Merhaba...
Tanımadığınız biri ile cinsellik konuşabilir misiniz? Sexting yapabilir misiniz?
Tanımadığınız biri ile cinsellik konuşabilir misiniz? Sexting yapabilir misiniz?

Merhaba hayırlı ramazanlar dilerim.
Bunun cevabını söyle vermek daha yerinde olur yani Ben sıradan biriyle geçici olacak biri ile böyle bir şey yaşamayı tercih etmem tanımadığın biriyle sadece 10 cinsellik konuşmak gerçekten hem kadına saygısızlık hem bana saygısızlık olduğunu düşünüyorum çünkü kadın o kadar güzel bir varlıktır ki onu sadece Cinsel açıdan düşünmek ve Cinsel açıdan kullanmayı hiçbir zaman doğru bulmam öncelikle tanışmak huyunu suyunu öğrenmek ona değer vermek isterse yaşamak yerinde olur ama önüme gelen Herkese ile yaşanacak bir durum değildir
Yaptığım oldu ama kız önce kamerayı açtı ve yüzünü gösterdi. Ara sıra göbeğini ve göğüslerini de gösteriyordu. Dolayısıyla, onunla yazışmak da keyifliydi. Güzel olduğunu bana ispat eden kızlarla bir süre yazışabilirim.
Görmem gerekiyor. Tanışmamış olabilirim ama etkilenmem ve bana çekici gelmesi şart.. Yokluktan yapılan bu tarz şeyleri hoş bulmuyorum. Her önüne gelenle olacak şey değil bu..
Teşekkür ederim her ikisi için de.. :)
Rica ederim her ikisi içinde😊
Anlık zevkler pek tat vermez, geceyi kurtarmış olursun. Mutlaka arada çekim ortamı oluşmalı.
Cevap
82Cevap
Tanımadığım birisiyle seks konuşmam neden konuşayım
Kadınları anlarım istiyor olabilirde erkekte mi istedi😀
Yok ya senin kıskanan biridir bence o kadar da değil😀😂
Tecrübe edinmek için konuşurum ama sexting yapmam o kadar değil
Gözüme hitap eden fiziksel özelliklere sahip ise yaparım.
Eğer tarzıma uygun birisiyse ve o konuda kafama uyan birisiyse bir de fiziği falan hoş duruyorsa evet yapardım.
Tanımıyorsun hiç bi şekilde ne görünüş ne hakkında bilgi hiç bişey yok
Konuşmadan önce tanırım tabi yani karşımdakine onu af edersin o. pu gibi hisettirmem. Sohbet muhabbet ederim önce. Sonra tarzını sevdiği şeyleri vs falan öğrenirim.
Konuşma değil de hoşuma giderse birlikte olabilirim
Reel de mi
Yani
Zevkine mi karşılık mo
Ne?
Zevkine mi yaparsın karşılıklı çıkar mi
Ne çıkarı ya. Zevk almak guzeldir
Çıkar için yapar misin
Ya düzgün konuş insanca soru sordum.. bacım ol demedim
Güven versin yaparım sonuçta kim olduğum belli değil ama gidip 1 xperle de yapmam değerim var 💃💃💃
sonuçta içinden geldiği gibidavranabilir tahat olur ve de istemediğin zaman engeli basar muhattabı kesersin değil mi
Kıskanan eksı atmış yapamıyosunuz şeyınıze güvenipte bari kıskanmayın ya
Yani direk mesaj atip haydi soyun demek gibi degil de,
Uc bes laflayip, cikar iliskisi tarzinda bir yaklasim bir nebze mantikli olabilir gibi.
Ama yine de cok icime sinmedi.
Yaptım
Hatta imkansızı bile Yaptım
Annemin çok yakın bir arkadaşının ablası ile oldum
Özelden konuşur musunuz
Tanıdığım birileriyle bile konuşmuyorken tanımadıklarımla mı konuşacağım ssjsjsjs asla olmaz sjsjjs
Tanımadığınla daha iyi asıl rahat olursun içinden geldiği giibi olur ve de istemediğin bi an engeli basar geçersin
Anonimsem belki yapabilirim ama hesabım adım, fotoğrafım belliyse yapmam
Yani o biraz çekimle alakalı ben zaten bu zamana kadar 1 sefer yaptım o da burdan biriydi sonradan o da gitti ama 😊
Çekici bulduğum biriyse konuşabilirim bazen çok heyecanlı olabiliyor. Ses tonu felan biraz özelliklerini bilmem gerekli ama
Tadı tuzu olmaz. Yapmam. Öncelikle tanımak isterim. Günlük yaşamını öğrenirim. Farkl konularda tanımak isterim onu. O zaman daha tatlı oluyor seksting
Tanımadığım biriyle değil tanıdığım biri de olsa konuşmam. Sadece sevgilim olursa onunla konuşacağım bir konudur bu.
Bu konuları pek bilmıyorum bırısınin bana öğretmesi lazım.
Yanı sırf kelımelerle olurmu kı böyle seyler karsıdakı yazıyor adam veya kadın kımı hayal edıyor kı.
O yuzden dıyorum kı görmem koklamam lazım hele bir teklif gelsın bakarız 😀
Bır eıg bıle olmadı
Evet konuşurum tabi hiç tanımadığım ilk defa gördüğüm bir sürü kadınla seks bile yaptım. Konuşmak nedir ki
Tanımadığım biriyle beğenirsem cinsellik konuşabilirim fakat sexting yapmam çok saçma geliyor bu bana
Daha önce hiç yapmadım şu an tanımasam bile yapabileceğimi düşünüyorum
Tanıdığım birisiyle de yapamam. Tek elle mesaj yazamıyorum ben.
Yaptım. Yaparım.
Tabi önce foto görmek şart en azından.
Yapamam ya tarzım değil ayrıca sanaldan konuşanları da anlamıyorum saçma geliyor bana
O samimiyet oluşursa tanışırız. Sexting kesmez ama.
Cinsel konularda konuşurum ama sanal seks veya seksting yapmam. Ben reelciyim.
Bilgilenmek için konuştugum oldu ama fazlasını yapmam sanırım
abazalar: my time has come ghsfşkdlşhşf sexting'i saçma buluyom
Yaparım, evet diyen kızların görüşünü bütün abazalar sevmiş.😅Tabi ya işinize gelir hınzırlar.
Cinselliği çok sevdiğim ve duygusal yaklaşmadığım için genelde bu tarz ilişkiler yaşıyorum.
Evet hâlâ da yapıyorum
Neden olmasın.
Hem cinsellik konuşmak ayrı, sextıng yapma ayrı
Yapan çoğu insan tanımadığı ile yapıyordur
Seksting saçma ve aptalca, seks hakkında konuşursun ama sekstingten zevk almak tam bir saçmalık
Önceden tercih ederdim ancak artık asla. Sekstinge hiç bulaşmam.
Büyük bir zevkle zaten tanımadığımız kişi ile daha zevkli
Tanıdığımla da konuşmam, lüzumu yok.
Tanımadığınız insanlar bazen çok iyi olabiliyor
sexting büyük çoğunlukla tanımadığın kişilerle oluyor zaten
sanal ılıskılerı sevmem ama yapmak ıstersem yaparım sextıng pek zevk aldıgım bır durum degıl
Tanıdığım ile de konuşmam.
tanıdığım biri ile de yapmam sevmiyorum sexting neymiş zorno izlerim daha iyi saçma sapan
Hayır en nefret ettiğim şey zaten
Zevk vermeyen saçma sapan bişey tanısam da yapmam
homuna bile khorum :)
konusmak mi yaptim bile konusmakta ne
Yapabilirim gizem işin hazzini artirir hem 😁
Sexting yapmam ama tanımadığımla yatarım
Yaparım sonuçta sözlerden ibaret
Tanışıp yapan mı var.
Bir kaç kez başıma geldi hiç haz alamadım
Bizim millete sorduğun soruya baks
Frekans uyarsa zevkli olur bazen
sanmıyorum konuşmak saçma hayvani geliyo
Konuşmakta sıkıntı yok
Evet farklı bir fantazi oluyor sadece bir gece ve bitiyor başka yok
Evet biyolojik bişe sonucta
Önce Yürek yemem lazim.
Yaparım ama yapmak için de zorlamam kendimi.
Hayır, asla böyle şeyler yapmam.
Evet konuşurum yaparım güzel olur
Ben Cinsellik Konuşmayı Sevmiyorum
Evet. Bir çok kez yaptım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?