Onu sormuyorum ama cevabımı aldım ven günahı senin boynuna ben saygı duymuyorum ama herkes ektiğini biçer gün gelir anne olursan kızın 16 ya da 27 yaşında yapsın bakalım saygı duyacak misin
18 yaşını doldurduğu andan itibaren zaten onun kararı oluyor olurda yanlış kişiyle yapmaması gereken şeyler yapıp pişman olursa ben her zaman annesi olarak arkasında olurum yanlış yollara düşmesine izin vermem
Senin gibi anneler umarım çocuk sahibi olmaz da gençler bu pisliğe bulaşmaz kusura bakma iğrenç bir insanın utanmaz birisin yazdığın cevaba utanmaz kadın
Benim görüşüme saygı duymak zorundasın ayrı zamanda topluluk kurallarını ihlal ediyorsun ve anayasa kurallarına da bir göz at istersen benim düşüncem seni ilgilendirmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır evlenmeden cinsellik yaşamam
İsteyen yapar isteyen yapmaz tesettürlüler bile yapıyor artık şaşırmıyorum yapan yapar yani kimseyi bağlamaz
Ben onu sormuyorum doğrumu yanlış mı diye soruyorum bu olay
Kızların namusuna sahip çıkması lazım. Evlenmeden veren kızdan çocuğuna ana yapmak olacak iş değildir. Erkek için sorun yok.
Ağzına sağlık kardeşim
olmaz yapmam zina korkuyorum
Olmaz diyenlerinde yaptığına çokça kez şahit oldum
Kimim yalan kimin doğru söylediğini bilemeyiz sen cevap vermedin
İsteyen yapar istemeyen yapmaz her görüşe saygı duyuyorum ben
Aynen bende çok şahit oldum
Onu sormuyorum ama cevabımı aldım ven günahı senin boynuna ben saygı duymuyorum ama herkes ektiğini biçer gün gelir anne olursan kızın 16 ya da 27 yaşında yapsın bakalım saygı duyacak misin
18 yaşını doldurduğu andan itibaren zaten onun kararı oluyor olurda yanlış kişiyle yapmaması gereken şeyler yapıp pişman olursa ben her zaman annesi olarak arkasında olurum yanlış yollara düşmesine izin vermem
Senin gibi anneler umarım çocuk sahibi olmaz da gençler bu pisliğe bulaşmaz kusura bakma iğrenç bir insanın utanmaz birisin yazdığın cevaba utanmaz kadın
Benim görüşüme saygı duymak zorundasın ayrı zamanda topluluk kurallarını ihlal ediyorsun ve anayasa kurallarına da bir göz at istersen benim düşüncem seni ilgilendirmez
Ben böyle bir pislige saygı duymam bu lafı söyleyene de duymam inşallah annelik senin. Ve senin gibi düşünen lere nasip olmaz inşallah
Şikayet edebilirsiniz bu zoruma gitmez verdiğiniz cevap kadar çok üzülüyorum bu toplum nereye gidiyor diye
Olunmaz
Neden
Cansın keşke herkes senin gibi düşünse teşekkür ederim yorumun için
Kriminalkalp, çünkü doğru değil.
Sevgilin var mı?
Maalesef herkes benim gibi düşünmez, düşünmeyecek de.
Yok
Aynen Allah ıslah etsin diyorum
Olur
Günah
Yorumun için çok teşekkür ederim