Prezervatifler hem kolay ulaşılabilir olduklarından hem de hormon içeren hapların aksine yan etkileri bulunmadığından sıklıkla tercih edilirler. Ve %99 koruyuculuk oranı ile yüksek bir koruyuculuk sağlarlar. Ancak ilişkide prezervatif kullanmak zevki azaltır mı sorusu akılları sıklıkla kurcalar. Hadi şimdi bu konuyu biraz anlatalım.
Prezervatif zevki engeller mi
Öncelikle prezervatifler oldukça ince malzemelerden yapılmış ürünlerdir. Zevkin azalması üzerine etkileri neredeyse yok denecek kadar azdır. Özellikle ekstra ince kondomlar, gerçek ten hissi yaratan kondomlar bu sorunu aşarlar.
Prezervatif kullanmanın avantajları
Önceden de bahsettiğimiz gibi prezervatif kolay ulaşılabilen bir üründür. Yan etkisi yoktur ve yüksek koruyuculuk sağlar. Bunun yanında prezervatifler sadece gebeliğe karşı değil cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da koruma sağlarlar. Kondomlu ilişkilerin cinsel yolla bulaşan hastalık riskini azalattığı kanıtlanmıştır.
Hangi prezervatif daha iyi
Prezervatiflerin birçok çeşitleri var. Her biri farklı beklentileri olan cinsel hayatlara hitap ediyor. Örneğin ben partnerimle en çok OKEY Nirvana tercih ediyorum. Çünkü afrodizyak etkisini ilişkilerimde zaman zaman arıyorum. Ancak sana özellikle ince olan prezervatifler ile ilgili birkaç bilgi verebilirim.
OKEY Tenn
Okey ten lateks içermeyen bir üründür ve lateks alerjisi olanlar rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca oldukça OKEY Tenn oldukça yumuşak bir prezervatiftir bu yüzden ilişki sırasında gerçek ten hissinin yakalanmasına yardımcı olur.
OKEY Nirvana Hot
OKEY Nirvana Hot hem ısı arttırıcı hem de tırtıklı yapısı ile iki tarafın da cinsellikten aldığı hazzı arttıran bir ürün.
OKEY Zero
OKEY Zero ise hem çok ince hem de şeffaf bir prezervatif. Partnerinle aranızdaki ilişkiyi neredeyse sıfıra indirecektir.
normaldede 1 saatte ancak bosalıyorum o yuzden gerek yok kondoma. aten kondom kullanıyorsan kadına sen gırmıyosun kondom gırıyor yanı ha plastık bırseyı sı.. mıssın ha kondomla seks yapmıssın aynı sey
En İyi Cevaplar