Bekaret neden önemsizleştiriliyor?

bekareti önemsemek çağdışılık falan değil tercihtir. nasıl ki kadınlar eş sevgili seçerken paraya tipe göre eleme yapıyorsa erkeğin kriterleri var. daha 16 yaşında aklı bedeni karakteri oturmadan birine kendini sunan kadın benim eşim olamaz. ayrıca kadınlar asla ilkini unutmaz. evlendiğinde ikinci el mobilya almak istesen tüm kızlar itiraz eder. ama duygusal fiziksel enkaza dönmüş kız pirenses gibi evlenmek istiyor. bekarken batılı gibi yaşayıp evlenirken bir anda ataerkil geleneklere sarılmaları ayrı çelişki. Birde 20 yaslarinda duzgun adamların yüzüne bakmazlar piclerle yakisiklilara keyfini alıp final yapacağı enayiye yamanma kafası var ee kızım sen 20li yaşlarda benim yüzüme bakmıyor dün ne oldu ikinci ele düştün değerin azalti zikilip atilmaktan harap oldun aaa falanca düzgün adam tipi çok iyi değil ama geçmişime beni kabul eder diyorlar birde sayaç yok vajinada bir kere yapanla barda sokakta tanistogiyla yatanı ayırt edemezssin. Bakire olmayan kızlar istediğini yapar bu onun tercihi bekareti onemsemekte benim tercihim sen tercihine saygı bekliyorsa benim terchime de saygi duyacaksın.
Güncellemeler
+1 yıl
Dinsel veya geleneksel. bakmiyorum gelenekler umrumda degildir benim bakire olamaymlari tercih etmememin sebbpleri,. Kadinlar asla ilkini unutmaz, ben kiskancim esim olacak kisinin mahremini elli kisiyle paylasmasini hazmetmem, ayrica vajinada sayac yok tinderda instada. Falan tek geceliklere mi girdi bilmezsin. Ayrica bakire olup ruhu kasar olan kizlar da gozumde bakire degil.
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm patlaklarin zoruna gitmis. güzel kardeşim nonos erkekleri kandirin anca
Bekaret neden önemsizleştiriliyor?