Çağ atlayamadik bi türlü. Hala kadının bekareti sorgulanıyor.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılsorun şu bekareti yanlış yerde arıyor kadında yanlış yerde biliyor bunu değiştirmek lazım bekaret senin evlilik öncesinde yaptığın seks değil ilişki içinde ne kadar çok o kişiye bağlı kalacaksın ve gözün başka erkeklere veya kadınlara kaymayacak bunu yapabilmek ve yapamamak asıl bekaret durumu bence
06 Yorumla- 1 yıl
ama kadınada öyle anlatılıyot küçükken oranı elleme işte orana bir şey yoksa erkekler oranı görmesin ayıp işte orası senin namusun onu herkesten sakla falan gibi eğitilince kadın ortaokulda pedleri gazete kağıdına sarılı şekilde alırsa o kadından ne bekleyeceksin ki şahsen ben o kadının yerinde olsam ben demek ki yaşamayı bile hal etmeyen ezik biriyim sırf vajinam var diyr yapılana bak derdim ama tam tersi başta böyle büyümese kadınlar şu an zaten seks korkusu kadınlarda olmazdı ve eminim ilk seksini yaşamamış kadın bulamazdık ha şu an dada belki yok diyecek kadar azalmış olsa da hala var yani
- 1 yıl
Ataerkil zihniyetin eseri hep zaten bunlar. Cesaretli, özgüvenli olanı da sindirmeye çalışanlar çıkıyor. İstiyorlar ki aynı düzene ayak uydursun. Mesela hiç unutmam ben 15 yaşındayken markete gidip yüksek sesle Orkid nerde diye soru sorduğum için bi erkek arkadaşım beni eleştirmişti sen böyle böyle yapmışsın diye. Bu kişi bir de çıktığım kişiydi. Böyle yontulmamış bi odun olduğunu bilsem hiç şans vermezdim ama yaş gereği tecrübesiz oluyorsun.
- 1 yıl
saçma mesela işte benim sevgilim istiyorsa hemen giderim mesela bak onlarında çeşitleri var gece günlük falan diye çok bilmem mesela sevgilim olsa ona sorar öğrenirdim farkları ne falan gibi konuşacak konu bulmaya çalışırım neden olayı kapatmaya çalışayım ki o da bir ihtiyaç aynı şekilde benim sahibi olduğum mağazaya da bir müşteri geldi erkek gururla prezervatif almıştı mesela ama bir kadın geldiğinde sıkıla sıkıla alıyor benden rahatsız oluyor kadın kasiyer olsa hemen gider hatta sorular bile sorabilirdi ama işte bu "elalem ne der " lafına çok takılıyoz
- 1 yıl
tabiki doğak bir durum bu siş fırçası almakla aynı şey ben şimdi diş fırçası alan bir insan görsem ki bu zamana kadar alan bir kişi oldu o da siyahi biriydi şimdi o kişinin dişine bakmak istediği veya baktığını düşünürüm bunu ped içinde düşünmek lazım ya acil bir ihtiyaç ya da stok yapıyordur orası ayrı ama sonuçta oda kişisel bakıma giriyor
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBilgi, bilim ve bilincin bütün dünyanın gerisindr kaldığı coğrafya burası.
03 Yorumla- 1 yıl
Hiçbir şey okumayıp her bku da dünyada en iyi onlar bilir
- 1 yıl
Teşekkür ederim 💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılcahil oldukları içindir..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılİslam kültürü yüzünden
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe zaman bozdurdun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKlasik İslam kültürü işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılinanclardan ötürü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılEsaret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe oluckti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cahillik işte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği