Bunu benden istiyor ama çekiniyorum. Çünkü hiç o halimi görmedi. Yazarak ilerlme var. Onda bile sözde sesleri çıkartmak çok aptalca geliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBen böyle sohbetleri arzularımı paylaşıp yaşamak isteyen bir kızla arkadaşlık kurmak için yaptım ve oldu hayalini kurduğum arzularımı bu sayede yaşadım
06 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
Cevap sahibi1 yılBazı şeyleri açıkça yazmak uygun olmuyor
Sohbette benim için çok özel bulduğum bazı fantazilerim örnekler vererek kızın da yaşamak istediğini gördüğüm zaman sadece o kızında güven aradığı ortaya çıkıyor ve güvene dayalı yaşanabiliyor bazı şeyler
Benim zevk ve arzularım farklı şeyler
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBende teşekkür ederim
Yüzeysel zevkleri sevişmeyi seksten daha çok seven biriyim ve arzularım kızın aradığı şeyler olunca yaşanabiliyor ve yaşanmışlık var
Soran1 yılHangisi daha iyi yazarak mı görüntülü mü
Cevap sahibi1 yılYazarak özgür olunuyor sana benim için çok özel bulduğum bazı fantazilerim örnekler vermek isterdim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha önceden hiç biriyle yaptın mı
sekstinge tamamen karşı gibi duruyorsun
ne zamandır sevgilisiniz evlilik yakın mı
042 Yorumla
Soran1 yılYaptım. En son geçen yıl. Sevgilimle utanıyorum. Çünkü beni hiç öyle görmedi. Bide ses tuhaf oluyor
Soran1 yılSevgililiğin kaçıncı evresinde olmalı
Soran1 yıl3 ay oldu. Ama çok şey paylaştık. Evlilik olur ama birkaç yıl sonra yaşlar 26 24
Soran1 yılZaten biliyorum sağ ol
Soran1 yılYapsam saygım gider.
Soran1 yılEvlilik düşünmez
Soran1 yılher şey yaşanırsa geriye ne kalır
Soran1 yılNormal geliyor. Ama yaşanırsa onun öncekileriyle bir farkım kalmayacak gibi
Soran1 yılİş yerinde tanıştık. Daha sonra ayrı kaldık. Telefonda sevgili olduk. Şu an memur
Soran1 yılUzak ilişki o atandığı için başka şehire taşındı. O yüzden o hallerimi hiç bilmez
Soran1 yılOnlar beli değil. Daha yeniyiz 3 ay oldu.
Soran1 yılAçıkçası tehdit ediyor. Cinsellik olmadan bu yürümez diye. Çünkü cinselliği yemek olarak görüyor.
Soran1 yılÇok f. b oldu. Şimdi sadece benim yani umarım. O yüzden bağımlı çok istiyor. Benim sınırım var işte
Soran1 yılNe güven ne aşk kaldı desene insan gerçekten doğru birine denk geldi mi tutup bırakmamak gerekiyor
Soran1 yılPeki bunu sana sürekli cinsellik benim için yemek gibi diyen birine ne dersin ya da çok deneyimi olan
Soran1 yılAşırı libidosu yüksek biri herşeye yükseliyor. Bazen bu isteklerini anlamaya çalışıyorum ama dediğin gibi bu kadar erken istemesi doğru değil
Soran1 yılEee yani ama tutuyorum işte verdiğin cevaplar için teşekkür ederim
Soran1 yılKendisinden emin olana kadar yakmsmy
Soran1 yılOndan emin oluna kadar yakınlaşmam
Soran1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBiz eskiden yan yana olmadığımız günlerde sabahlara kadar görüntülü falan yapardık ne var bunda.
02 Yorumla
Soran1 yılEvlendiniz mi
Soran1 yılİlk Real olarak mı başladı
1 yılAptalca zaten. Ben aşık olduğum çocukla bile yapmadım bence küçük düşürücü.
211 Yorumla
Soran1 yılLibidosu yüksek. Bunu anlatsam hayır zevkli diyor gerçekten çok saçma
- 1 yıl
Sana değer vermez. Hoş benimki de bana değer vermedi ama en azından neye gittiğini ne istediğini göstermiş oldu.
Soran1 yılPeki erkeğin kanına nasıl girilir ki onlar için cinsellik önemli beni sevdiğini biliyorum. Ama neden ret ettiğimi sorduğunda hazır hissetmiyorum diyorum
- 1 yıl
Valla hiç bilmiyorum seviyorsa ağzına bile etsen bırakmaz sadece bunu söyleyebilirim. Anlık yaşayan biriyse versen de yapsan da yapmasan da sıkılınca terkeder zaten. Kendi iyiliğini düşün sadece.
Soran1 yılSevgilin hiç istedi mi
- 1 yıl
Tabii ki istemez olur mu. Beni sevmediğini hissettiğim için derdinin uçkur olduğunu anladığım için ne sanal ne reel yapmadım.
Soran1 yılSeni gerçekten seven biri isterse yine yapmaz mısın
- 1 yıl
Karşılıklı sevgi sahiplenme bağlılık adanmışlık olmalı tabi.
Soran1 yılBunları hissedemiyorum
- 1 yıl
O zaman hiç gerek yok duygularını harcatmaya. Sonucunda üzülmeye. Çünkü kadınlar cinsellikten sonra daha çok bağlanırlar. Bunları hissetmeden yapma derim. Sen bilirsin tabi seçim senin..
Soran1 yılUmarım duyguma yenik düşmem. Teşekkür ederim 🌹
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİstemiyorsan yapma. İstenmeden yapılacak bir şey değil.
31 Yorumla
Soran1 yılİstiyorum ama çekiniyorum
Hayatımda bir var, var mı yok mu onu da pek anlamıyorum. Ama yapmıyoruz. Zaten sevmem pek seksting yapmayı.
06 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılGerçeğini istedin mi
Soran1 yılGüzel bir cevap için teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevgili değilde buradan isteyen birkaç hanımla yaptık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnnemle yaptıktan sonra yapmıyorum kimseyle
00 Yorumla
1 yılSevgilim yok ona mı yanayım akwikwn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılOlsa tabi ki yapmak isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKabul etme böyle şeyler istemesini bence nude atarsan değerin düşer onun gözünde
014 Yorumla
Soran1 yılNapmam Gerekiyor. İstiyor. Çok zorlamıyor ama bende istiyorum. Sanki yaparsam diğer kızlar gibi olurum
Cevap sahibi1 yılYani atarsan hep istiycek ve artık konuşmanız hep buna yönelik olur başka konular konuşmak istemiycek
Soran1 yılÇok haklısın. Peki erkek arkadaşın istediğinde sen ne cevap verirsin
Cevap sahibi1 yılBen de böyle bi hataya düştüm ve sonra pişman oldum onun için diyorum sana o zincir koptuktan sonra eskisi gibi olunmuyo maalesef
Soran1 yılBende çok istiyorum ama kendime hakim olmaya çalışıyorum. Dediğin gibi olurda eskisi gibi davranmaz
Soran1 yılLibidosu yüksek cinselliği yemek olarak görüyor. Ki benimde tabum yok ama her şey yaşandı mı evlilik olmuyor.
Cevap sahibi1 yılGerçekten bana da aynı şeyleri demişti konuştuğum kişi hepimizin ihtiyaçları var yemek yemek gibi bişey bu dedi laf oyunlarıyla aklımızı çeliyolar cidden
Soran1 yılAman uzak kalsınlar o zaman
Cevap sahibi1 yılYine de sen bilirsin ileriye yönelik bişey düşünmüyosan öylesine biriyse yap ama ciddi düşünüyosan biraz daha bekle
Cevap sahibi1 yılEğer isterse tekrar Sana güvenmediğimden değil ama bu benim özelim ve doğru bulmuyorum dijital bi yerde paylaşmayı kendime de yakıştıramıyorum gibi bişey diyebilirsin
Soran1 yılCiddi düşünüyorum. Sözde o da evlenmek istiyor. Benden önce f. b çok oldu
Soran1 yılGüzel bir cevap
Cevap sahibi1 yılFakbadi ilişkisi yaşayan biri doyumsuz oluyo cidden
Cevap sahibi1 yılÖzelden konuşalım mı
1 yılSexting bilmeyenle yapılmaz
01 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi bilirim. Ama o sesleri çıkartmak çok aptalca geliyor
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoktur çok 😅
117 Yorumla
Soran1 yılSevgilin mi yoksa f. b mi
Cevap sahibi1 yılFlört
Soran1 yılSevgiliyle hiç yaptın mı
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılO zaman ciddi düşündüğün insanlar değildir
Cevap sahibi1 yılCiddi düşünmekten ziyade aşık olmadıklarımla yapıyorum
Soran1 yılDur bir saniye bu seni arzuluyorum seni seviyorum sözleri yalan mı yani insan ciddi düşündüğü birinden hiç orasını burasını merak etmez mi
Cevap sahibi1 yılBende öyle başkaların da farklıdır
Soran1 yılBence hepsi aynı neyse aydınlanma yaşadım
Cevap sahibi1 yılBen cinsel şeyleri evliliğe adım attıkça ilerlerim
Soran1 yılCiddi düşünülenle cinsellik olmaz bence
Cevap sahibi1 yılAma bak olmaz da nişan düğün derken olacak işte o zaman da düşmanını neyse 😅😅
Soran1 yılBence dürüst olmadın. Cinsellik yaşadığın biriyle evlenmezsin gibi
Cevap sahibi1 yılEvlenirim aşık isem
Soran1 yılYine şart koydun herşeyi yaşamış biriyle evlilik nasıl olur
Cevap sahibi1 yılHerşeyi yaşamış birisi demedim cinsellik yaşadığım birisiyle dedim
Soran1 yılOnun geçmişi çok mu önemli ya da ilişki yaşadığın biriyle kesin evlenip evlenmeyeceğin ne malum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılOlsa yapardık
10 Yorumla
1 yılAptalca zaten
110 Yorumla
Soran1 yılHiç istemedin mi
- 1 yıl
Foto felan olabilirde öyle mesajda ah oh saçma sapan ne o öyle
Soran1 yılSadece fotoğraf mı sesli olsa peki ya da sonrasında hiç yazıyor musun
- 1 yıl
Açıkcası kimseyle öyle bişey yapmadım ses de olabilir ama öyle mesajda yazmak aptalca
Soran1 yılTebrik ederim aferin. Sayılı kişilerdensin desene
- 1 yıl
😂😂 sağolun efendim sizin taktiriniz benim için bir şereftir 🫡
Soran1 yılUmarım böyle devam edersin
- 1 yıl
Umarım karşıma aklı başında biri çıkar ve böyle devam ederim
Soran1 yılİnşallah ☺️
- 1 yıl
🙏🙏
Onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla
04 Yorumla
Soran1 yılNerden çıktı
Soran1 yılOlmaz
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçma sapan
10 Yorumlayaparım
00 Yorumla
1 yılanladım sevgilim yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılEvet yapiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZaten aptalca
021 Yorumla
Soran1 yılPeki istediklerinde ne cevap veriyorsun
Cevap sahibi1 yılBenim sevgilim istemiyor
Soran1 yılHelal olsun diyelim
Cevap sahibi1 yılEvet 😸
Soran1 yılİsterse ne tepki verirsin
Cevap sahibi1 yılBen de istiyorum ama şu an zamanı değil derim
Soran1 yılErkekler insanın kanına giriyor. Benimki aklımı çeliyor umarım bir hata yapmam
Cevap sahibi1 yılYarın bir gün ayrılırsanız ve mesajlarını görüntülerini orada burada görürsen anlarsın nasıl bir hata olacağını. Dikkatli ol, güvenmek başka bu iş başka şeydir. Bu konuda kimseye asla güvenme
Soran1 yılEvlilik yolunda olsa bile mi
Cevap sahibi1 yılZaten benimle evlenme niyetiyle görüşüyor. Sevgili olmak istemedi.
Soran1 yılHiç mi cinsel konular açılmıyor
Cevap sahibi1 yılŞöyle örnek vereyim sana sarılmak istiyorum dedi, böyle bir şeyin mümkün olmadığını biliyorsun değil mi dedim, biliyorum o yizden evlenmek istiyorum dedi
Soran1 yılSarılmak kötü mü 🤦🏻♀️
Cevap sahibi1 yılGünah diye. Dini hassasiyetleri de olan biri. O açıdan bakınca kötü tabii
Soran1 yılPp de öyle rahat duruyordun gerçekten kimseyi yargılamamak gerekir
Soran1 yılİster istemez konu cinselliğe gidiyor. Umarım sen de bende mutlu oluruz ♥️
Cevap sahibi1 yılSağ ol 😅😅
Cevap sahibi1 yılAyyy evet yaa umarım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🥰❤️
Doğrusu söylemesem bile ben de istiyorum onunla cinsellik yaşamak ama bu sınırda olmak ikimiz için de iyi.
Soran1 yılHer insan ister. Ve bu normal önemli olan evlikte o arzuyu isteği canlı tutmak. Umarım gerçek sevgiyi bilen insanlara denk geliriz
Cevap sahibi1 yılUmarım. Her şey güzel gönlünce olsun 🌸
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙂
Yaparım nudeli
022 Yorumla
Soran1 yılSes falan saçma gelmiyor mu
Soran1 yılPeki nasıl zevk alıyorsunuz yani sesleri taklit ediyor musunuz. Ya da yazarak
Soran1 yılSesli ya da görüntülü oldu mu
Soran1 yılBu ilişkinin kaçıncı evresinde oldu
Soran1 yılBiz daha yeniyiz 3 ay oldu
Soran1 yılŞimdi ilk başta hangisi olsa daha iyi sexting mi yoksa gerçeği mi
Soran1 yılGerçeğini ama ilk başta seks dili nasıl onu öğrenmek istiyorum. Normalde çok çekingen biriyim
Soran1 yılDürüst ol. Bu kadınla evlenecek misin
Soran1 yılHalen ciddi değil mi
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılO zaman o senin f. b in
Soran1 yılEvlilik istiyorum o yüzden bu şeyler şimdilik kalsın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026