1 hafta önce instadan biriyle sexting yaptım hala konuşuyoruz tekrar yapmak ister mi yoksa başka kapılara mı gitmiştir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBuluşma ihtimalimiz varsa yaparım belki. Daha önce hiç seks konuşmadım biriyle bilmiyorum 😂 Buluşup bahsettiğimiz şeylerin gerçeklerini yapma ihtimalim olmayan biriyle konuşmam öyle şeyler. Açar p*rno izlerim veya hayal gücümü kullanırım öyle yapacağıma 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sexting fazla bağlayıcı olmuyor. O süreçte sevgili yapmış olabilir, flörtü olabilir ya da siz hayatındaki kişiyle konuşmadığı bir ana denk gelmiş olabilirsiniz. Tekrar yazabilirsiniz fakat olumsuz cevap alma ihtimaliniz var ne yazık ki. Başka biriyle olacak sextingde de aynı arzuyu yaşayabilir misiniz orası da muamma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılKeyifli geçtiyse uyum yaşandıysa tekrarını isterim, hatta güven oluşursa reeli için de şansımı denerim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben devam ederim ama kızlar pek devam etmiyor. Yabancı kızlar ediyor. Sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUyum enerji performans ses tonu önemli bence sence
124 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Cevap sahibi1 yılYuzde yuz mu uyumlusun kesinlikle dedigin her sey var mı ki sen dusunmez misin baska yelkenleri
Soran1 yılHiç tanımadığım kimseye bağlı kalmam sadece erkeklerin düşüncesi nasıl olur bugün senle yaptım diyip yarın başkasıyla yapayım der mi
Cevap sahibi1 yılGunu birlik tek seferlik dener misin? Cok begensen bir daha yapmak istemez misin? Erkeğine gore degisir bu yarin baskasiyla diyebilir hatta seninle kapattikdan sonra bile baskasiyla yapabilir sen yapmaz misin baskasiyla anlayamadim
Soran1 yılYa ben yapıyorum başkalarıyla ama genel olarak erkekler yaptığı kişiyle tekrarını ister mi
Cevap sahibi1 yılBu sana da bagli ses tonun performansin enerjin uyumun tutkun sehvetin tarzin önemli bilsem nasil oldugunu daha net soylerdim erkek olarak
Soran1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılvar mı yaptığın birisi
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılDuzenli bir kişiyle mi
Soran1 yılHayır beni yükseltebilenle
Cevap sahibi1 yılBunun icin kucuk sans vermen denemen gerekmez mi
Soran1 yılKime vercem şansı
Cevap sahibi1 yılBana verebilirsin sirilsiklam olmak istersen pes pese orgazm için dudaklarının kuruması icin
Soran1 yılTeşekkürler ama kimseyle ilk olarak sexting yapma niyetiyle konuşmam seninlede böyle bi niyetim yok
Cevap sahibi1 yılDemek ki şans vermiyorsun ilk olarak konusmayiz zaten yukselirsen olur kalin ton seviyor musun
Soran1 yılSağ ol teklif için belki normalde denk geliriz belkide denk gelmişizdir bilemeyiz
Cevap sahibi1 yılAcayim kendimi bir bak istersen aramizda sır olarak kalir
Soran1 yılYok kalsın ndjdjdb zaten yaş farkımızda var baya
Cevap sahibi1 yılNeden çekiniyorsun sen gorunmeyeceksin bambaska bir deneyim yaşayabilirsin
Soran1 yılÇekinmek değil şu an iyi biri zaten benim için
Cevap sahibi1 yılSeninle yetinmiyor yasin kac senin ne kaybedersin ki kucuk bir sanstan gizlilik içinde içinde
Cevap sahibi1 yılBir düşün pisman olmazsin zaten istedigin anda baglantiyi koparabilirsin istedigin gibi olmazsa begenmezsen küçük bir sanstan bir sey kaybetsin
Cevap sahibi1 yılKaybetmezsin
1 yılZevk aldıysa yapar yine severmisjn sen öyle yapmayi
00 Yorumla
1 yılÇok boş bişey bence. Buna gerek yok. Elinle tatmin ol daha iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Hoşuma giderse devam ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKonusmaya devam ederim reelw tasiriz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıltanimadikla nasil olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılTanıdığımda bile yapmam çok ergence
00 Yorumla Olur ne var ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılEngelle
00 Yorumla
1 yılBeğendiyse ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ten uyumu iyi miydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıltadına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBi ben bulamadım böylesini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFarketmwz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tanımadığınız biriyle sexting yapsanız konuşmaya devam eder misiniz yoksa başka yelkenlerden devam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat