Toplumumuzda sadece kadınlar üzerinde baskı olan bir konu erkekler istediğini yapabiliyor ama sonra bakire kız istiyorlar bakire olmayana kötü gözle bakıyorlar oysaki bekaretten çok karşındaki insanı sevdiğin için olmalısın bekaret için olan biriyle zaten olmaz saçmalık bence sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKatılıyorum düşüncelerine tamamen haklısın. Önemli olan karakteri ve karşılıklı sevgi olup olmamasıdır.
Sırf bakire diye biriyle beraber olmak bence yanlış. Bakire veya değil farketmez uyum varsa sorun yoktur bence.
Sadece ifşa vb. şeyler varsa veya cinsel yolla bulaşabilecek bir hastalık varsa baştan söylenmeli ki ona göre önlem çare alınmalı.
Dediklerim iki cinsiyet içinde geçerlidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun insanları böyle şeyler için değilde sevgisi için seçmeliyiz bunlar ne böyle ya zar dedikleri şey önemsiz bir şey yani ve sadece kadınlara yapılan bir baskı
- +1 yıl
Yani ayrıca sana bir şey diyim bizim ülkemizde erkekler ne istiyor diye kafana zerre bile takma. Benim bir arkadşaım vardı olayı yaptıktan sonra ilişkimi kestim onla. Karısı hamile diye cinsel hayatı yok diye bunu bahane edip pavyonlarda onunla bununla sevişiyormuş parayla. Çoluğun çocuğun rıskını yemek dışında eşine sadık bile değil. Böyle erkeklerde ülkemizde bolca var. Çevremde bile çok görüyorum evli barklı adam benim yaşımda çocuğu var kız görünce şekilden şekle giriyor, kızı kesiyor sapıkça şeyler söylüyor vs. Bizim ülkemizde ki erkeklerin çoğuna ne desem hani ağzınla kuş tutsan gene fayda etmez. Bu bekaret mevzusunu kafana bile takmana değmez zaten senin düşündüğün tarzda bir insann bunu kafasına bile takmaz çoğu batı ülkeleri böyle mesela.
Soran+1 yılEvet katılıyorum kendisi her şeyi yapıyor sonra bakire arıyor bakire değilse hemen laf söylüyor adını çıkarıyor erkek yapar ama kadın asla çok saçma eşitlik olmalı yobazlıktan çıkılmalı zaten dediğin gibi bu zihniyete sahip olan biriyle asla birliktelik olmaz düzgün çıkmıyorlar sonrasında
- +1 yıl
Kesinlikle çok doğru gerekirse bekar kalınır ama böyle zihniyette insanlarla ömür çürütülmez.
Soran+1 yılKesinlikle kendine yazık ayrıca bir iş kariyerde bulduktan sonra başka ülkeye gidersin gezersin böyle insanlarla önür birleştireceğine yapma daha iyi
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet önemli. Hala derken de sanki herkes herkesin altına yatıyor gibi lanse etmeyin. KS deki yozlaşmış insan popülasyonu dünya nüfusunun %1 i bile değil. Buradaki troll insanları ve soruları dikkate almayın.
07 Yorumla
Soran+1 yılBence önemli olmamalı sadece kadınlara yapılan bir baskıdan ibaret bu erkekleri neye göre yargılayacağız onlarda sorun olmuyor her iki cinsiyet içinde her şey eşit olmalı
- +1 yıl
Ne alaka. Ben erkek bakir kalmamalı dedim mi?
Soran+1 yılBen sadece kadınlar için olan baskı adına yazdım
- +1 yıl
Kadın da erkek de bekaretini korumalı.
Soran+1 yılBu görüşünede saygı duyarım en azından iki cinsiyet için eşitlik istiyorsun
- +1 yıl
Hayatın esas olayıdır denge. Ying and Yang. Her şeyin azı da zarar fazlası da zarar.
Eşitlik temeldir.
Soran+1 yılBu düşünceni çok sevdim
+1 yılÇoğu erkek hala bakir olmasa bile bakire olmayan kızı masum ve temiz bulmuyor. Bakire olmayana düğün bile yapmam diyene rastlamıştım. Tabii ki tüm erkekler bu düşünce de değil fakat erkekler daha çok önemsiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
+1 yılBanane ak ne yaparsanızsa yapın. Sonra da ksye gelip de zırlamayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe zırlaması ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sence her silleyi yiyen bir kadın iflak olur mu kendin ver bu cevabı
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka abi kadın erkek eşit olmalı böyle şeylere göre yargılanmamalı
u +1 yılolur mu hadi şöyle desen anlarım eşi ölür dul kalır evlenir çünkü o bezde işi olmamıştır ama gençliğinde her şeyi her erkekle yapacak sonra pişmanım diye piyasada masum olucak o kadından kızdan hayır gelmez ne eş olur nede kasaba işte bu ince ayrıntıyı bilmiyorsunuz onun için bakireliginize sahip çıkın
Soran+1 yılBu düşüncenize katılmıyorum kesinlikle saçma o zaman evli barklı adamlar karınlarını aldatıyor ediyor yolda gördüğü her kıza bakıyor gençken her şeyi yapıyor onların ki mübahta kadının ki mi suç
u +1 yılAynı şekilde kadınlarda yapıyor aldatıyor eşini sadece erkeklermi yapıyor birde eşitlik demişsin sence kadın erkek eşitmi seninle benim gücüm aynımı böyle şeylere inanma pişman olmuşsun yanlışlardan belli düzenli bir aile kurarmisin onu bilemem artık çünkü o ilişkiyi yaşadığın bütün erkekler aklına gelecek karşındakini onların karakteriyle sinayacaksin karsilastiracaksin işin zor bence
Soran+1 yılKadın erkek tabiki eşit bunu bir güce bağlayamazsın kusura bakma ama
u +1 yılNasıl güce baglayamazsin şayet güç ile çalışan erkekler piyasadan çekilse hiçbir iş dönmez devletlerin zorunlu dayattırması kadınlar mutlu olsun diye sen hiç inşaatta çalışan bir kadın gördün mü böyle şeylerle avutmayin kendinizi zaten aile kavrami bu gibi nedenlerle ortadan kayboldu kadınlara herşeyi eline verirsen hür şekilde yaşarsa aynı senin gibi bekaret pişmanlığı yaşar sorun işte burada hür olmanız hür olursanız her pisliği görür iş işten geçer işte böyle kadınlar azgınlık çekmesin diye eskiden reşit duruma gelince hemen evlendirirlermis gözü dışarı bakmasın diye
Soran+1 yılVala biz kadınlarda olmasa siz erkekler var olamazsınız ayrıca işinde o kadar iyi güçlü kadınlar var ki erkeklerden daha iyiler yazık gerçekten
u +1 yılKız nerde var o dediklerin rastlantı ben çoğunluktan bahsediyorum kadınlar bizim için tabiki değerli onlar bizim solmayan çiçeğimiz dert küpümüz can yoldaşımız annelerimiz hatta erkeğe güç veren kadınlardır kurtuluş savaşında biz erkeklere hep destek olmuşlardır fedakarlık yapmışlardır bu sadece Türk kadınlarımızda var
+1 yılKadın erkek herkes ya namuslu olsun ya da namussuz olup millete laf etmezin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. insanı geçmişiyle yargılayamazsın
011 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bu saçma yani ve karşındaki insanı o olduğu için seçmelisin böyle saçma bir şey için değil
Soran+1 yılGerçekten o kadar doğru dedin ki keşke herkes böyle düşünse biraz olsa aydınlanır
- +1 yıl
Ya öyle düşünen birine direk s. ktiri çekeceksin herkes eşit bu hayatta erkek yapınca normalse kadın da bir şey dememelisin
Bazı kadınlarda da şu var yaa ben temizim temizsin de neye göre temizlik her bakire olan temiz mi oluyor demek veya her seks yapan pis mi oluyor elbette hayır
Soran+1 yılBencede böyle şeyler yaşayınca ne pis oluyorsun veya yaşamayıncada temiz olmuyorsun çok gördüm dıştan düzgün birine benzeyipte her şeyi yapanları ama insanlar işte cahilce düşüncelerle devam ediyor
- +1 yıl
Cahillik işte ya örnek veriyim sana kız tecavüze uğramıştır anlatsa kimse inanmıcak nerdeyse ama bu onu pis mi yapar ya da bakireyim diyip anal ilişki yapan bir cok kız var bunlar temiz mi olmus oluyor
İNSANIN KARAKTERİ TEMİZ OLMALI NEYSEM OYUM bitti kimse kimseyi zorla sevmiyor
Bide su var kız bakire değil ilk dk hop ev böylede olmaz tabi herşeyin bir stili var adabı var Ne kadar kusursuz olursan o kadın sana o denli bağlı olur
Soran+1 yılKeşke herkes senin gibi düşünebilse o zaman her şey o kadar güzel olur ki bu saçmalıklardan çıkılmalı artık
Soran+1 yılOlsun gerçekten takdir ettim düşüncenizi çok güzel
Soran+1 yılGüzel bu
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Eskisi kadar olmasada doğuya gittikçe önem artıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğu tarafında öyle evet
Soran+1 yılEvet maalesef
+1 yılDeğil
08 Yorumla
Soran+1 yılEn doğruau
- +1 yıl
Yurtdışında çok kızla beraber oldum bakire olana rastlamadım. Ne çok takıyor bizim millet
Soran+1 yılBizim millet yobaz
- +1 yıl
Ehh laf anlayılmaz salla
Soran+1 yılDüzelir umarım
- +1 yıl
Düzelmezler. Ben benim kafamdaki insanlarla konuşuyorum. Değerli zamanımı laf anlatarak geçiremem bunlara. Kaldı ki bakire olduğunu söyleyenlerinde neler yaptığını biliyoruz
Soran+1 yılHaklısın gerçekteb
- +1 yıl
Tşkler
+1 yılDeğil hatta normal
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
senn için nsll
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim için önemsiz saçma sapan bir şey bir kadını buna göre yargılayamayız bunun için de evlilik olmamalı
- +1 yıl
başkasıyla olmayı mı değersiz buluyon
Soran+1 yılHayır mesela böyle önceden bir şeyler yaşamış insanlar yargılanmamalı diyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmamalı
Cevap sahibi+1 yılNiye herkes birbiyler yatsın mi
Soran+1 yılNe alaka eşitlik olmalı bir insan bunun için yargılanmamalı
Cevap sahibi+1 yılİki taraf içinde önemli istediğim kişiyi yargılarım bu bana kalmış
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi saygı duyarım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYooo yapmıyorum
07 Yorumla
Soran+1 yıl%1 lik kısımdasın o halde
- +1 yıl
O kadar düşük mü yaa 😳
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Peki senn
Soran+1 yılBen öyle bir şey yaşamadım ama yaşayanlara da saygım var bunun için birini yargılamam ve gayet normal bir şey olarak görüyorum cahil zihniyetten çıkılmalı
- +1 yıl
Yaşama bence
Soran+1 yılBu benim kararım
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabkide önemli!!!
17 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık
Cevap sahibi+1 yılSana göre onmsiz ise önüne gelene ver o zamn.
Soran+1 yılBir kadın buna göre yargılanmamalı
Cevap sahibi+1 yılAffdrrsin de oncden briiyle yatmış başkasının altına yatmış bir kızla niye evlnsin ki. Kullnms kullnadrms kndini yok öyle... O zamn sende bakire değilsen bir sürü kızla yatan kişiyle git sev birlkte ol neden olsa onmli deilmis !! Kızlar kabul eder lakin erkkler için namus ksvrami onmlidr ama bir sürü kişiyle yatıp bakire kız istyen erkekte şerefsizdr. erkklerle yatıp sonra temiz bir erkkle evlncm diyen kızda..
Soran+1 yılSen bir kadınsın ya ne bu zihniyetsizce yorumun kadınları erkeklerin ezdiği yetmiyormuş gibi bir de hem cinsi eziyor şaka gibi ya gerçekten böyle düşünen insanların nesli tükenmeli Çok kötüsün kızlarda kabul edemez arkadaşım namussa herkes için geçerli erkekte namuslu olup yapmayacak o zaman cahilsin gerçekten
Cevap sahibi+1 yılYorumu tekrr oku derim anlamdgn belli..
Soran+1 yılSon cümlene katılıyorum kusura bakma başta yazdıklarını görünce bir an sona kadar gelemedim sinirden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne