Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. şimdi bu soruya hemen önemsiz ya da önemli demek kısadan cevap vermek olmaz bu soruya ayrıntılı bakmak gerek önce erkekleri gruba ayırmamız gerek genç aklı oturmamış hayatı toz pembe gören aklı fikri cinsellikte bir erkek bu soruda bile menfaat araya bilir yalandan yok ya önemli değil bu devirde bekâret mi kaldı falan amacı tanışmak bazı erkek var kısadan keser bekaret onun için çok önemlidir dikilmişte olsa bakireyim de elime erkek eli değmedi de inanır o sever tapar durumu iyi olmayan biraz daha ayrıntılı bakar bu olaya hayat zor evlenmek zor para yoksa bu duruma göz yuma bilir zengin durumu yerinde olan genç yakışıklı erkeler kesinlikle çok güzel olmadığın sürece zor ona kabullendirmek ha normal biri olur Allahtan korkan kadının Allahlın emanetti olduğunu bilen birisi hacı hocalar gelmesin aklınıza onlar insanı rezil eder kalbi temiz birinden bahsediyorum bu adam bilir ki bu kadını almak daha bir sevap bu kadına sahip çıkmak zamanında yaptığı hatayla onu cezalandırmak yerine onu bu günahtan arındırmak ister yani sahiplenme duygusu diyelim sevgilisin ve ciddisin evlenmeyi düşünüyorsun bundan eminsin evlenicem ya kesin eminim diyorsun ne gerek var beklemeye diyorsun cinsellik yaşıyorsun erkelerde şöyle bir durum var cinsellikten sonra sanki saygısı kadına verdiği önem azalıyor bu sadece o kadın için değil bütün kadınlara aynı hisler buda cinselliğin az olmasından kaynaklanıyor peki olurya kader bu işler ya evlenmez isen ya kader değilse her şey olabilir aslında bekaret evlenmemiş bir bayan için önemlidir bir cahillik yapmış bunu onun başına kalkmak ta kimsenin haddine değil kendim için konuşuyorum ben bekaret peşine düşmem yaşım malum aklımda yerinde bu devirde 20 yıl önceki devir değil sevdikten sonra beğendikten sonra sorun olmaz ama eski kafam olsa 20 yaşlarım zamanı vay bu kız bu çocukla telefonda konuşmuş bu düşüncede hala gençler var onuda şöyleyim bakire olmayan bir kadının yerine koyalım kendimizi bunu nasıl söyleyeceksin söylesen bir türlü söylemesen bir türlü ben olsam tatlı bir yalanla hallederim biriyle imam nikahlı evlendim geçinemedik ayrıldım diyebilirim eşsek değil ya bakire olmadığını anlar tam olarakta anlatamadım ama Üniversite bitirmişsin eksikleri sen doldur artık
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten önemli değildir. benim için bir kadının geçmişi önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun kadını erkeği yok.. kızlığını bozduran kadın ya da bozan erkek net olarak karaktersizdir.. evlendiği zaman aldatması kesindir ikiside
112 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum sana. Mesela dikkatimi çekti İstanbul'un elitlerinden bir baba kızının sevgilisi var onunla sarmaş dolaş Instagram resimlerine like atmış bu neyin kafası
Cevap sahibi+1 yılOooo baba kız aşk yaşayan bile kaç kişiyi gördüm İstanbul'da. Benim kızım olsa sarmaş dolaş resmine beğeni atacak kadar geniş değilim. O da sarmaş dolaş resmini atamaz !!
Soran+1 yılDediğim kişi çok ünlü olmayan bir aktör çok elit beyefendi asil biri ondan şaşırıp merak edip sorma gereği duydum yani böyle biri normal karsiliyorsa biz mi gerikafaliyiz
Cevap sahibi+1 yılBiz onlarla yarışamayiz
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılOnlar geniş mideli çünkü
Soran+1 yılBaba kız aşk yasayani gördüm demişsin o nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılİki kişiyi gördüm böyle. Birini canlı canlı diğerini mesajlarını gördüm ama şimdi burada anlatamam silerler yazıyı
Soran+1 yılNeci bu insanlar hangi çevreden
Cevap sahibi+1 yılburada diyemem. Biri öğretmen
Soran+1 yılÖğretmenler lej çoğu
Cevap sahibi+1 yılKızı da o okulda öğrenci
+1 yılDoğaçlama yasamak evlenmeden test etmek. Sonucta bir ömür gecireceksin. seks evliliğin direğidir. Direksiz yapı er ya da gec yıkılır
16 Yorumla
Soran+1 yılHer karşına çıkan istediği gibi olmayıp da bir on kişiyle yatan kızı miden kaldiricak mı
- +1 yıl
O da benim sorunum. sanana mk
- +1 yıl
Senin eğleneceğin bakır mi olacak sen kendine bak.
- +1 yıl
Ve sana benden bir tavsiye neyi cok yadirgarsan o senin sınavın olur yaşamadan ölmezsin😂😂😂
Soran+1 yılYadirgamiyorum benim olayım başka sen daha mevzuyu cozemedin soru başlığına bakarak cevap yazmak yerine detayı da okusaydin keşke
- +1 yıl
Okudugunu anlamıyor musun 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi hayatı için en iyi kararı verir. O şunu yaptı bu bunu yaptı demek sadece zaman kaybı
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenmek istiyorum. Hak birdir sana bana göre değişmez
- +1 yıl
Hak ayrı insanların hayatını yaşamaları için yaptıkları seçimler ayrı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendisine özgü bir şey kıyaslama asla yapmamak gerekir herkes kendi iradesiyle kararıyla yaşamalı özenerek değil
09 Yorumla
Soran+1 yılOrası zaten öyle ama doğru birdir sonuçta
- +1 yıl
Tek bir doğru yok ki
Soran+1 yılBir konuda tek doğru olur mesela bir sorunun iki cevabı oluyor mu
- +1 yıl
Kişisel bir şey soruyorsun ama
Soran+1 yılKanka kişisel ama bunun da bir doğrusu yanlısı vardır sana göre hangisi doğru
Soran+1 yılVe neden
- +1 yıl
burada yazmam
Soran+1 yılÖzelden?
- +1 yıl
Olur
+1 yılBende yaşadım karşımdaki de yaşayabilir
Önemli olan ilerde birbirimize sadık olmamız
(Herkesle yatan kızlardan bahsetmiyorum)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl30 una gelmişsin, bu konuda ne yaparsan neyin kendi hakkında daha doğru olacağına kanaat getiremedin mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılKendim için neyin doğru olduğunun farkındayım ben dade merakımdan soruyorum yeni nesil artık Avrupai hayat yaşıyor ve aileler de karışmıyor merskum şu ki onların gözünde olduğu gibi eskiler mi geri kafalı yoksa yeni nesil mi zivanadan çıkmış
Cevap sahibi+1 yılDoğru tektir. En azından benim doğrum tek. Burada %90 ini için bekaret önemsiz ama bir kadın olarak benim için önemli.
Soran+1 yılPeki ünlüler mesela baba kızının sevgilisi olduğunu biliyor ve karışmıyor bu neyin kafası
Cevap sahibi+1 yılOnların hayat görüşleri öyle. Serbestler, geniş insanlar ama bana ters
namussuzlar için önemsiz
24 Yorumla
Soran+1 yılAma şimdi herkes öyle olmuş elit bir baba bile kızının sevgilisi ile sarmaş dolaş Instagram resimlerine like atmış bu neyin kafası
Soran+1 yılArtık herkes öyle olmaya başladı bilhassa elit eğitimli çevreler 😕
+1 yılBakirim ben. Saklama yok. Önemini yitirmese de azaldı diyelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yazık ki öyle oldu artık türbanlılarda bile ciddi bozulma var ahlaki olarak ciddi bir şekilde yozlaşıyoruz
00 YorumlaEvlenmeden olmamali
10 Yorumla
+1 yılBakir / bakire kaldı mı ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılOlan var ama konumuz bu değil. gerçeğin tam ne olduğu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeye saklayanlar acizdir
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden aciz
- +1 yıl
Dünyaya bir kere geliyoruz ve bu mevzunun kadın erkek diye ayrımı yok utangaç silik insanlar evlenmeye saklar
Soran+1 yılUtanmak değil bu iş evlilik kurumuna verilen önem ve saygı evliliğin temelini güven oluşturur
- +1 yıl
Başkasıyla yapınca güven vermemiş mi oluyosun. Kocamdan önceki insanlar kimseyi ilgilendirmez kocanı aldatıyosun sonuçta evlilik her türlü bitiyo zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yitirdi bile z kuşağı için
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki en doğrusu hangisi
- +1 yıl
Bana sorarsan kafana göre takıl tabii ki önüme gelenle ilişki yaşıycam değil ama bana sorarsan kendini hiçbir şeyden mahrum bırakmaycaksın ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılBenim öğrenmek istediğim farklı bir şey. Hani bazı doğrular vardır Allah'ın bir olması gibi ben bunu öğrenmek istiyorum evlilik öncesi ilişki yaşanması gerçekten doğru mu yoksa pişmanlık mı ha kendim için sormuyorum benim çizgim değişmez
+1 yılHakikaten öyle yaşamayan kalmamış
03 Yorumla- +1 yıl
Yaş olarak da baya küçük seviyeye düştü artık 16 hubi
Soran+1 yılSana göre ne doğru bu durumu nasıl değerlendiriyorsun
- +1 yıl
Kime dedin
Oyle birsey artik yok sen bakiremisin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim bu kültür ile yetiştim pişman değilim ama sadece merak ediyorum en doğrusu hangisi biz mi gerikafaliyiz yoksa onlar mı sapkın
+1 yılevet bakire kadınla asla evlenmem
00 YorumlaFazlasıyla hemde
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki doğru olanı ne sana göre
Soran+1 yılO zaten öyle. Fakat birbirini seven insan evlenip de sevişmek yerine kural dinlemeden yapıp sonra ayrılınca ne anlamı kalıyor
Yok artık
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yok artık
+1 yılBenim için önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Yanii galiba oyle
00 YorumlaEvlendikten sonra
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası