Bence aşkın temeli duygu, güven ve bağ ama seks de bu bağın en özel, en yakın hali Yani aşk seks olmadan başlar, büyür, ama uzun vadede sevdiğinle ten uyumu da önem kazanır Sadece seks için ilişki olmaz ama hiç dokunmadan da aşk eksik kalır sanki Yani kısaca: aşk seksle tamamlanır ama sadece onunla var olmaz 🫶🏼💛
Aşk olduğunda tutku nasıl olmayacak! Bir tek aşık olduğun kadını görecek gözlerin, hep onu özleyeceksin, hep onu isteyeceksin. Her nefesi onunla almak, her şeyi onunla yapmak isteyeceksin. Seks olmazsa bir ayağı kısa kalır masanın. Masa durur ama hep altına kağıt falan koymak için uğraştırır
Olur ya olur, eski zamanda millet dikişmiş mi devamlı😂
Olmaz diyenlerin amacı zaten belli. Ha ama şöyle denirse hayır demem "Evlilik seks olmadan olmaz" evet, evlilikte seks yoksa ortalıkta evlilik yoktur başka bir durum vardır.
Sevgililikte ise seks duruma göre lazımdır, mesela iki taraf da "seks" istiyorsa, seks olmadan olmaz🙃
Seks olmadan aşk olur ama sadece romanlarda. Gerçek hayatta seksle süslenmeyen bir aşk eskiden liselerde platonik aşklar olarak vardı. Şimdi liselerde bile bu yok.
Olur ama bir yere kadar oda ekmek su gibi bir ihtiyaç sadece kötü günde anlayış olmalı her anlamda aşk deyince her şey bunun içinde acısıyla tatlısıyla
bence seks olmadan aşk yarım kalır çünkü onun tenine dokunmak nefesini hissetmek dudaklarında kaybolmak aşkı daha derin yaşatır bir bakışıyla bile titreten o insanın bedenini hissetmek her dokunuşta kalbine daha da sokmak gibi sevişmek sadece zevk değil ruhunla bedeninle ona ait olduğunu hissetmektir aşkı gerçek yapan da tam olarak budur hem kalbinle hem teninle ona sarılmak.
birini gördüğümde cinsel anlamda bir beğeni, çekim hissetmiyorsam hiç zorlamıyorum ben aşk meşk ilişki kurma olaylarını. arkadaş gibi takılıyorum direkt çünkü olacağı ancak arkadaş uzatmaya hiç gerek yok.
Bazı insanlar için seks, aşkın bir ifadesidir ve olmazsa ilişki eksik hissedilir. Bu nedenle, iki tarafın cinsellik konusundaki beklentileri uyumlu değilse, bu aşkı zorlayabilir.
Bir kadın olarak KESİNLİKLE HAYIR. Ben cinsel arzu duyamadıgım erkeğe asık olamıyom bile. Ama cinsel arzu duymam da çok zor, tipi, boyu, işi, becerileri, kişiliği, elleri, zevkleri, müzik zevki hepsi uygun olmalı. Öbür türlü yok yani cinsel arzu 0 karşımdakini erkek olarak bile göremiyorum.
Bir süre sonra olmaz ise soğurum açıkcadı çünkü vücudum istiyor ve aldatırım öyle olmaz sa bir kadının tenine değiyorum ya da öyle olsun istiyorum kız arkadaşıma söylediğimde seni aldatmak istemiyorum fakat lütfen dedin ve ı da bana hiç beklendiğin bir anda süprüx yapacağım dedi ve çok güzel bir süprix yapmıştı😋
Seks Aşkın devamıdır güvenin huzurun bağlılığın mutluluğun kaynağıdır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Olur bence sevgilim vardı. Hastalığı yüzünden ilişkiye giremiyorduk ( Hastalığı aids hpv ya da cinsel yolla bulaşan değil o kadar kurcalamayın ) ama mutluyduk yani ben elle tatmin oluyordum o da öyle arada birbirimizi tatmin ettiğimizde oluyordu yani. Sonra anlaşamadık ayrıldıl böyle 4 ay sevgili kaldık
Aşk oldu mu deli gibi tutkulu olur iki insan. Birbirlerini her saniye ister en kotu sevişir. Bunu bizzat kendim yaşadım. Normal ilişkilerim çok oldu sadece ihtiyaç anında oluyordu sevisme
Olur Aşk ile seks aynı şey değiller seks zevk rahatlama için yapılır aşk ise kalpten çok bağlanmak sevgi dir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Aşkta sexs bencede olmalı aşık olunca ona yaklaşmak istersin teni tenine değsin dudakları dudaklarına dokunsun sarılsın istersin yani temas istersin bence bunlar aşkta kaçınılmaz detaylar
Aşk var ise sexs olsa da olmasa da ilişki yürür. her şey saygıdır bana göre.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Cinsellik konusu benim için sadece fiziksel bir şey değil; içinde güven, bağlılık ve ciddi bir niyet olması gerekiyor. Ben kendimi değerli hissedeceğim, karşılıklı saygı ve gelecek planı olan bir ilişki istiyorum. Niyeti ciddi olmayanlar beni boş yere oyalamasın kafasındayım. Çünkü ben ne istediğimi biliyorum ve kendimden ödün vermek istemiyorum.
Annelerimiz dedelerimiz nenelerimiz seks yapmadan sevmiş değer vermiş evlenmişler seks evlendikten sonra yapılması gereken bir şey zinayı meşru hâle getirdiler Müslüman Ülkeyiz sözde birde Ey insanlar Zinaya yaklaşmayın buyuruyor Cenabı hak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Bir erkek de çıksın desin ki şu kadar zaman bekledim?