Seks hayatın bir gerçeği.. Birini arzularsın ve bu arzuya tutku eklendiğinde aşık olursun.. Onu istediğin için ona aşık olursun.. Karakteri düzgün, delikanlı, dürüst diye babana, erkek kardeşine, amcana kolay kolay aşık olabilir misin? Mesela kızlar sürekli bundan yakınırlar neden karaktersiz erkekleri buluyorum falan diye.. Hiçbir kız karşısındaki erkekte karakter, delikanlılık veya dürüstlük aramaz ama onu aradığını sanar.. Oysa kızların erkeklerde aradığı şeyler çekicilik, karizma, güç ve daha erkeksiliktir.. Bu tamamen cinsel sebeplerden dolayıdır.. Sanırım fazla açık konuştum ama bu böyle..
Seks olmadan aşk tabiki olur. Kişiye duyulan aşktan bahsediyorsak, tutulursun, özenirsin ya da seversin, özenirsin, tutulursun aşka bir bütün olursun. Ama insanlar ne eğlenmeyi ne sevmeyi nede seksin , nerde ne zaman olacağını bilmiyor. Çünkü hayatı hızlı yaşamak istiyorlar, gerçekten tadını almadan , küçük küçük tatlarla kendilerini avunduruyorlar.
Bir insanı seks için seviyorsan sadece arzuluyorsun sevmiyorsun demektir aşık insan seven insan sarılmayı hayal etmeyi başını göğsüne koyup saçlarını okşamayı onunla romantik romantik konuşmayı sever özler aradan yıllar dahi geçse unutamayıp her allahın günü tekrar tekrar bu hayalleri kurup özler sekste neymiş hıh
Uzaktan Aşk, İmkansız Aşk, Platonik Aşk gibi kavramları silersek hergün görüştüğün karşılıklı oturup konuştuğun Aşkınla uzun vadede ona birşeyler hissetmemen zordan ötedir sanırım.
seks ile aşkın aynı şey olamdığı gibi alakası da yoktur ne yazık ki günümüzde böyle oldu seksi herkesle yaparsın ama herkese aşık olamasın şunu ayırt edin artık ya
Salt Aşkta zaten seks yoktur. Aksini iddia eden cahildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gercek aşklarda Bal gibide olur. Bu olmaz diyenler acaba 45inden 50sinden sonra seks hayati bitince eşlerinde ayrilacaklarmi, ne yapacaklar cok merak ediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende olmaz diyordum ama bir haber gördüm aseksuel bir kadinla bir adam 13 yol boyunca evlilermiş demek oluyormuş
En İyi Cevaplar