Günümüzdeki ilişkilerin iyice yozlaşmasından, insanların duygusuzlaşmasından, hayata verilen anlamın eksilmesinden kaynaklı her şeye gelip geçici olarak bakan bir insan güruhu oluştu. Tek derdi çok çalışmak, daha çok kazanmak, kariyerini inşa etmek olan bu duygularını aldırmış kesimin aşka inanmadığını görüyoruz. Ne aşka ne ciddi ilişkiye yanaşmadıkları için de rastgele insanlarla cinsellik yaşayıp hayatlarına devam ediyorlar. Sizin için böyle bir durum mümkün mü? Aşk olmadan cinsellik olur mu?
Evet, aşk olmadan cinsellik olabilir. Cinsellik, fiziksel bir ihtiyaç ve zevk arayışı olabileceği gibi, duygusal bir bağ kurma veya sadece anlık bir birliktelik yaşama isteğiyle de gerçekleşebilir. Aşk ise daha karmaşık bir duygudur. İçinde sevgi, bağlılık, tutku ve derin bir yakınlık barındırır. Cinsellik ve aşk birbirini tamamlayabilse de, her zaman birlikte olmak zorunda değildirler. Aşk olmadan cinselliğin olabileceği durumlar şunlardır: Tek gecelik ilişkiler: İki kişi arasında herhangi bir duygusal bağ olmadan sadece cinsel birliktelik yaşanması. Arkadaşlık ilişkileri: Bazı arkadaşlar arasında cinsel çekim olabilir ve bu, duygusal bir ilişkiye dönüşmeden cinsel birliktelikle sonuçlanabilir. Fiziksel ihtiyaç: Bazı insanlar için cinsellik, sadece fiziksel bir ihtiyaçtır ve bu ihtiyacı karşılamak için duygusal bir bağ aramaya gerek duymazlar. Duygusal bağ kurma isteği: Bazı insanlar için cinsellik, duygusal bir bağ kurmanın veya var olan bağı güçlendirmenin bir yoludur. Bu durumda, cinsellik aşkın bir ifadesi olabilir veya zamanla aşka dönüşebilir.
Tabii ki olur... Seks yapmayı istemek için gereken şey karşılıklı cinsel arzu... Birbirine cinsel çekim duyan insanlar sevişince bunu duygusuz seks zannediyorsunuz... Cinsel arzu da güçlü bir duygudur.
Herkesin inandığı şeyler farklıdır ama ben bedenlerin değil de ruhun sevişmesine inanıyorum. Böylece bitmiyor o yolculuk, tadı da zamana yayıldıkça daha da yayılıyor damağa. Neyse ramazan ramazan 😁
Evet dinlediğim 850 k kişi Bana yanlış bilgi vermiş kusuruma bakmayın. Herkesin kendi yaşantısı. Ama evlilikte cinsellik önemli olsa da daha önemli faktörler de var. Öncelikle evliliği bir gelecek olarak bakılmalı şimdi ki zihniyet cinsellik olarak bakıyor. Tecrübe dediğin şey senin zina. Sen tecrübesizlik dersin ben temizlik derim. O tecrübeyi eşiyle yaşamak bence daha güzel. Ama tabiki herkesin kendi yaşamı kendi Kararı saygı duymak gerekir.
Benim için olmaz çünkü ben sevmediğim ya da bişey hissetmediğim biriyle asla sevismem çünkü bana ters o önce kalbim de hissedecem sonra başka yerlerde ☺☺☺