kimseyle ilişki yaşamadım fakat mas*ürbasyon yaparken parmaklarımı da kullandım ilkinde çok az kan geldi çok pişman oldum ama daha sonra nasıl olsa kendi kendimi bozdum diyerek devam ettim. İleride eşim sıkıntı eder mi acaba diye korkuyorum anlatsam anlayışla karşılar mı, üzülür mü o bozmadığı için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için hiçbir önemi yok ben hala bakireyim ama benim için hiçbir önemi ifade etmiyor hatta benim üstümde bir ağırlık diyebilirim çünkü adet oluyorum ama ped kullanmak zorundayım bakire olduğum için tampon kullanamıyorum millet bir tane tampon atıyor saatler sonra çekip çıkartıyor koku yok bir şey yok ben sürekli kanatlarla filan uğraşıyorum artık karnıma dokunmaya başladı bir gönlüm diyor ki koy parmağını içeri aksın gitsin.
13 Yorumla- +1 yıl
Başka yorumlarda da evlenmeden cinselliğe karşı olmadığını, sevdiğin insanla yapmak istediğini yazmışsın. O zaman neden bekareti önemsiyorsun anlayamadım?
- +1 yıl
Önemli olan sevdiğin kişiyle yapmak bekaret değil
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim için önemli sebeplerim de aşağıda ama eğer gerçekten kendin bozduysan ve eşinde buna inanırsa sorun olmaz her halde.
1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-benim ahlak anlayışıma uymuyor.
3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış.
4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem
5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm.
6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor.
7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa.
8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim)
9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim görüşün için tabi ki saygı duyuyorum söylediklerine ki haklı sebeplerin de var. Bana gelecek olursak gerçekten kimseyle bir sey yaşamadım anlık merak ve o anki zevkle mantıklı düşünemedim çok az kan geldi umarım tam anlamıyla bozulmamıştır. Eşim de inanır ve anlayışla karşılar umarım
- +1 yıl
umarım inanır ama şimdiden uyarayım inanmaması ihtimaline de hazır ol çünkü bunların esprisi bile yapılıyo reels videolarında falan devir o kadar kötü bi devir ki kardeşin kardeşe güveni kalmadı suçsuz bile olsan artık insanalara güvenmek zor iş ama umarım inanır ve mutlu bi hayatınız olur müstakbel eşinle.
Bence bir parmakla kaldıysan sorun olmayabilir biraz büyük alet girerse kalan kısmında yırtar kanama olabilir, veya evlilik öncesi bir kadindogum doktoruna gidip hafif dikiş atarak sorun çözülür, kafana göre bul birini evlen, mastürbasyon. da dikkatli yapmaya gayret et, bizim gibi İslam ülkelerinde bekaret önemli, bu toplum kuralıdır, kurallara uyulmazsa toplum olmadık şeylerle ceza veriyor, oysaki avrupada bu tür kişilere acemi deyip bunda bir sorun var diye ilgi duymazlar, sonuçta bu ülkede yaşıyorsak toplum kurallarına uyacağız
04 Yorumla
Soran+1 yılbu toplum kuralları lafını hiç anlayamadım özellikle "Türk aile yapısı" kavramını. Bizim adet, örf ve geleneklerimizde kadın cinayeti, kendi kızına yeğenine t*cavüz etme, canli cansız her seyin ırzına geçmek var fakat bir kiz çocuğu kendi bedenini keşfettiği için, kendi bedeni üzerinde söz hakkı bulundurduğu için dışlanıyor belki de öldürülüyor. Fakat erkek ilişkiye girdi mi girmedi mi bunu anlayamıyoruz.. Cok güzel...
Soran+1 yılsenin gibi kazan derken ne demek istediniz kazara mı?
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet önemli ve hiçbir erkeğin inanacağını sanmıyorum seni kabul edebilir ama inanmaz
Bende aynı hatayı yaptım. Zaten evlilik düşünmüyorum kızlık gitti diyede zina yapamam. Biz hala "bakireyiz" merak etme. Allah biliyor.02 Yorumla
Soran+1 yılsen en azından düşünmüyorsun yapmışsın. Ben o anlık gafletle merak edip yaptim ve evlenmek de istiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBaştan anlat. Inanır veya inanmaz ona göre devam et. Hayat kısa takma kafaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekareti kızlık zarıyla sınırlamanın zararı bu işte. Kimseyle birlikte olmadığın halde kızlık zarını bozduğun için bekaretini kaybettiğini zannediyorsun. Evlenene kadar bir erkekle hiç bir şekilde cinsellik yaşamadığın sürece bakiresindir. Evlenmeden her haltı yapıp vajinal seks yapmayanın kendini bakire zannetmesi nasıl yanlışsa, senin de bekaretini kaybettiğini zannetmen yanlış. Evleneceğin kişiye bunu anlatırsın, şüpheye düşerse sana inanmıyor demektir, onunla da evlenilmez zaten.
00 Yorumla Yani kişiden kişiye değişir bi durum bu benim için sorun yok tabi bekaret kavramı önemlisi değil diye kendimden taviz veriyor değilim sonuç da benim de kendime göre prensiplerim var
00 Yorumla
+1 yılTabi ki evet ama kızlar arkadan çalışıyor
Çözümü bulmuşsunuz04 Yorumla
Soran+1 yıltabi canım erkeklerin nasil olsa belli olmuyor bakir olup olmadığı her gördüğünüz deliğe sokun
- +1 yıl
İnsanlık ölmedi daha.
Bayanın ihtiyacı olmuş rica etmiş geri çevirmek yakışır mı?
Soran+1 yılkes @q hepinizin köküne kibrit suyu
- +1 yıl
Kızma yaa.
Evleneceğin kişiye kendim yaptım desende inanmaz. Hem belki düşündüğün gibi değildir. Ve hâlâ bakiresindir.
Bu ihtimal de var
İstersen konuşalım
+1 yılBakire dediğin kişilerin arkadan neler yediğini bilemezsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılaslında benim için kişinin ne yaptığı önceki hayatı önemli değil fakat önemseyen biriyle beraber olursam tepkisinden çekiniyorum. Ona da diyemem sonuçta sanane önemseme diye
- +1 yıl
Salla ya, önemsiyorsa da kendi bilir. En kötü gider diktirirsin. Sonuçta biri girmedi daha geniş de değil anlamaz.
Soran+1 yılişte mevzu aslında orada. Ben diktirip s@lak yerine koyabilirim ruhu bile duymaz fakat ben bu vebali alamam ya begenmezse kapı orada
- +1 yıl
aynen ya salla gitsin kimsenin tribini de kahrını da çekemeyiz bu saatten sonra.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu kabullenemeyen erkekle ne işin var. Gitsin kendine kutsal rahibe bulsun. Bekaretine önem verenle değil, senin kişiliğine, aşkına sevgine değer verenle birlikte ol 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılayni evin içine girmeden bazı insanlar tanınmıyor maalesef. Tabii ki bende beni ben olduğum için seven aşık olan bi adamla beraber olmak isterim fakat o gece kan olayı gerceklesmeyince 360 derece dönen insanlar da tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam da ilişkin ileri boyuta gidince bunu anlatmalısın. Gerdek gecesi anlatmak ya da o gece belli olması zaten iş işten geçmiş drmrktir.
Soran+1 yıluygun dil nasıl olmalı sence anlatırken yani sana nasıl anlatılsa karşı tarafa inanır dürüstlüğüne güvenirdin
Cevap sahibi+1 yılDirek konuya gireceksin. Aklıma takılan bir şey var bunu sana anlatmak zorundayım diye başlayıp konuya girmelisin. Buna inanmaz ya da kabullenmezse kendi bilir. Unutma dünyadaki tek erkek o olmayacak. Bu sebepten ayrıldığın için de asla pişmanlık duymayacaksın. Çünkü seni sen olduğun için sevmemiş demektir.
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Önemli değil hele ki ilişki yaşamadan mastla kaybetmişsin bakiresin zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi ama düşünsene karşı taraf eşini beklemiş hiçbir kadınla beraber olmamış eşinin de öyle olmasını istiyor ama beklediği olay gerçekleşmiyor ve kan gelmiyor. Yani o hayal kırıklığını eşime yaşatmak istemiyorum bana inanır mı kendi kendime bu b*ku yediğime
Soran+1 yılnasil soylemeliyim peki uygun dil nasıl olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöylediğine inanmaz, hatta s*lak yerine koyfuğun için sinirlenir.
04 Yorumla
Soran+1 yılama inanın burada da dürüstüm yani yalan söylemiyorum eşim olacak insan eşim olmayı istiyorsa bana güvenmesi gerekmez mi
- +1 yıl
İşte güvenicek ama sen bunu söyleyince inanmıyacak ve güveni sarsılacak
- +1 yıl
Evlendikten sonra fark ederse daha önce ilişki yaşadığını düşünür. Evlenmeden önce kendini fazla mahçup göstermeden durumu normal bir şekilde kendisine anlatmalısın ve ilişki yaşamadığına inandırmalısın.
Soran+1 yılinan kendimi çok kötü hissediyorum ben kendimi biliyorum fakat karşı taraf inanmayabilir sert tepki verebilir gururumun incinmesinden ve kırılmaktan korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu eşine anlatmak zorunda değilsin. Eşinde seni bununla yargılama yetkisine sahip değil. Bekarette önemi olan bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılAnlasilir dogruyu soyleyip soylemedigin merak etme.
00 YorumlaDostum Müslüman Erkek alırsan her türlü kabul etmez adını çıkartır
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir soruyu biri daha sormuştu
011 Yorumla
Soran+1 yılben ilk defa soruyorum
- +1 yıl
Bekaretin bozuldu mu
Soran+1 yılbilmiyorum ki
- +1 yıl
Kanadi mi yani
Soran+1 yılilk seferde az kan geldi
- +1 yıl
Sonra ne oldu
- +1 yıl
Sonrakinde?
Soran+1 yılsonrakinde gelmedi
Soran+1 yılama her mas*turbasyonda parmaklarımı kullanmadim arada kullandim
- +1 yıl
Bana ulaşır misin. Anlatayım sana
- +1 yıl
?
+1 yılHic yapmamış kişiler için önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılbende yapmadim ki
- +1 yıl
Tamam o zaman söylersin böyle böyle durum oldu 😀
Soran+1 yılkomik duruma mı düşerim inanmaz mı
- +1 yıl
Devir öyle bozulduki bilmiyorum ne söylesem neler yapıyorlar sonra yalanlar atıyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. bence önemli çünkü bende bakirim
02 Yorumla
Soran+1 yılbakir biri için hadi neyse de her önüne gelenle yatmış erkeğin bakire kız istemesi ayrı bi olay
Tabi ki de önemli kimisine göre
01 YorumlaNasıl birini bulduğuna bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılevet hala ve hep önemli; ve öyle olmalı da...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDusunursen oral yapayim sana
03 Yorumla
Soran+1 yıloff bi s! ktir git @q
Cevap sahibi+1 yılAmann ugrasamam
Soran+1 yıldefol p! ç
+1 yılKan çok mu geldi azmı
02 Yorumla
Soran+1 yılaz geldi ama daha sonra devam ettim yapmaya gelmedi tekrar
- +1 yıl
Zevk anı normaldir o tam bozulmamıştır ilişkiye girince yine kanar
+1 yılBenim için önemli.
05 Yorumla
Soran+1 yılönemli olan kan mı yoksa biriyle ilişki yaşamamış olması mı
- +1 yıl
Biriyle ilişki yaşamamış olması elbette ama nasıl emin olabilirim ki.
Soran+1 yılanlaşılır diye düşünüyorum ilk kez iliski yasayan birinin hal ve hareketlerinden. Ki kızlık zarı bazı kadınlarda esnek olabiliyor ya da hiç olmayabiliyor. Aşık olduğun kadın ilişki yaşamamış olsa ve yapısında kızlık zarı bulunmuyor olsa sırf 2 damla kan için onu terk eder miydin
- +1 yıl
Bilmiyorum 🤷🏽♂️
Soran+1 yılparasını verip diktirip canım yerine koymaktansa dürüst olmak daha makul geliyor bana ben de bilmiyorum ne yaparım ne ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılDürüstlüğüne inanırsam sorun etmem
00 YorumlaÖnemli
02 Yorumla
Soran+1 yılilişki yaşamadım ama bu daha önemli değil mi. Sonuçta sadece kendimi tatmin ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBozulmamıştı belkide
06 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Devam ettiğin için bozulmuş olabilir sonradan
Soran+1 yıldaha sonra kan gelmedi ama
- +1 yıl
Ayna ile kontrol et kendini
Soran+1 yılnasil yapacağım bilmiyorum ki
- +1 yıl
Dm at
Önemli
00 YorumlaÖnemli
00 YorumlaHayır önemi kalmadı
010 Yorumla- +1 yıl
Niye kalmadı 🤔
- +1 yıl
Ben anlarım saf olan anlamaz bu doğru o dediğin kişiler de yapmıştır onemsemez bu kişiden kişiye değişir yapmayan için önemli halen 😀
- +1 yıl
Dikilen anlaşılıyor orijinal den farklı oluyor 😀
- +1 yıl
Uyanık adamlar anlıyor saflar anlamaz tabi ne adamlar var herseyi biliyor kadınlarla ilgili
- +1 yıl
Herkes sen değil kanka sana bol şans kimle olursan ol beni ilgilendirmez gerçekler bunlar 🤙
- +1 yıl
😀😀
+1 yılHayır önemsz tünel gibi olsada
01 Yorumla- +1 yıl
Dayı follos seviyor 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre
00 Yorumla
+1 yılAlet mi sokuyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılparmak
- +1 yıl
Tamamen bozdun mu
Soran+1 yılinan bende bilmiyorum
- +1 yıl
Parmakla ne kadar derine girebilirsin ki
Soran+1 yılhimen yani kızlık zarı derinde değil zaten aslında her 2 kadından birinde ya olmuyor ya da esnek oluyor
- +1 yıl
Parmak tatmin ediyor mu
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ben inanmadım bir tanesi kendim bozdum dedi
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. çok takmayın şu kana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi