Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır mümkün ama dediğin gibi bir durum da var doğruya doğru.
Hatta bu biraz suistimal ediliyor ve sevgililik seks için kullanılan bir kavram olma durumuna geldi.
Bunda her iki cinsiyetin de suçu var. Düzgün bir ilişki yaşamak o kadar zorlaştı, zorlaştırıldı ki seks olmayacaksa bunları çekmenin bir gereği yok diye düşünülüyor. O yüzden de FB gibi ilişki şekilleri arttı zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSevgililiğin ana kriteri karşılıklı arzu ve libidodur. Yani bunlar üst düzeyde iken bir şeyler yaşanmaması pek muhtemel olmaz. Bunlar doğal olarak gelişir, hissedersin zaten. Uzun ilişki istiyorsan cinsellik şart gibi bir dayatma söz konusu olmaz, olursa da saçma olur bu arzu değildir zaten.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılArkadaş gibi ilişki yaşanmaz. Senin aklın alıyor mu, duygularının olduğu, hoşlandığın bir erkekle cinsel yakınlaşma olmadan bir ilişki yaşanabileceğini?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılDindar insanlar da var hatırlatırım 😂
23 Yorumla- 1 yıl
Onlar daha çok yapıyor
- 1 yıl
Simdi şöleki
- 1 yıl
Hıığğ
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
59Cevap
1 yılBu zamanda artık herkes için seks olmuş yani bu hayatta başka şeyler de var nedir bu seks tek sadece bir şeye bağlayanları hiç anlamıyorum. Merhamete bakarsın , kafa dengin mi değil mi , onun vakit geçirdiğindi mutlu musun , sevgiye bakarsın, onunla beraber aynı şeylere gülüyo musun birlikte vakit geçirebiliyo musun asıl önemli olan bunlar bence
30 YorumlaArtık böyle bir çağdayız evlilik şart değil seks için. Eskiden evlilik vaadiyle kandırma muhabbeti vardı, sonra seks için sevgililik yetmeye başladı, derken artık sırf seks için romantik bir ilişkiye girip karşındakini kandırmıyorsun, direkt FB veya FWB oluyorsunuz. Ki bence bu en iyisi. Yeter ki insanlara yeterli cinsel eğitim verilsin ve korumanın önemi öğretilsin. Yoksa halimiz yaman.
23 Yorumla- 1 yıl
FWB ne?
- 1 yıl
Anladım
1 yılEvlenmeden olmaz diyorum her zaman. Dini ve resmi nikah yoksa ben de yokum. Sevgililik tanışma amacıyla olmalı bana göre, buna önem veren bir erkekle sevgili olurum olacak olsam zaten🍎💎
40 Yorumla
1 yılO ilişkinin içinde sevgi yoktur arzu vardır sadece.
Böyle insanlardan uzak durun size de ilerdeki hayatınıza da bir hayr olmaz.30 Yorumla
1 yılGünümüzde sevgililik = cinsellik olarak görüldüğü için mümkün değil. En basitinden içinde öpüşme bile olmayan bir sevgililik ilişkisine sıcak bakmıyor kimse.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMümkün. Sevgili iken erkekler kızı kullanmak istediği için cinselliği de dahil etmek istiyor. İş evliliğe gelince de bakire arıyorlar. Saçma bir düzen.
41 Yorumla- 1 yıl
@BellaDay çok haklısın sonuna kadar.. maalesef çoğu hemcinslerim böyle çünkü onların aileleri yok yani yatacak yerleri yok bunların.. karakteri yok.. ama bu kişilerinde düzgün yaşandı olduklarını düşnmüyorum bir kızlar ahını alıdıkları için.. bu arada benim herhangi ilişkim olmadı.. kendim gibi birisip bulup piyasadan çekilirim...
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
1 yılSevgilim massimo gibi eril ve sahiplenici, miktim diye değersiz görmeyen biri olacaksa ve massimo gibi evlenecekse direkt domalirim hiç sorun değil hahshdh
00 Yorumla Ne kadar süreliğine birlikte olduğuna bağlı bence ya. Şimdi 6-7 sene sevgili kalanlar var haliyle kavuşmak istiyorlar.
10 Yorumla
1 yılseks olmada sevgili olunur elbette ancak sevgilimse en azından öpmek isterim açıkcası🤷♂️Asker arkadaşı değiliz sonuçda
00 Yorumla
1 yılgenele yaymak mantıklı değil ama erkeklerin çoğunluğu nefsine hakim olamıyor, nefsine gakim olanlarında sevgilisi çok olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Ben herkesi aynı görüyorum. Sevismiyorsam neden vakit harcayayim. Eğlenceli keyifli olan bu. Duygusal da hissetmeyin bu kaçınılmaz oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu konuştuğu flörtü veya sevgilisi kabul etmese kabul edecek muhakkak başka birini bulabileceği için olabilir
00 Yorumla
1 yılMümkün evlenmeden olmaz diyene de evlenmeden olmalı diyene de bir şey demem saygı duyarım kararlarına
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılŞu zaman da bence mümkün değil çünkü bakirelik artık eskisi kadar özel ve gizli değil marketten alınan çikolata gibi sıradan ve gereksiz Bi konumda bakirelik bu yuzden günümüz aşkları cinsellik üzerine kuruluyor
00 YorumlaEvlenmek isteyen var ama maalesef kadınların çoğu şu anda hak etmiyor erkeklerde kiralama yöntemi ile birlikte oluyorlar
00 Yorumla
1 yılMümkün, karşımdaki insan beni seviyorsa evliliği beklesin bi zahmet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMümkün canım herkes aynı değildir.. evliliğe kadar bekleyebilir... yaşandığında takdirde evlilik gözleyle bakmazlar.. amaçları sadece cinsellik olur.. herşeyin zaman yol yordamı var...
10 YorumlaEvlenmeden cinsellik istemiyorum ben
Saygılı bir iliski istiyorum10 Yorumla
1 yılÇok takıntı haline getiriyorsunuz bu seksi. İnsan sevdiği ile seks yapmak ister sevişmek ister
00 YorumlaMumkun degildir bu zamanda, ahir zamandayiz vesselam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Seks olmadan sevgililik olmuyor maalesef. Aşk diye bir şeye inanmıyor kimse çünkü
00 YorumlaMümkün, seks işin sonu. Bunu başında hemen yaşayıp heyecanı tüketmek istemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılBen yakınından bile geçmem birlikte olmadığım olamayacağım birine vaktimi harcamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha önceden başkasıyla yapıp yapmama korkusu da var aynı zamanda ilişki de isteniyor çünkü o yaş ilişki öğrenme ve ilgi duyma yaşı. Hiç olmasa oral seks de idare eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdi benim anlamadığım sen sevgilinle ya da çok kişiyle cinselik yasadin zaten bakire değilsin bu soruyu sormandaki amaç ne bakire değilsin zaten amacı cozemedim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. seks olmadan kadın erkeğin bir arada olmasıda mümkün değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılCunku cabuk ayriliyorsunuz. Bitneden bari bi tadina bakayim diyorlar 😅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılcinsellik yoksa sevgili olmaz arkadaş olur bu yüzden...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sağlıklı bir ilişki için değil ama yapmayanlar da var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alakasi yok. Onu zorlayan kisi cinsellik icin sevgililik kılıfı kullaniyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten orta okulda ki çocukların bile niyeti bozduğunu görmek kadar aptalca hiçbir şey yok.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılZaman herkes için degerli ancak şartlar ve sevginin boyutu şartları güncelleyebilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılÜzgünüm kadın stratejisini ve manipülelerini yemem aksi bir sıkıntı yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden girsinler? Erkek arkadaşlarıyla gezip tozabilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılValla sevgiliyken cinsellik yok. Evlenince az, çocuk sonrası yok denecek kadar az.
00 YorumlaBelirli bi zamanda sonra seks olmadan olmuyor bence.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılValla sitenin geneline bakarsak kadınlar o dediğini yapmıyor gibi 😂
00 Yorumla
1 yılMillet azdı delik duvar bulsalar saplarlar aw yeni tuğla falan doğar duvardan akdbjzdnjc
00 YorumlaBelirli bi süreden sonra seks yoksa aldatma ayrılık kaçınılmaz olur
00 Yorumla
1 yılKızlar artık daha kolay elde edilebilindiği için
00 YorumlaBence deyil artk konuşuyon gece 1 kadar artk sohpet bitip konu direkmen cinselliğe döner
00 Yorumla
1 yılHepsi ırıspı çocuğu çünkü
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılGünümüzde böyle
10 Yorumla
1 yılOna normal arkadaşlık dıyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Yatakta iyimisin diye kontrol ediyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hepimizi tanımış gibi konuştunn yaau
00 YorumlaTaş yağsın artık, nasıl devire denk geldikk
00 Yorumla
1 yılseks olmayacaksa neden sevgili olayım
00 YorumlaHiç bir şey aynı kalmaz eskidendi o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Pek mümkün görünmüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Taraflar tamamsa olur
00 YorumlaKadınlar çok mu farklı
00 Yorumla
1 yılYo mümkün her şeyi cinselliğe baglamamak lazım
00 Yorumla
1 yılBaşka albenisi mi var ilişkinin.
00 Yorumla
1 yılİmkansız. 2 3 günde bir sevişiriz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMümkün oldurmaya çalışıyoruz işte
00 Yorumla
1 yılAslinda mumkun de..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. mümkün
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMümkün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılArtık değil.
00 Yorumla - Devamını Gör (17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım