yorumla
+1 yılöncelikle herkesin kararına saygı duymak gerekiyor.. ama bana göre.. çiftler birbirini tanımalı aynı evde yasayııp aynı yatakta uyumalı.. teni birbirine değmeli.. uyumları nasıl öğrenip ona göre hayatlarına devam etmeli.. yoksa.. ilerde sorunlar çıkarr
10 YorumlaKarşıdaki kişiye göre değişir bu.. dini acıdan günah ama diğer konuları umursamiyorum. Asık olduğum adamla birlikteyim inşallah yakında evlenicez.. yaşamak sevdiginse çok güzel..
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılEsas evlenmeden önce girilir. Daha gençken, o heyecan ve keşfetme duygusu henüz çok yeniyken girilir. Tutku dolu meraklı genç bedenlerin kendilerini ve karşılaştıkları diğer bedenleri keşfetme yolculuğu. Evlenmeden yapmam diyerek seksten kendilerini uzak tutanlar çok şey kaçırıyorlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGirmeyi düşünmem. Yanlışı şu, ölürsem sevdiğime birileri bekaret hesabı yapıp onu mağdur edebilir, ben bir adilik yapıp vazgeçersem o kız yine sorunlarla kalacaktır. En güzeli herşey yerinde ve zamanında olsun isterim.
10 Yorumla Eskiden elini tutmaya cesaret edemediğin kadının veya erkeğin bu zaman da yatakta son bulması ne tuhaf bir durum
50 YorumlaEvlenmeden iliskiye girilmemesi gerekir ama buna hep kızlar uymak zorunda bırakılır we erkekler bu yasagın dısında kalırlar bence her iki tarafta girmese daha iyi olur
10 YorumlaGerçekten çok uygun bir ortam oluşursa kadın çok istedikten sonra olur, çünkü bir kadının en özel anlarından biri bekaretini kaybettiği andır ve bunun çok acısız ve zevkli olması gerekir ki cinsel hayatı düzgün olsun.
00 YorumlaPsikoloji okuyorum ve 2. sınıftayken teenmom diye bir konu üzerinde konuştuk lütfen YouTube da olan teen mom ya da I hid My pregnancy videolarlnı bir izleyelim neden evlilik öncesi birlikteliğin yararlı olmadığını biraz olsun anlayabiliriz
10 YorumlaGirilmez reis o zaman o özel anın ne anlamı kaldı herhaltı ye sonra evlen ha kim evlenir sonra evlenince derdi ile uğraşacağına bekarken sefasını sürer elin oğlu
30 Yorumlatoplumun koyduğu kurallar. ben evlilik öncesi cinsellikten yanayım.
sevgili dendiğinde yanımda erkek arkadaşı gibi gezdireceği biri olmamalı. madem seviyoruz ciddiyiz bir şeylerde yaşanmalı.00 Yorumla
+1 yıl25 yasima kadar tek esliligi dusunerek yasadim. Cok zorlandigim donemler oldu. Sonra fark ettim ki dunya bu kadar ciddiye alinacak biryer degil. Şu an evlilik oncesi iliskiye karsi hic onyargim yok :) Evlenecegim insanda da bekaret aramiyorum.
00 Yorumla
+1 yılYanlış değil tamamen doğru bence. Ten uyumunu bilmeden evlenenlerin çoğu boşanıyor. Bu yüzden evlenmeden önce tamamen her şeyiyle birbirini tanımak en doğrusu.
00 YorumlaGirmek isteyen girer istemeyen girmez. Eksi ve artıları kişiye göre değişir
40 Yorumla
+1 yılherkesin kendi hayatı ama girmeyenler yazık ediyor dsvzcx
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Elbette yanlış,
Çok eşlilik gibi,
Bana ters en azından,
İsteyen istediğini yapsın.
.10 Yorumla Girilmesi lazım çünkü belki tatmin olmayacaksın ve ömür boyu o adam veya kadınla sevişmek zorundasın ne kadar kötü. Herşeyin şeffaf olması lazım.
10 YorumlaDinen yanlış. Toplumsal ahlaka ters. Hastalık yayılma ihtimali var. Hamilelik ihtimali var. Duygusal olarak sıkıntı yaşanabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sana kalmış, herkesin aklı fikri var, birde herkes cahil değil, kendisi bilir, canı isterse girer istemiyor isede hayır der Cinsl ilişkiye girmez.
00 Yorumla
+1 yılGirilmeli diye düşünüyorum bana bakireyim diyip bakire olmama ihtimali var ama diktiredebilir çok karışır bu ama girilmeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem doğru, hem yanlış. Dini açıdan yanlış, ama evlenip boşanmaktansa cinsel olarak da tanımak doğru.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu kavram neredeyse eskide kaldı girebiliyorlar artık
10 Yorumlaevlenmeden önce tabii ki girilir bence yanlış bir tarafı yok.
00 Yorumla
+1 yılherşey mümkün. kim’e göre neye göre doğru veya yanlış olduğu tartışılır.
00 YorumlaKişisel bir tercihtir ve kimsenin bunu yargılamaya hakkı yoktur.
00 Yorumla
+1 yılYanlış tarafı dinen çok büyük bir günah doğru tarafıda kişilerin birbirlerini cinsel olarak tanımaları
00 Yorumlaben girdim de :) ben evleneceğim göüzyle bakıyordum 4 yıllık ilişkimiz vardı annesi ayırdı
00 Yorumla
+1 yılResmi izledikce sanki gidiklaniyorum hissettim kendi kendime güldüm 😅
00 Yorumla
+1 yılDoğru bulmuyorum ben İslam dinine inanıyorum kızlarımızın çoğu ateist vb dinsiz takıldı ğıniçin bu benim hayatım deyip herşeyi yapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılKişinin kendi isteklerine bağlı bir durum.
İsteyen istediği kadar, istemeyen de hiç.
Önemli olan düşünceler00 YorumlaBakireliği sorun etmeyenler için sorun yok ama sorun edenler için ilişkiye girip evlenemez ise o kişiyle sonra sıkıntı yaşıyorlar.
00 YorumlaTercih meselesi. Ancak şunu belirteyim. Evlilik harici cinsellik ilişkiyi yıpratır ve zamanla evliliği gereksiz dahi kılarak o ilişkiyi b*k eder.
00 Yorumla
+1 yılHep gebelik korkusu yaşamak insanı yaşlandırıyor ya, züküşün keyfini bile süremiyoz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılÇiftine göre değişir. Girmenin avantajı da var dezavantajı da.
00 Yorumla
+1 yılNesi doğru?
Inançlı biri için zina. Diğer inancsizlari bilemem30 YorumlaGirilmemesi lazım
00 YorumlaArzuladığın insanla birlikte olmakta bana göre yanlış hiçbir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi.. Doğru ya da yanlış bir yanı yok..
00 Yorumla
+1 yılSen olsan böyle bir şey yaşamak istermisin namusumuzu yoldamı bulduk
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. girilmez diyerek giren ve girmemiş arayan da çok. girilir ama ben girmemişinden isterim diyen de. girilir ya da girilmez. değişir
00 Yorumla
+1 yılbunu giren birine daha rahat anlatırım bunun ayrı bir psikolojisi var cinsel iliskiyi zevk değil senin o anki psikolojin yönetir
00 Yorumla
+1 yılNe girilir ne girilmez diyemem kişiden kişiye değişen bir durum bu ama mevzu bekaretse sadece bir zar değil
00 Yorumla
+1 yılGirilir
1250 Yorumla- +1 yıl
Bana göre çiftler evlilik kararı almadan önce bir birilerini her yönden tanımalı
- +1 yıl
Ayrılacaklar
- +1 yıl
Fazla dramatik bakıyorsunuz bu konuya. Ben her gün birini bul onla yat kalk demiyorum. Ama her gün ten uyumu olmayan fakat zamanında zaten biriyle evlenmem lazım kafasıyla evlenip bir de çocuk yapan sonra da çocuğun psikolojisi bozulmasın diye evliliyi sürdürmek zorunda kalan mutsuz onlarca çiftle karşılaşıyorum. Bu yüzden çiftlerin bir birini her yönden tanıyıp sonra evlenmesi çok önemli. Bizde sürekli üstü kapanmaya çalışılır ama aldatma oranı Avrupa ülkelerinden çok daha yüksek seviyede. Çünkü ailelerin çoğu bilinçsizce kuruluyor, sonra kenardan müdahaleler başlıyor "aman neden çocuk yok, yoksa kısır mı falan filan" bu baskıya maruz kalmamak için apar topar bir çocuk da yapılıyor ama sonuç? Aile mutsuz, çocuk mutsuz... Yalnış anlamayın ben çorap değiştirir gibi ilişki değiştirenleri kastetmiyorum fakat çiftler arasında ten uyumunun da ölçülmesi önemli.
- +1 yıl
Her kesin cinsel istekleri farklıdır, bilakis ben sert olmasını isterim diğer türlü orgazm olamıyorum çünkü. Ama evet eger o konuda isteklerime uymuyorsa öncelikle ona istediklerimi söylerim ve eger bunu başarıyorsa elbette ilişkimi evliliğe kadar götürürüm. Ama hayır ben dediklerini yapmam istediğim gibi devam ettiririm cinselliği derse o zaman bitiririm. Çünkü bana kalırsa evlilik yarı yarıya buna bağlı. Bu durumdan dolayı eşinden şikayetlenen çok insan var buna sadece kadınlar değil erkekler de dahil. Eşimi seviyorum çok iyi insan ama beni tatmin etmediği için onu aldatıyorum diyen çok erkek var. Kadınlar da son zamanlar aldatma konusunda erkeklere yetişmek üzere ve bu çok üzücü bir durum. Ama çiftler arasında ten uyumu olursa emin olun aldatma oranında ciddi düşüş ola bilir
- +1 yıl
Sertlikten kastım sadece düşündüğün gibi hızlı ve sert cinsel ilişki değil. Benim isteklerim biraz daha değişik
- +1 yıl
BDSM
- +1 yıl
Ne bu mu?
- +1 yıl
Her türünü denedin mi?
- +1 yıl
Çok da sert değil diyorsan amatör yaşamışsınızdır
- +1 yıl
Eminim yapa bileceğiniz daha çok şey vardır
- +1 yıl
Pardon ama az önce beni evlenmeden önce bir çok kişiyle ilişkiye girmenin doğru olmadığı konusunda yargılayan sizdiniz
- +1 yıl
O görüşten sonra bu teklif pek uyumlu olmadı
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler
- +1 yıl
ulan hatuna yürücem diye kırk saat felsefe yapmışsın noldu yemedimi 😂😂 bu kız senin bildiğin kızlara benzemez
- +1 yıl
evlilik için cinsel uyum önemli, sırf bunun için bile girilir.
- +1 yıl
@1omeryildirim :D :D
- +1 yıl
Sohbetinizi belgesel film izler gibi izledim ve adeta bir getirin aslanı şaşırtıp sonunda pes ettirdiğine şahit olmuş gibiyim.
- +1 yıl
@Sineklertanrisis aynen katılıyorum
- +1 yıl
Bütün münazara boyunca sakindin ve kendinden haklılığından emin. Avukatmısınız değilseniz psikolok olun 😊
- +1 yıl
@1omeryildirim :D
- +1 yıl
@Sineklertanrisis hayır öğretmenim :)
- +1 yıl
@Edaciginiz69 güzellik bu millet ne yaşıyor yahu
- +1 yıl
@1omeryildirim Allah sonumuzu hayırlı etsin ne diyeyim :)
- +1 yıl
@Edaciginiz69 ışığı gören gelmiş şaşırmış bu millet yaa erkeklere aç diyorsunuz yaa çok haklısınız gerçekten
- +1 yıl
Felsefe ya da ingilizce mi branş.
- +1 yıl
@Sineklertanrisis hayır ekonomi ve işletme :)
- +1 yıl
O zaman bana 3 yazar önerirmisin öğretmenim?
- +1 yıl
@Sineklertanrisis ekonomi mi işletme mi?) bu arada ben azeriyim hangi konuda yardım lazımsa ona uygun karar verelim
- +1 yıl
Naxçıvandan yahşi mahnılar söyle ☺️
- +1 yıl
Azerbaycanda 2 yıl anılarım oldu☺️
- +1 yıl
@Sineklertanrisis ne güzel, yine bekleriz)
- +1 yıl
İnşallah yine birgün baküyede gelmek isterim. Ama senin türkçen çok iyi ☺️
- +1 yıl
Memnun oluruz gelmene) o kadar iyi değil ama yine de teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Baya baya iyi İstanbul Türkçesi. Benimde azericem baya iyiydi. Ama konuşma konusunda değil de anlama konusunda ☺️
- +1 yıl
Bir gün deneriz belki anlamanı)
- +1 yıl
Ben kendime güveniyorum 😉
Cinsel ilişkiye dahi girmediğiniz biriyle neden evleniyosunuz yahu
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce cinsel ilişkiye girilir
Sen girmezsin ama ilişkin bile yoktur
@_umay_00 Yorumla
+1 yılEvet cok girdim. ama cogundan ayrıldım simdi birisi var onunla deniycez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltekme yedim diye ağlşcaksa bekaret niye önemli diye çemkircekler girmesin
10 Yorumla - Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026