5 ayKadınlar için hayır. Çünkü biz duygularımıza göre hareket ederiz. Erkekler için fark etmiyor. duyguları olmadanda mümkün onlar için . duyguları olmadığındada cinsellik yaşarlar . tabii bunun kadın versiyonuda var. Yani insana göre değişiyor bence. Duygusal olan biri için mümkün değil kısaca.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Genelevler veya film sektörü, tek gecelik ilişkiler ya da sevgi saygı sehveti bitmiş sirf çocuk var, elalem ne der, nafaka ve yanlizlik korkusu yüzünden göreve dönmüş evlilikler bunun mümkün olduğunun ispatı bence. Ama ne kadar tatmin olucu olur o belirsiz tabi.
40 Yorumla
5 ayErkeklere göre evet kadınlara göre ise hayır Ben evlilik öncesi cinsel beraberliği doğru bulmuyorum Bana göre bu konu daha çok duygusal bağ güven ve sorumlulukla ilgili bu yüzden evlilikten sonra anlam kazanması gerektiğini düşünüyorum
30 Yorumla
5 ayBu büyük bir zayıflıktır aşkıda değil evlilik olmadan ilişki yaşamak durumu zina dır buda demek oluyor ki cehennemin boyamak haktır öyle değil mi?
12 Yorumla- 5 ay
Aynn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabiki mümkündür. Aşk başka duygudur şehvet başka duygudur. Her seks yapan aşkın ölerek yapmıyor.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 5 ayAşk ya da duygular olmadan cinsellik yaşamam.
10 Yorumla
5 ayDeğildir sevmeyen sevmediği biriyle yapabilir mi yapamaz 2taraf içinde bence böyledir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
5 ayAşk değil de kendi adıma duygu olmadan sıfır ihtimal
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aysevgililerimle oldu ama bişi fark etim kadin duygusal olarak cok bağlaniyor bana donenler dahil oldu kadina ne yaşatiğina bağli cidden senle askla yaşamiş ise kım gelse gelsin o duyguyu ona veremez benim yaşadiğim 2 kız oldu 1 i direkt aradi donmeye çalişti diğeri ise dolayli yoldan donmeye çalişiyor gurur trip karişik şekilde ama yaşamadiğim hiç bir kız kadin bana geri adim atmadi misal
10 Yorumla
5 ayMümkün. Bence aşık olunca insanlar cinsellikte rahat olamaz
10 YorumlaKesinlikle arada bir duygu hissedilmeli bence en azından benim açımdan bu şekilde
10 Yorumla
5 ayBizim ülkede mümkün hayvanlar gibi derdim hayvanların bile bir misyonu var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Devir böyle olmadı mı zaten insanlar günü birlik cinsellik yaşıyor
10 Yorumla
5 aycinsellikk libido bambaşlak bişiy bence.. mümkün tabi...
10 Yorumla
5 ayAşk olmadan ve hatta evlilik olmadan da olmaz benim kafaya göre böyle.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çoğu kişi cinsellik için aşkı paravan olarak kullanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayMümkün tabi ya arkadan vercen ya gitcen esc ye para vercen ikiside mümkün
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayOlmaz diyenlerin hepsi yalan söylüyor donumu indirsem sıraya dizilirler anlık yükselmek önemli
11 Yorumla
5 aybenim icin tuzsuz pilav gibidirr
21 Yorumla- 5 ay
@Sendemibirutusss ama yinede yenir
Evlenmeden doğru bulmuyorum.
20 Yorumla
5 ayEvlilik olmadan hiç bir şey mümkün olmamalı
20 Yorumla
5 ayDış görünüşü iyiyse mümkün
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayAşk la cinselliğin bı alakası yok arzuyla var
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayTabiki de hayır olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAşk ve evlilik olmadan mümkün değil
10 Yorumla
5 ayOlmazzz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayMümkün tabi, ama aşk olursa daha zevkli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet mümkündür
10 Yorumla
5 ayBir anlamı olmaz
10 Yorumla
5 ayNeden mümkün olmasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Benim için değil
10 YorumlaYok be
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayEvett
10 Yorumlaolabilir
10 Yorumla
Detaylı bilgi