Yani erken olmuyor hatta uzun bile oluyor. Daha önce başkasıyla olmadım, ilkim eşim. Ama 6 ay oldu hiç boşalmadım. Erken geldiğini ondan olmadığını iddia ediyor ama 15-20 dk erken değildir bence? Önsevişmede falan sorun yok acaba küçük olduğu için mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni doyurmuyor yani net.
Parmaklarıyla hızlı hızlı yapmasını söyle eğer o zaman sende bir gelişme olursa küçük olduğu için dersin. Sulanma vs oluyormu ön sevişme vs dolayısıyla? Oluyorsa girip çıkarken azda olsa hissediyorsan emin ol ufak olduğu içindir. Vibratör al kendine onunla dene10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılTabiki 15 20 dk. Erken değil. Penis küçük diyorsunuz ama , bunun için kalınlığı mı küçük boyu mu küçük yani , ölçüleri net olarak belirtirseniz , durumun boyuta bağlı olup olmadığını söyleyebilirim. Bunun dışında çoğunlukla , boyuttan farklı sebeplere bağlı olabilir. İlişkide orgazm olamıyorsunuz Peki ilişki devam ederken zevk alıyor musunuz o içinizdeyken?
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Penisi küçük ya da büyük olsa da bu orgazm yaşamaya engel değil. Küçük penisi de olsa kocan doğru bir seks yapsa orgazmda sorun yaşamazsın. Tabi sen de kendini iyi tanıman gerekir orgazm yaşaman için... 10 cm küçük bir penis evet ama orgazma engel değil. Eşin seks taktikleri ve kadının cinsel organı hakkında daha fazla bilgi edinmesi gerekmektedir...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMikro penisimi yani.. o zaman büyütme ameliyatı olacak tek çare veya kalınlaştırma yaptiracak.. böyle geçmez yani.. ikisi bir arada olursa etkili olur aslında
04 Yorumla
Soran1 yılMikro da değil ya
Cevap sahibi1 yılanladım o zaman amileyat falan düşünmelisiniz tatmin olmak için ya da kalınlaştırma için
Soran1 yılAmeliyat vs olacak kadar önemli mevzu değil
Cevap sahibi1 yılAnladım zevk alamıyorum diyorsunuz.. ama Penisi küçük diğe eşiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadinin orgazminda vajinal ve klitoral iki tip vardir. cinsel gecmisinize bagli olarak mastürbasyon gibi etmenler guncel durumunuza etki edebilir. keyif almaniz icin kadinin veya erkegin yonettigi pozisyonlar mevcut. ayni sekilde kadinin veya erkegin daha fazla haz aldigi pozisyonlar mevcut. tum bunlara baglidir. boyut 8 cm den az degilse sorun olmayacaktir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizde de ayni sorun var evlendigimizden beri vajinal orgazm yasamadim yani
89 Yorumla
Soran1 yılBen de maalesef
Cevap sahibi1 yılBen onceden cok da olmasa birseyler yasadim sucu esime buluyorum
Soran1 yılBenim ilkim çok anlamıyorum o yüzden
Cevap sahibi1 yılNe yapmayi dusunuyorsun?
Soran1 yılYapacak bir şey yok
- 1 yıl
Üzücü durum
- 1 yıl
Cevap Sahibi:: Namus değerli birseydin be
- 1 yıl
Soran kişiyle yazacaktım yanlış oldu
- 1 yıl
Yanlış oldu sorun kişiye söylemiştim
Gizli Üye(36-45)1 yılolabilir.. penisi hissetmende sıkıntı varsa.. az ise olabilir etken.. doğru posizyon da önemlidir..
84 Yorumla
Soran1 yılEvet hissetmede de sorun oluyor ama ilkim yani garip.
Cevap sahibi1 yılilk olmakla olmamakla ilgili değil.. fizik olarak uyumlu değilsiniz demek ki..
Soran1 yılFizik olarak derken? Konulara çok yabancıyım ben ya
Cevap sahibi1 yılküçük ya da büyük olması karşındaki kadar seninle de ilgilidir.. yani.. sen geniş olabilirsin.. küçükmüş gibi gelebilir.. sen dar olursun.. büyükmüş gibi gelebilir.. vs vs
Gizli Üye(18-24)1 yılPenis sarılmak vajina dolmak ister ilişkide bosalma ancak bu sağlanırsa olur. Doggystyle ve bacak omza pozisyonlarında vajina daha dar olur Bacaklar bitişik olduğu pozisyonlardir bu pozisyonlarda uzun süre git gel yapılırsa eminin ki boşalma sağlanacaktır misyoner ve kucak pozisyonlarında uzun ve kalın penise sahip erkekler kadında boşalma sağlar pozisyon tercihlerinizi değiştirmeniz sizi rahatlatacaktir mutluluğunuz daim olsun 😊
10 YorumlaBenim ki de büyük değil ama sevdiğimi hemen boşaltılırim ve ben uzun süre sonra boşalırim bence tamamen ilişkinin dimamigiyle alakalı
12 Yorumla
Soran1 yılİlişkide sorun yok ki
Gizli Üye(36-45)1 yıl15 dk vuruyor mu surekli
Arada bi cikarip oral da yapsin hem yalasin sonra icine girsin tekrar ciksin tekrar yalasin yalarken parmaklasin bosaltmadigim kadin olmadi benimkide cok buyuk degil13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVe doggy pozisyonunda daha cok hissedersin
Soran1 yılHepsini yapıyor
Cevap sahibi1 yılOralla baslasin
Sonra doggy de sert vursun
Sonra yalasin tekrar sonra devam icind
Arada da parmaklayacak
Gizli Üye(25-29)1 yılBariz evet. Benim de küçük ama bazen eşim kalçamdan tutup kendine çekiyor daha çok içinde hissetmek istiyor anlıyorum ama yapacak bir şeyim yok. Artık zevk alacağın şeyler düşünmeye bak derim.
16 Yorumla
Soran1 yılPeki bu durum normal ilişkinize yansıyor mu
Cevap sahibi1 yılBazen yansıyor evet. Zevk vermeye çalışıyorum. Bazen heöen boşalıyor bazen zor. Ama fark ediyor. 13 cm mesela benim. 16-17 olsaydı tam olurdu ama büyümeyeceği için iyi kullanmaktan başka çarem yok. Pozisyon değiştirin. O etki eder
Soran1 yılEşimin 10 falan herhalde ya
Cevap sahibi1 yıl10sa çok küçük Ya parmağınla falan ölç çaktırmadan ama çok küçük be
Soran1 yılYani tahmini işte
Cevap sahibi1 yılOna net cevap vermek lazım. 7 cm penis de var 22 cm de var. Bendeki 13. Bazen yetmiyor. Kalın olsa o da kurtarır ama o da yok.
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. bunun nedeni küçük olması değil. bunun sebebi doğru noktalara doğru zamanda temas etmemesi. onunda biraz seni ve bedenini tanıması lazım. bu durumu onunla paylaşmanda sakınca yok beraber aşabileceğiniz bir durum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişme ile birlikte kaç dakika
Sevişme hariç kaç dakika
Kaç cm olduğunu düşünüyorsun18 Yorumla
Soran1 yılToplam 1-1.5 saat sürüyor. Birleşme en az 15-20 dk sürüyor
Soran1 yılZevk alıyorum uğraşıyor da ama boşalma yok
Soran1 yılEvet
Soran1 yılBu sorular sonuca bağlanacak mı
15-20 dakika erken gelme degildir evet, ama seni uyarmiyorsa, isterse 2 saat kalsın içinde orgazm olamazsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Küçük olmasının etkisi olur veya kalın olsa orayı iyi doldurur aslında süre iyi oralla biraz uzun yapmasını tavsiye ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet seni tam olarak uyarıyor yani yapmadan önce ön sevişmeyle seni zirveye çıkarması lazım ondan sonra girmesi lazım nasıl yapacağını bilmiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılVaginal orgasm için bir kaç etkenin bir arada olması gerekir önce kadına görsel olarak hitap etmeliki sonra diğer kriterler yerine gelsin hep söylüyorum önemli olan işlevi diyen kadınlar iri penisin hazzını bilmeyen kadınlardır
10 Yorumla
1 yılyok boy sorn etmez sorun sende farkli pozisyonlardada dene
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBir erkek dili ile bile boşaltabildiğine göre penisin küçük/büyük olmasının önemi yok. Ön sevişme sonrası hafif dokunsa bile orgazm olabilirsin. Bunlarda zamanla ve tecrübe ile oluyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kadın penisi içine alinca dolu dolu hissederse boşalır sende biraz eksik kalıyor olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senin vajinanda doğru yerlere dokunamiyor ve ulaşmıyor...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılbu fizikselde olabilir bi hastalık şekli bi doktora görünse iy olur zira karşındakini tatmin edememek kötü tatmin olamayanda keyf almak yerne olsun bitsin artık der evlilikte özellikle çok önemli bi konu bu
00 Yorumla
1 yılKüçük olması baskıyı azaltıyor evet ama bence asıl engel aen evlenmeden önce çok mastürbasyon yapmışsın muhtemelen asıl sebep bu olabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir durum yok
- 1 yıl
O zmaan acemilikten zamanla vücutlar birbirini tanır alılırsınız
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılBence sen kendini tatmin edebiliyor musun mastürbasyon ile ona bak sen edebiliyorsan sorun onda
02 Yorumla
Soran1 yılDenemedim
- 1 yıl
Denemen lazım ama bunu yapmadan sorun sende mi onda mı bilemezsin ki çok utangaçsın ya da çekingen
1 yılKüçük derken?
kendi kendine boşalabiliyor musun?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar görselliğe takıntılıdır boşalmak için illaki o bile gerekmezarkadaşım vardı elimle dilimle çok orgazm etmişliğim vardır hemde çoklu orgazm
02 Yorumla
Soran1 yılVajinal orgazm farklıdır klitoral orgazm farklıdır. Zaten zor olan vajinal olan, dille elle orgazm etmesi kolay
- 1 yıl
Biliyorum kadınlardan çok bilgim var onlarla ilgili
İşini bilmediği için ve de ten uyumu önemli kadını tek bir noktadan uyarırsan sonuç bu olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaya kötü bir durum.. Kaç cm mesela senin için küçüktür?
04 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim ilkim eşim
Cevap sahibi1 yılAnladım. Onca zaman bekliyorsun ve sonu fiyasko. Elbette yaptığın kötü bir şey değil ama bu bakımdan da düşününce ne bileyim ya..
Soran1 yılBunun dışında bir sorunumuz yok çok şükür, sorun buysa da yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılYani evet. Mutluluklar dilerim.
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet engel olabilir. Süre boy kalınlık ve en önemlisi uyum etkiler
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma birinizi keşfederseniz çözebileceğiniz bi durum
Gizli Üye(30-35)1 yılSanirim evet. Biraz kalın olsa sen daha rahat orgazm olursun...
00 YorumlaSen istekli olursan boşalır sin üste çıkmayı dene
10 Yorumla
1 yılHic oyle bi sikintim olmadi acikcasi hep tam tersi diye sorun yasadim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBununla onun alakası yok.
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Farklı şeyler, farklı konular.
Gizli Üye(25-29)1 yılTrol musun gerçek misin ona göre cevap vereyim boşa yorma
012 Yorumla
Soran1 yılTroll değilim cevaplarımı okursan anlarsın
Cevap sahibi1 yılPeki mastürbasyon fazla yapıyor muydun
Cevap sahibi1 yılVeya eşin sevisme aşamasında ilgili davranıyor mu
Soran1 yılYapmıyordum çok
Soran1 yılGayet ilgili o konuda sorun yok da işte
Cevap sahibi1 yılSeni yükselmesine ihtiyaç duyuyor olabilirsin
Cevap sahibi1 yılVeya aşırı stres kaynaklı da olabilir eğer doğru şekilde yaşanırsa küçük olmasinin bir etkisi yoktur
Soran1 yılTeşekkür ederim sanırım tecrübesizliğin de etkisi var
Cevap sahibi1 yılBu duyguyu yaşaman için yardım edebilirim istersen
Cevap sahibi1 yılSorunu beğendim nic uslu çocuk
Soran1 yılEvliyim saçma sapan konuşmayın ya
Cevap sahibi1 yılYanlış anlama lütfen sadece yardım edeceğim neler yapmaniz yapmamaniz konusunda
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. takviye kullanmayı deneyebilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılTakviye? Ne gibi
1 yılBence 2 tarafta tecrübesiz o yüzden
01 Yorumla
Soran1 yılOndan da olabilir
1 yılAma görsel olarak kötü durur ya
02 Yorumla
Soran1 yılSorun görsel mi
- 1 yıl
Hem vajinanı hem gözünü doyurması lazım ama
İşlevsel ve kullanılabilirlik önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenmeden önce cok mastürbasyon yapiyor muydun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun
00 YorumlaTam birleşme olmuyor uyaramıyor
00 Yorumla
1 yılSenin zevk noktana ulaşamadı demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılTam doldurmuyor seninkini demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlabilir sende iyi birini bul diyursun seni
012 Yorumla
Soran1 yılSaçma sapan konuşmayın senin de eşin senden memnun olmayınca gitsin başkası doyursun o zaman
Cevap sahibi1 yıl😆 😆 😁 O memnun ama
Soran1 yılKesin memnundur
Cevap sahibi1 yılKesin ya konu komsuya tavsiye bile ediyor o derece 😆😆😆
Cevap sahibi1 yılŞaka bir yana bosalmanin buyuk olmasi uzun olmasi degil. Kadınların %80 bosalamiyor zaten. Ön sevisme olmadan direk yat kalk olursa bosalamazsın. Normalde elle bile bir kadin bosalir ama bilirsen
Soran1 yılZaten elle sıkıntı yok
Cevap sahibi1 yılDemek istedigim kadini bosaltmak bir sanattir. Inanki çogu kadin hayatinda bosalmiyor. Yani onun ufak buyukle ilgisi yok
Cevap sahibi1 yılBu durumu onla konustunmu peki?
Soran1 yılHayır konuşursam kırıcı olur yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılNedenki konusma tarzina bagli kirmadan diyebilirsin bence
Soran1 yılDesem de ne yapabilir yani bu konuda
Cevap sahibi1 yılDaha ozen gosterip bosaltabilir diye dedim sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır değil o kabiliyetsizlik erkekten kaynaklanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana oral yapmiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet ondan dolayı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayir tabiki de.
00 Yorumlabuyuk olması sorun oluyor sızın ıcın bu dogru
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİnce mi?
05 Yorumla
Soran1 yılSanırım
- 1 yıl
Hissetmezsin o zaman
- 1 yıl
Boyu kaç cm vardır?
Soran1 yıl10 civarı bence
- 1 yıl
Çapı yani eni kaç cm’dir?
Gizli Üye(30-35)1 yılYani onla alakası yok dayanıklı bnce
00 Yorumla