Eğer ki öyle olduğunu düşünüyorsan kendini geri çek. İlişkiyi azalt görüşmeyi reddet ki sana yanlis yaptığını anlasın. Çünkü sana muhtaç. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer misali😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Neden değecek zevklerine uygun birini bulmak varken birine katlanmak zorunda gibisin
Kendi egosunu tatmin etmek için beni kiskandirmaya çalışıyor ne biliyim geçen konuşuyoruz benden başka flortlerin de var diyor ne flortu diyorum yok bisey diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Saygı yoksa ilişkinin adının ne olduğu önemli değil, devam edilmemesi en doğru seçimdir.
Fb dalga geçemez alo dersin gelir işini görür gider işi bitince yuzgoz olursan böyle yüzsüzlük yapar
Ben yüz göz olmuyorum sohbet muhabbet etmek istiyor ben yazmıyorum diye trip atıyor ben yazmasam sende yazmıyorsun diyor
Fb de illaki yazacaksın diye bir şey yok onda biraz duygusallık var. O tipler onla ilişkiyi kesip başkasıyla yapsan ondan seni kiskanir
Kanka detay vermeden nasıl bilicez tamam fb en var sensin
Eğer ki öyle olduğunu düşünüyorsan kendini geri çek. İlişkiyi azalt görüşmeyi reddet ki sana yanlis yaptığını anlasın. Çünkü sana muhtaç. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer misali😂
Neden değecek zevklerine uygun birini bulmak varken birine katlanmak zorunda gibisin
Çen büyüdün de fb mi tuttun çenn?🫢
Senın yokmu fb
Evet 🥺👉🏻👈🏻🎀😇
Ben varımm
@Hakan_3169 lütfen saçmalamayın ben öyle şeylere karşıyım. 😒
Bacımsu şu erkolara istediği şeyi böyle verme. Yapma şunu 🫠🙂↔️
Yok kanka onu ben ona yazmadım sana yazdım hani çen fb mi yaptın diye ona evet yazdım...
Ben seni anladım yawru sadece bu şeyleri yapma demek istedim. Hiçbir erkek veya arzu buna değmez.
Sen de verme bir süre adam olsun
Ne gibi hareketler yapıyor
başka ne yapacaktı :d
nasıl ahreketler?
olur
Ne diye dalga geciyor
Flortlesmekten bahsediyor kendini kiskandirmaya çalışıyor kendi egosunu tatmin ediyor aslında... Kimle konuştuğumu soruyor falan saçma canım tavırlar
S@lak*
Bu kisile neden beraber oluyorsun peki senin kiymetini bilen seni seven seni her anlamda mutlu edicke deger vericrk kisiyle nedne olmyorsun
Fb ilişkisinden bahsediyoruz... neden sevsin ya da değer versin
Ne yaptığını bilmeden yorum yapmak doğru olmaz
f*ck değiştirme zamanı gelmis desene
Baska FB bul
Senın var mı
O ne takim mi
Olabilir evet
başka fb bul ;)
Ne gibi hareketleri
Gecıyır olabılır neden olmasın
Ne yapıyor
Kendi egosunu tatmin etmek için beni kiskandirmaya çalışıyor ne biliyim geçen konuşuyoruz benden başka flortlerin de var diyor ne flortu diyorum yok bisey diyor
Kıskanıyor musun ki
Kıskanmıyorum altı üstü fb sevgilim olsa kıskanırdım... Kendisi kiskandirmaya çalışıyor
Neden kıskandırmak ihtiyacı duyuyor ki
Egoist çünkü kendince kendi egosunu tatmin edicek
Ya da duyguları olabilir mi sana karşı
S1keyim onun duygularını ondan ego dan başka bisey yok...
Ha anladım. boş ver o zaman yatakta iyise devam edersin FB ye değilse boş ver 🙂
fenerbahce mi
Yenisini bull
Ne yapıyor
Olur
?