+1 yılŞöyle ki mesela cuckold ilişki teklif edebilirsin kendisine, şahsen ben bunu istiyorum ilerde hayatıma girecek kişiden.
Ama benimki kısa diye değil bunu ben başka amaçla istiyorum.
Fakat bizim ülkedeki kızların buna bakış açısı toplum dayatmasindan dolayı çok çekingen kalıyor.02 Yorumla
Soran+1 yılNeden istiyosun
- +1 yıl
Kıskandığım için istiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle kızları görüp dua ediyorum halime red pill candır. red pill save the lives every time. Evlenince asıl kadın kötüyse cinsellikte biz hapı yuttuk... Kadın en kötü boşanma davası açar bla bal bir mazeret uydurur 1 haftaya boşanır. Temiz... Aseksüel bir karı denk gelirse nalları dikmiş say erkeğin...1 yıl uğraşsa boşanamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılHicbisi anlamadik
Cevap sahibi+1 yılneyini anlamadın. Denedin mi ki küçük diyorsun... En kötü boşanırsın 1 haftada kadın boşanıyor nasılsa 🤪 anladın inşş 🤨
Soran+1 yılKizligimi bozduktan sonra olmaz
Cevap sahibi+1 yılOfff offf kızım o zaman ne küçük mü diyorsun deneme şansın yok işte o zaman. Vajinaın iç yüzü zaten 15 cm kızım sen ne istiyorsun 20 cm olsa 3-5 cm kısmını alamıyıcaksın bu sefer de alamıyom diyiceksin... Adam iyi hoşsa ne sikini kafana takarsın onu da anlamadım gerçi de... Neyse allah tamamını...
Atan atar ama mesele sadece boyu kalınlığı değil bunu ne zaman anlayacaksınız bir tane zenci var 1 metre alet var ama onu nasıl sert tutacak nasıl keyifle içinde git gel yapacak düşünsene normal duruken bile zor tutuyor
01 Yorumla
Yani, cinsellikte zevk vermeme ihtimali fazla ama sana da bağlı bu. Deneyimli biriysen, o penis yetmez muhtemelen sana. Ama nişanlın işini bilirse seni uçurabilir de. Evlilikten önce neden denemiyorsun onu?
03 Yorumla
Soran+1 yılDegerim duser
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılŞimdi seçenek çok : ) seçim hakkı var. Büyükler varken neden 13 tercih edeyim? Çok komik ya 13 nedir? 13cm şeyi olan adama değmez seks yapma zahmetine girilmez. Bir de 13lük ile nişanlıymışsın evlilik yolunda 😅 bırak ele avuca gelen şeylerle ilgilen...
61 Yorumla- +1 yıl
Helal
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartın iyice ya Afrika şeyi mi bu yeter ortlama bi boy 13 cm arada bide tırtıklı prezervatif kılıf falan takar büyük olur o zaman ama zaten zevk veren nokta vajinanın sadece 3 cm falan içinde. Büyük olması emin ol ağrı veriyor en çok. Rahim duvarına değiyor zevk bile alamıyosun.
311 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_2024_ o zaman kocası da onu şeyi kara diye boşasın
Soran+1 yılBenim ammım kara değil
Soran+1 yılÖyle diyo
Cevap sahibi+1 yıl@_2024_ işte nasıl anlarsa öyle. d
Cevap sahibi+1 yıl@_2024_ neye gelıyom behh
+1 yılAtılmaz bence çünkü tedavisi vardır teknoloji gelişti. Örneğin benimki de 14-15 cm civarı ben yeterli olacağını düşünüyorum ayrıca çok uzun peniste kadına acı verir penis kalınlığı onemli bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAtılır. Seni doyurmayacak bir s.. k ömür boyu yenmez.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Evlenme kesin boynuzlarsin onu yazik olur adama bundan sonra evlenen kişiler kac cm diye sorsun buda olsun madem bu kadar sorun ediyorsunuz cok saçma olmaya başladınız artik adamin elinde olmayan Durum hem 13 te kotu sayılmaz
00 YorumlaKarabüllük ten mezunsun sanırım sen
12-13 cm benimki ama kalın eşimle çok mutlu bir cinsel hayatımız var ki eşimin libidosu hep yüksek çok uyumluyuz işlev önemli uzun olup yumuşak olup katlanıp duracağına kısa olsun dimdik olsun p*rno görmüş sündür uzun olunca katlanıyo00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Ona dedin mi bunu cidden nişan atmayı mi düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılOna demedim eger cinsellikte mutsuz olacaksam evet patlamadan ayrilirim
Soran+1 yılNapcaz
+1 yıl
Karabük mezunu kızın nişan öncesi konuşması10 Yorumla
+1 yılBelki bir gün evlendiğin kişi de vajinan genişledi diye boşanmaya kalkar ya da aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirde evlenip ev hanımı olacaksın ya, her gün yıka çitile, genişletip uzayacaktır bunu da mı biz söyleyelim ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyosa siz büyütüp karı alın kendinize
Cevap sahibi+1 yılBen premses alcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince kilo alda alırsa o penis olur sana 5-6 cm..
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKilo da alırsa demek istedim klavye hatası 🙂
- +1 yıl
😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Yengec_Bey haksız mıyım ama? :)
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın. Ondan sonra kes at onu işe yaramaz 😁😄
Cevap sahibi+1 yıl@Yengec_Bey 😂aynen.. küçük penislilerin Allah yardımcısı olsun ne diyeyim, kader🙂
- +1 yıl
Onunla yetinmeyi bilecekler yapacak bişey yok 😄
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bırak nişanı evliliğini bitirmeyi düşünen bile vardı. Bu sitede
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl13 Gayet normal 5-6 cm ler micro penis diye tabir edilir ve sorundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah gözünü doyursun ne diyim... zaten 7 küsür cm bir kısımdan hissediyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hatun da benden ayrıldı büyük diye sokacam böyle ise
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. İçinde me kadar uzun süre kalırsan o kadar çok mutlu olursun olay budur
01 Yorumla
Soran+1 yılKüçük işlevsiz oluyomuş
- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılAtılır
12 Yorumla
Soran+1 yılTatmin etmez mi?
- +1 yıl
Yani edebilirde
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Küçük mü geldi sana
07 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk mu 13
Soran+1 yılDegil mi
Soran+1 yılEvet
Küçüyüyle evlen büyüyle sevgili ol
04 Yorumla
Soran+1 yılOldu
+1 yılÖyle oluyor mu yav :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Nişanlıyken göstermek
Soran+1 yılGöstermedi söyledi
- +1 yıl
Yalan söyleyebilitdi
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok be neden atılsın sende
10 Yorumla
+1 yılBir tık küçük kalınlık nasıl?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılsaçma boy değil her zaman işlev iş yapar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tabiki atilmaz ama kadinlar umursamazlar
00 Yorumla
+1 yılNe olacaktı 50 cm mi? 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yıl13 santim yeterli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senin bu azginlikla. kesmez o seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13 küçük değil ki
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@C00LRahiP Abartmayın
Cevap sahibi+1 yıl@C00LRahiP Sen mi alacaksın içine?
Soran+1 yılCinsellik yasadin mi
Cevap sahibi+1 yılEvet. Sen?
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanki 20 cm lerin üstünden inmemişte.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde o kadar çok küçük geliyor size degilmi
018 Yorumla
Soran+1 yılPek anlamam ama küçük diyorlar bu boya
Cevap sahibi+1 yılBen kafaya taktigim için 5 gündür günde 3 defa 10 ar dakika çok acircasina kadar cekiyirum denicem inşallah 2 3 ay 2 3 cm uzayacagindan eminim 16 cm olsa sence kulağa hoş gelirmi 16 cm
Soran+1 yılÖyle uzamaz bence sacmalama
Cevap sahibi+1 yılBir yerde okudum deneyenler vardı biri 3 4 cm uzatmış o şekil kaç ayda başkalarıda uzatmıştı makalede okudum yorumları okudum oluyor yani uzuyor ben 16 17 olana kadar pes etmicem
Soran+1 yılAma kemigin kirilir
Cevap sahibi+1 yılPeniste kemik yokki
Soran+1 yılVardir
Cevap sahibi+1 yılYok kemik olsa nasıl esner penis kemik yok peniste
Soran+1 yılBi arastir
Cevap sahibi+1 yılYa offf yok ya neyi arastirim
Soran+1 yılYokmus o zaman devam et
Cevap sahibi+1 yılYapacam zatenn kafaya koydum 16 17! olmayana kadar pes etmicem 16. 17 ye kızlar kısa demek degilmi
Soran+1 yılBilmiyom bi tanesi 20 cm. olmalı demis
Cevap sahibi+1 yılBirini gördüm burada adam kuran üzerine yemin etti 21 cm benimki diye dedim olsa ne yazar hepsi girmez dediki 5 kadınla birlikte oldum 3 tanesi köküne kadar. aldi cidden büyük kadın için daha iyi ama bizim böyle😔
Soran+1 yılBisi olmaz 17 yapacan sende
Soran+1 yılKac yasindasin
Cevap sahibi+1 yıl27.
Cevap sahibi+1 yılAnaal yaptım sadece normalden soyleyebilirmiyim ban yemiyelim sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit zenciyle evlen Türkiye geneli 13 cm
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖmründe hiç Kürt gördünmü
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtalama zaten 13 15 değilmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçüklüğü değil işlevi öenmli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya küçük ya yeterli gelmez ki
00 Yorumla
+1 yılOlm şaka mısın on üç ne ak dalga mı geçiyn
01 Yorumla
Soran+1 yılNe var ya benim boyum mu sanki
13 normal Türkiye’de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılzaten asagı yukarı 13 cmdir kimsede 20 cm olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sacma
00 YorumlaNe arıyordun ji
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Atılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarabükten bul o zaman :D
32 Yorumla- +1 yıl
Neden Karabük 😄
- +1 yıl
Ne alaka
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen attın mı
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜzülür
Cevap sahibi+1 yılBüyük m9
Soran+1 yılEvet kürt erkeklerinin kocamanmis
Cevap sahibi+1 yılNişanı attığın kişi ile bir kez yağda irin bate
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyüğü tattın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılaradaki farkı bilmiyorsan sana büyüğün vereceği zevki nerden anlayacaksın ki ve sen ne kadar büyükle yaparsan yap zamanla oda yetmeyecek
+1 yılKüçükmüş
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç olmali
- +1 yıl
20 en az
Soran+1 yılNasıl uzatacak
- +1 yıl
20 cm kadına acı verir ideali 15-16 cm yeterli bence.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer