Penisin küçük olması sorun olur mu?
Bence kalın ve büyük olmalı, yoksa zevk alınmaz
İşlevi önemli, küçük olsa da olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Penis küçük olsa da bir şey olmaz büyüğe gerek yok birisi yazmış 6 cm diye ama değil en fazla 5 cm o bile değil sen parmağınla zevk alabiliyorken kalkıpta büyük penis istemen olmaz ama kalın olursa iyi olur bir de erken boşalma olmasın içinde uzun süre durabilsin tamamdır
Kadının zevk aldığı maksimum derinlik 6cm civarıdır gerisi boşluk yani bebeğin geldiği yerdir 20 cm penisler gerekli olsaydı bir kadın parmakları ile orgazm olamazdı büyük penis ne ise yarar sorusunun cevabı ise erkekteki gibidir erkek gözüne nasıl büyük göğus ve kalça daha hoş geliyorsa kadinada büyük penis daha hoş gelir ama zevk olarak bir farkı yok görsellik tamamen
Daha önce cinsel bir deneyimin olmadığı belli ama hiç araştırmadın mı da? Büyük penisin zevkten daha çok acı vereceğini biz değil uzmanlar söylüyor dünyada penis boyu ortalaması 13-14 cm saçma sapan triplere girmenin bir anlamı yok
Evet penis boyu 12 olan şahsın açıklaması...
16 benimki sen kendi memene bak küçük memeli
Oooooo aglarim
Ağlama memeni büyüt
Çükünü uzat
16 zaten ortanın üstü 😄
Penis boyutu önemli değil diyorlar da büyük olduğuna inanmayıp görünce etkilenen çok oldu ama "bu çok büyük ben istemem" diyen olmadı.
Cevap
19Cevap
Penisin boyutu senin zevk alıp almamana bakmıyor penis büyükte olsa küçükte olsa sen yine aynı zevki alıyorsun
Bence aynı zevk alınmaz, büyük olanın dokunuşu bile farklıdır
Hayır fark etmiyor kadın vajinası esnektir erkeğin penisi büyük de olsa en dibine kadar da soksa kadın yine aynı zevki alacaktır
Sizin görüşünüz tabi.
Benim görüşüm değil olan bu böyle reklamlar yaparak saçma sapan hap dağıtıyorlar penis boyutuyla uğraşmayacaksınız ideal penis boyutu vardır Türklerde bu 15 cm dir bizim türk erkekleri penis boyutlarıyla çok uğraşırlar 20 cm 30 cm diyen var hepsi yalan söylüyor aynı hissi alacaksın kafanda bu penis boyutunu çok büyütme ön sevişmeyi güzel yapan erkekler çıksın karşına çoğu ön sevişmeyi bile gerçekleştirmiyor
Okey
Tercih meselesi
19 cm penisim var ve rahatsız olan olmadı hiç. Hatta görünce eriyip biten dahi oldu
@XAmigdalax he he kesin 19 cm dir
@XAmigdalax Kendinize dürüst olun kendinize
Yemin ederim 19.. Nasıl istersen kanıtlarım
@XAmigdalax mezroyla ölçtün mü?
Evet ölçtüm. Merak ettim baktım
@XAmigdalax Bize kaç kişi geliyor 19 cm diye kola şişesini geçmiyor boyları
Ya kızım sana ne milletin cukunden
İşine bak ya
Ne savaşı ya öf ne boş işler
Anlamazsın yat aşağaya :D
@_ladyaderun Nasıl kanıtlayabilirim? İnamayabilirsin. Ama o kadar göstereyim dicem yanlış anlıcan
@_ladyaderun Ha bide bizim gibi denyolara savaş mı açtın :D Ay canımm kıyamam. :D :D
@XAmigdalax Kıyma yaparım seni aslan 9 cmlik sikinle gelmişsin 19 cm diyorsun :D
hahaha :D Özele gel resim atayım. Benim için sorun değil. Kanıtlamış olurum.
Ya abi gidin özelden konuşun bu ne ya
@XAmigdalax hehehehe resimle mi kanıtlamış olacaksın :D güldürme beni akşam akşam güldürdün sen git 9 cmlik sikinle oyna evde :D
Offf savaşı kazanmak üzeresin ha gayret :D 9 cm olsaydı da sorun olmazdı. Ben onu 19 hissettirirdim merak etme ama gerçeği 19 ben napiim. Hem neden şaşırdın bu kadar?
@_ladyaderun Aklıma resim geldi ne biliim. Ama korkabilirsin çünkü sen öyle bir şeyin olabileceğine bile inanmıyorsun :D
@XAmigdalax Sonunda kabul ettin 9 cm olduğunu :D nasıl hissetireceksin kendine mi sokacaksın :D sen sikini kumarhanedeki rulet masasında kullandır çevirsinler senin 9 cm lik cücüğünü hadi git şimdi :D
Arkadaşlar kıt mısınız, gidin özelden bosaltin birbirinizi
Bu 9 cm takıntın nerden hayırdır. Hep 9 10 cm ler mi çıktı karşına :D İnan inanma tatlım farketmez. Kimseye cük kanıtlamaya ihtiyacım yok. Net 19 cm o kadar. Ama ben cm hesabı yapmam benim yatağım iyidir.
@XAmigdalax ya abi hadi ordan olup gider misin şu görüşten ya git kimi zikeceksen mik
@XAmigdalax :D Demirden korksak trene binmeyiz aslan parçası :D biz gerçeğini gördük sen anca resim çekerek ıspatlarsın hem * övünenleri de gördük meydanda cola şişesini bile geçmiyor boyu :D sen anca kendini böyle cilalarsın :D
Offf kadınımm :D Gel özele buradan atılacaz şimdi.
@XAmigdalax Aslan kanıtlamaya ihtiyacın yoksa niye buradasın yok resim atayım matayım diyorsun :D zaten olmayan bir şeyi kanıtlayamazsın paralı kadınlara gidiyorsun onlarda seni kırmamak için rol yapıyorlar senin paranı alıp tekmeyi basıyorlar arkandan da etmedikleri küfür hakaret kalmıyor o yüzden gerçekçi ol her zaman bu hayatta tamam ;) delikanlı ol delikanlı
@XAmigdalax Olmayan şeyle zikemezsin zaten vereyim mi taxi paranı hadi arkandan su dökelim senin :*
Yavaşş gelll :D Sen sadece sana nasıl kanıtlayacağımı söyle gerisini bana bırak. Ben asla yalan söylemem. Neyse odur. 19 cm diye de gurur duymuyorum. Benim gurur kaynağım başka sen anlamazsın.. Varsa görmeye cesaretin gel bak :D Daha ne dicem sana tutturmuşsun 9 diye :D Yarısını keseyim bari senin için :D Ha parayla sekslede işim olmaz. Gerek yok
@XAmigdala Biz izlediğimiz filmin tekrarını izlemeyiz aslan parçası ;) çooook gördük sikini övenleri sen de o tayfadansın ;) o yüzden gerek yok bir şey göstermene sen kendinden eminsen zaten burada dil dökmezsin demek ki sende bir şeylerin olmadığını biliyorsun biz zaten biliyoruz o yüzden kendine doğru söyle ve 9 cm lik sikinle ekran karşısında 31 çekmeye devam et :*
Hahahah ben o mastürbasyon çocuğunu bırakalı çok oldu tatlım :D Çok iddialı konuştuğun için kanıtlamak istedim sana :D Ha sen görmek istemediğin için gelmiyorsun o başka. Sürekli kaçıp duruyorsun. Göster lan o kadarsa diyebilecek dt te yok sende :D
@XAmigdalax Yukarıda dediğim gibi aynı filmi tekrar izlemek istemiyorum bırakmışmışmış neyi bıraktın acaba şu an bile elinde sabun var klavyeye sabunlu ellerinle basıyorsun :D elinden sikini mi bıraktın nasır tutmuş ellerin daha hayla konuşuyorsun :D
Senin bu emin konuşmaların var ya :D :D Şunu yapıyorsun busun sen diye kendi kendine inanıp gülmeler falan :D Senaryonu yesinler senin.
190 cm boy 83 kilo 19 cm boyutlarındayım her türlü kanıtlarım cesaretin varsa :D Kimseden çekincem yok :D
@XAmigdalax abi kariyi zikme vaktin gelmiş istiyor
@XAmigdalax Sana kim dedi olm çekindiğini sen zaten dünden hazırsın :D burada yapılan konuşmaların hiç biri senaryo değil hepsi gerçek yaşanmış olaylar gösterdiğinde sen rezil olacaksın bize bir şey olmayacak ki burada yazdıklarında çöp olacak zaten çöpte :D bir diyorsun boyum 190 ee sikinde mi 19 cm oluyor ne alaka :D kara cahil insanın boyuyla siki orantılı değildir insanın boyu kısaysa siki de mi kısa oluyor o zaman öyle bir dünya yok sen git kulaktan dolma bilgilerle kandır kendini ama rezil olacak olan sensin :) :D Türk erkeklerin siki 15 cm dir bu bilimsel bir açıklamadır senin gibiler de anca böyle p*rno aktörleriyle karşılaştırırsınız kendinizi böyle avutun avutmaya devam :D :D
Özelden attım git bak :D Boş konuşmayalım ;)
@XAmigdalax Ne saygsızlık yapmayacaksın senin yaşamın saygısızlık üzerine zaten o 9 cmlik sikinle kimseyi *
@XAmigdalax 2 saattir boş yapan sensin biliyoruz sizin dübenleri hikayeleri kiminizinde siki 25 cm he oldu canım he kendinizi kandırın böyle
Özelden attım git bak dedim boş konuşma :D
@XAmigdalax Neyine bakıcam be 9 cmlik şeyine :D kürdan at sen :D hem resimden belli olmaz sen photoshop yapmışsındır :D
Daha net 2. yi gönderdim :D Daha da başka bir şey yapamam :D
@XAmigdalax Yapamazsın zaten :D sen buradan git kürdanını alıp
Baktın değil mi? :D :D Demek ki oluyormuş ;)
@XAmigdalax Yoo resimden belli olmaz o geleceksin canlı canlı göstereceksin :* sonra rezil olup gideceksin taxi ücretini ben karşılarım :*
Neredesin geleyim :D
Peki 19 ise ne yapacaksın ödülüm ne? :D
@XAmigdalax 19 olmayacağı için bir ödül yok :D rezil oluşunu izlicem :D
@XAmigdalax Boy ile orantılı değildir sikinin boyu bunu aklına yaz ;)
Orantılı değil evet. Ben boyumu öylesine yazdım :)
Ya 19 çıkarsa ödülüm ne ona göre geleceğim
Ne boş yapmışsın adam ispatlayım diyor hâla konuşuyorsun 19 olduğunu ispatlarsa seni becermeyi kabul ediyor musun?
@Makinecamee Bilip bilmediğin konulara maydanoz olma 2 kişi konuşurken 3ncü kişiye b*k yemek düşer afiyet olsun onunla benim aramda ben s*kiyle övünen insanların s*klerini gördüm kola şişesi bile değil belli bir orantı vardır türk erkeklerinde tamam mı afiyet olsun b*k ye şimdi 3ncü kişi olarak girdin araya
@_ladyaderun Resimlere baktın mı?
Kola şişesinden büyük olduğunu ispatlarsam ne yapcan?
@Makinecamee boş ver kanka. Benim resimleri büyük ihtimal görmüştür onun şokunu yaşıyor kesin :D Hatası şu: Türkiye penis ORTALAMASI 14 cm ve ortalıkta 8 cm ile gezen bir sürü erkek var ve o 8 i 14 e yükselten uzunlukların var olabileceğine inanmıyor. Ona göre ortalama 14 ise herkes 14 :D Allah muhafaza 20 üzeri birisiyle tanışacak 14 diye görecek bi tarafını
mecbur deneye deneye buyugunu kullanislisini bulucaksiniz :)
bos durmayin sizde calisin
eğer kadının vajinası eleğe döndüyse küçük penis sorundur. fakat bu sorun kadının sorunudur.
Kadın yine sorunlu çıktı jsjsjjdj
Sorun olduğu düşünülen bir durum ortaya konulmuş. Eğer ortada bir sorun var ise birisi yaradılış yani adamın elindeki o. Diğeri tercih. Şimdi bir daha düşün 🙃
Felsefeye gerek yok hacı
Tercih soruldu
Bence de gerek yok. Boşa enerji yakmayın.
kişiye özel bir durum ama pek verimli olmazdı, yinede işlevsel açıdan bakmak gerekiyor öyle düşünüyorum
benim 17 cm koca kafalı kalın , gerisi beni alakadar etmez , bişi diye kız da çıkmadı
Benimki ideal uzunluk ve kalınlıkta gerisi tınn
Valla bilmem 14 cm ve Orta kalınlıkta yetiyor memnun olmayan gormedim
Benimki büyük olduğu için sorun yok. Kadınlar genelde büyük seviyor. Hem görsel açıdan hemde tatmin açısından daha doyurucu buluyorlar :)
Max 9 cm @m çukuru olan kadınların 20 cm merakını bende anlamış değilim. adam köklese ağrı yapar halbuki.
önemli olan sadece işlevi değil, 10 cm işlevli olsa nolcak hissettirmedikten sonra :D hem boyu hem işlevi önemli ikisi aynı anda
Boyu değil işlevi çok daha önemli 😉 benim ki örnek bir kızı çok memnun büyük zevk ve bırakır çok büyük fe iyi değildir yani 😅 ortası dengeli iyi
kadınnı canı çok acımadan ve en yüksek zevki verecek şekil de olmalı bu büyük de olabilir küçük de
Herkes 18-20 cm istiyor onlara bakarsan 😆
Bence öyle olmalı
Ortalama 14 diye hiç 20 olmayan yok anlamına gelmez
Ölçüp ona göre hareket ederiz merak etme dnznnsn
Bilmiyorum hiç ilişkim olmadı
Ağzına sığıyorsa sorun yok
Küçük penis zevk mi verir
Boyu da işlevi de iyi olmalı.
Önemli olan işlevi. Neden diye sorma lütfen
Olmaz neden olsun...
Önemli olan işlevi diyen kızlar realisttir