Selamm,
Kondom kullanmak kadınların aldığı zevki azaltır mı, arttırır mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Kondom kullanmak kadınların aldığı zevki azaltır mı, arttırır mı?

Plastiğin etkilemediği bir şey mi varmış? Düşünün ki eldiven kullanarak diğer elinizi de tuttuğunuzda her iki elin de his kabı yaşadığını anlayabilirsiniz. Aynı şey cinsel uzuvlar için de geçerli.
Isı iletimini önemli ölçüde azalttığı için his kaybına sebep olacağı kesin. Bu kaçınılmaz.
Bu noktada diğer temas unsurları devreye giriyor. Kayba uğrayan etkileri azaltmak için daha çok vücut teması ve dokunuşlar kullanılabilir.
Yerini tutmaz ama önlem almanın yerini de başka şey tutmaz.
Unutmamalı ki gebeliği önlemenin yanı sıra olası mikrop ve bakteri transferine karşı da etkisi var. Biraz hazdan feragat etmek birçok riski ortadan kaldıracaktır.
Hele ki partner seçiminizde özenli davranmıyorsanız asla ihmal etmemelisiniz.
Her iki etkiyi de yapabilir.
Sadece normal bir kondom tensel teması azaltacağından alınan zevki de azaltır.
Fakat artık markalar kondomda çeşitlendirmeler yaptılar ve hem erkek için hem de kadın için ayrıca özellikler var. Bu da kadınların daha da fazla haz almasına sebep oluyor doğru seçimlerde.
Etkiler tabii. Hangi çeşit kullanılsa da yeterli zevki veremiyor hiçbir zaman. Soğuk bir plastik parçası. Ayrıca çabuk kurutuyor ve kayganlaştırıcı da hem zevki öldürüyor hem de iğrenç ve yapış yapış bir etki bırakıyor.
Etkiliyor. O plastik hissi.. İğrenç dokusu.. Daha fazla konuşamayacağım
İki taraf içinde hoş bişey değil gibi
Cevap
19Cevap
Hiç kondom kullanmadık tam olarak belli bir şey söyleyemem ama etkiler galiba
Kadında kuruluk, erkekte ise hissizlik ve zevk alamama durumuna neden oluyor.
evet etkiler tabi ki de.. her iki tarafın da zevkini etkiler.
Aslında yeni bir şey çıkmış kadının vajinasına koyuluyor böyle oval bir şey kapak gibi kapatıyor, o da spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelliyor. Ama Türkiye'de satışı yok diye biliyorum ama araştırmak lazım tabii
Bilmiyorum da doğum kontrol hapı veya femidom var kadınlar için. Ya da hiç yapmamak unutmayın sağlığınız için bunların hiçbiri doğru değil yapmayınnnnn. Kamu spotu bitmiştir shdhs.
ne hayda qkzhw
pejzkwo ölmezsiiiin garantisini ben veriyorum 😹
kemik olmaz mı wksjjw
ldjwm boş ver
Kondom kullanımı kadınların aldığı zevki bazı durumlarda etkileyebilir bazı kadınlar sürtünme ve cilt teması azalacağı için zevkinin biraz azaldığını hissedebilirken diğerleri korunma sağladığı için rahatlık ve güven duyup zevk alabilir etki kondomun türüne ve kişisel tercihlere göre değişir (Benim tercihim Okey Nirvana hem gecikme özelliği hemde ilişkideyken karşı tarafı çok mutlu ediyor 🤩)
Kadınların etkilemiyor galiba tırtıklılardan falan. Ama erkeği etkilediği kesin arada bir bağ kopması var çünkü.
zevkli oldugunu dusunmuyorum pek ya tenin tene degmesini tercih ederim zaten erkeklerin de cogu sevmiyor gibi sıkıyor falan sanirim
biz iceriye boyle garip bi plastik yapisiyor gibi hissediyoruz sizdeki nasil bi his
Etkiliyor tabi ki. Hele bir de doğru tercih değilse tamamen kaçırıyor bizim için de keyfini 🥹
Tırtıklı falan olanlar var ya onlar fena değil :))
Hep bana hep bana olmaz ki 🤭
Sonrasında istenmeyen sürprizlerle karşılaşmamak için mecbur :))
Lastik, ambalaj hissini epey hissediyorlar bize göre öyle dezavantajlı ama öyle ahım şahım zevk azalması olacağını sanmıyorum.
Tırtıklı olanı artırır. Kayganlastırmayı kolaylaştırır. Erkeğin boşalma süresini uzattığı için evet hem sağlıklı hemde zevki etkiler.
Aldığı zevki etkilemesi cinsel hastalık bulaşmasından daha iyiidir bence
Etkiler tabi kadın ucunu hissetmek ister 😅 onlar da biz erkekler gibi az değil libido olarak
İçeriye farklı bir şey girdiği hissediliyor ya.
Bu etkiliyor diyenler bana garip geliyor bende gram eskilme olmadı hatta hiç farkı bile yok. Bence temas bağımlıları için fark edebilir
Tırtıklı olanı artırır. Kayganlastırmayı kolaylaştırır. Erkeğin boşalma süresini uzattığı için evet hem sağlıklı hemde zevki etkiler.
hiç zevkli değil ya iğrenç bir dokusu var
Azaltır ve en nefret ettiğim şey
Her iki tarafıda etkiler
Sanmıyorum. Bu bahaneyi erkekler kullanıyor 💅🏻
Belki etkileyebilir amasyada
Etkilemez hayır kondom sadece korunmak içindir
Kondom zevki öldürür partnerim asla kullanmak istemezdi zevki hissi olmadığını söylerdi
Erkege eziyett onu biliyorum
Kondom hikaye , et ete değecek babacım 😇😂
Kılıfla ne uğraşacam bam bam bam
Etkiler hissiyatı azaltır.
İki tarafın da aldığı zevki azaltır
Kondomlu hiç yapmadım ama etkiler bence
Kesinlikle etkiliyor, faşur fuşur hiç hoş değil.
Kadinlari etkilemiyo ama sizi bilemem
Azaltır boş gelir zevk bile alamaz
Kullanınca söylerim
Etkiler
Hayatımda görmedim dahi 😂
Hiç güzel değil
kullanmadim
Etkiler
Bilmiyorum arastirman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?