- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeden önce cinsellik, kişisel inançlar, kültürel değerler ve toplumsal normlara bağlı olarak farklılık gösteren bir konudur. Bazı toplumlarda veya dinlerde, evlilik öncesi cinsellik kesinlikle kabul edilemez veya hoş karşılanmazken, diğer toplumlarda ve kültürlerde daha esnek bir yaklaşım benimsenebilir. Cinsellikle ilgili tercihler, bireyler arasında değişebilir ve evlenmeden önce cinsellik yaşamak veya yaşamamak tamamen kişisel bir karardır. Bazı insanlar evlilik öncesi cinselliği tercih ederken, diğerleri cinselliği evlilikle ilişkilendirebilir ve cinsel ilişkiye evlilik sonrasında başlamayı seçebilir. Cinsellik, ilişkideki önemli bir faktör olabilir ve iki partner arasında rıza ve açıklıkla tartışılması gereken bir konudur. Her iki tarafın da istekleri, sınırları ve değerleri açık bir şekilde anlamaları ve saygı göstermeleri önemlidir. Evlilik öncesi cinselliğe karar verirken, kişilerin duygusal bağları, sağlık konuları ve gelecekteki hedefleri gibi pek çok faktörü göz önünde bulundurması önemlidir. Ayrıca, cinsel sağlık ve korunma gibi önemli konular hakkında bilgi sahibi olmak ve cinsel ilişkide güvenliği sağlamak da önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkişilerin karşılıklı tercihlerine bağlı. ben bi erkek olarak bu teklife asla hayır diyemem mantıken 🤷🏻♂️ ilişkilerimde kız arkadaşlarıma bırakıyorum bu tercihi. ilişki ileri bi düzeye taşınacaksa kararı onlar versin istiyorum. şayet evet derse ne mutlu yani 🤘🏻
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılİsteyene olur, istemeyene olmaz.. Kişiye ve tercihlerine göre..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende mazoşizm olduğu için evlenince ilk gece çok zorlandım allahtan eşim çok anlayışlı çıktı şimdi cinselliğe başlamadan en sexsi kıyafetlerini giyiyor beni karşısına alıp tokatliyor ellerimi bağlayıp çözüyor. Bu şekilde mükemmel bir ilişki yaşıyoruz 😊
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasin ne güzel evlendem yapıyorsun mecbur değilsin aynı kişiyle hayat sürmeye tek gecelik ya da devamlı bile yapsan düğün dernek yok borç masraf yok devamlı yap ya da dilediğinle miss 😍
00 Yorumlabir ömür cinsellik yaşayacağın kişiyle aradaki uyumu, zevk aldığınız ortak şeyleri, aranızdaki çekimi bilmeden evlenmek kumar gibi bir şey
21 Yorumla- +1 yıl
Gibisi fazla direkt kumar oynuyor öyleleri.
Ollmassss olmasın yani benceleri
kflkflfl
20 YorumlaÇiftlerin karşılıklı iradelerine bağlı. Dayanamayıp yapabilirler. Lakin doğrusu evlenince yapılması
00 Yorumla- 00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmalı... Cinselliği yaşamadığın kişiyle evlenmek büyük risk. Yatak odasında mutsuz olma ihtimali var, evlenmek kolay, boşanmak zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bence olmalı, ten uyumunu yakalayamadigin birisiyle evlenmemelisin iliskilerin %70 cinsellik uzerine kuruludur. bu uyumu yakalamazsan evlenmeyin.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki sen hiç evlenmeden önce ya da seviştiğin bir kişiyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılolmayınca buradaki evli insanların sorunları ile karşılaşıyoruz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur tabi ay niye olmasın 😒 temel ihtiyaç bu yani sonuçta
00 YorumlaOlur olmalı da çünkü biraz önce bi kadın yazmış evlendikten sonra kocası iktidarsız çıkmış
00 Yorumla
+1 yılBence olmalı, çünku cogu çift evlenip yataga girdiklerinde , hayal kirikligi yasiyor.
00 Yorumla
+1 yılNamusunu ve şerefini düşünen bence yapmamalı. Ancak herkesin özgür iradesi. Kimse kimseye neden yapıyorsun veya yapmıyorsun dememeli. Ancak bu dünyada her şey karşılıklı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburadaki gibi sapiklara kendimizi kullandirdigimizla kalırız işte
15 Yorumla- +1 yıl
Buradaki sapık dediğiniz kişiler hep burada değil dışarıda da varlar, ama burada yazısından iğrendiğin kişiyi yarın karşında burada yazdığını bilmediğin kişiyi sırf yakışıklı diye kullandırtıyorsunuz ( bu da ne saçma canım bir kelime de neyse ) siz dediğiniz için dedim. Kullandırtmak... Siz bir aletmisiniz kullanmak için sizi tercih edelim, ehliyet gereklimi?
Cevap sahibi+1 yılkullanmak soyutta olabilir kisisellestir bence evet buradaki sapıklar aynı zamanda hayatımızdaki insanlar belki komşularımız
Cevap sahibi+1 yılsapık oldukları yalan mı dgsjah
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Olmamali yapanada ses edemeyiz herkesin kendi düşüncesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarsıdakı kısı ıle guven ve saygıyla olur sen guveıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlarca erkekle sevişip duygularını kaybetmiş kadınla niye evlenelim. kadınlar duygusal varlıklardır ve her ilişkilerinde bu duyguyu yavaş yavaş kaybederler. sonra da evlendikten 2-3 yıl sonra boşanma :)
00 YorumlaOlmaz ne erkeğe ne de kıza 🙂.
30 YorumlaSevişme evet sekse hayır
00 Yorumla
+1 yılValla bilemiyorum muallaktayim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Buni yapan çok kız var
00 YorumlaDaha iyi olur bence sonraları zorlanmazsın
00 Yorumlamanyak güzel olur hemde
00 Yorumla
+1 yılolmaması gerek ama artık neler oluyor neler
00 YorumlaHemde harika olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır o zaman evlenmeye gerek yokkk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapan çok. Sana uyuyorsa deneyebilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılVerirsen olur vermezsen olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Seninle de cinsellik çok güzel olur be
Olur olmaz karışık işler bunlar
00 Yorumlaolur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstenirse olunur
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmalı
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yılOlmamalı
10 Yorumla
+1 yılOlmamalı ama oluyor
10 YorumlaOlmalı
00 Yorumla
+1 yılolmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Olmas
00 Yorumla
+1 yılEvet bal gibi olut
00 Yorumlabal gibi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlmasa da olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Olmamalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yaptıysan olur
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz hocam
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
+1 yılOlsun bence ya
00 Yorumla
+1 yılEvet olur
00 YorumlaKişilere kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten oluyor
00 Yorumlakişye göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılKişinin kendi karari
00 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım