Prezervatifler kolay ulaşılabilir, güvenli ve yan etkisi bulunmayan ürünler olduğundan sıklıkla tercih edilen doğum kontrol yöntemlerindendir. Ayrıca gebeliğin yanında çiftleri cinsel yolla bulaşan hastalıklardan da koruyan fiziksel bir bariyer olması prezervatifi sıklıkla tavsiye edilen bir ürün haline getirir. Yani hem evli olup kimyasal korunma yöntemlerini tercih etmek istemediğimiz durumlarda hem de çok eşlilik durumlarında prezervatifi kesinlikle kullanmalıyız. Prezzervatif zevki etkiler mi sorusu ile sıklıkla sorulan bir sorudur, onun cevabını da sana aşağıda ayrıntılı olarak verebilirim.
Prezervatif zevki engeller mi
Prezervatifler aslında oldukça ince ürünlerdir, bunu sen de kullandıysan zaten biliyorsundur. Prezervatif hissedilir mi sorusunun cevabı ise değişebilir. Örneğin erkek kendi prezervatif bedeninden daha büyük bir prezervatif tercih ettiyse prezervatif hissedilebilir. Ancak bunun dışında, normal şartlarda prezervatif yok denecek kadar az hissedilir.
Prezervatif zevki etkiler mi
Bence prezervatif seksteki zevki etkiler. Ancak doğru prezervatif seçimi ile prezervatif seksi çoğu zaman olumlu etkiler. Farklı ihtiyaçlara ve isteklere yönelik birçok prezervatif çeşitleri bulunur. Bu çeşitler de çiftlerin cinsel ilişkide aldığı hazzı arttırabilir. Sana cinsel ilişkide hazzı arttıracak birkaç prezervatif önerisi vermek istiyorum. Belki prezervatif seçerken yardımda bulunabilir.
OKEY Nirvana
OKEY NİRVANA
Bence özellikle zor orgazm olan kadınların kullanması gereken prezervatif OKEY Nirvana. Çünkü OKEY Nirvana hem afrodizyak etkisi ile hem de orgazmax jeli ile kadınlarda orgazm olmayı kolaylaştırıyor ve seks sırasında nirvanaya ulaştırıyor.
OKEY Tenn
OKEY TENN
OKEY Tenn prezervatifin az da olsa yaşattığı farklı hissi ortadan kaldırıyor ve ilişki sırasında gerçek ten hissi yaşatarak iki tarafın da daha çok zevk almasını sağlıyor. Eğer prezervatif konusunda kafanda soru işaretleri varsa OKEY Tenn kullanabilirsin.
OKEY Rötar
OKEY RÖTAR
OKEY Rötar da sık tercih edilen prezervatiflerden biridir. Erken boşalma günümüzde sık yaşanan bir sorun. OKEY Rötar da bu sorunu çözmek için kullanılıyor. OKEY Rötar geciktirici etkili bir prezervatif olduğundan cinsel ilişkide iki tarafın da aldığı hissi katlıyor.
OKEY Zero
OKEY ZERO
OKEY Zero ise ekstra ince yapılı bir prezervatif. OKEY Zero'yu da prezervatif hissini en aza indirmek istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bunun da etkisini göreceğinizden eminim.
Erkek bakımından Tabiki aloyoruz ama direk temas kadar değil Sonıçta arada kauçuktan bir engel var Et ete deymeli tezi tamamıyla doğrudur
Kadın bakımından (tecrübelerime göre) yine alınıyor ama erkekten daha az Sonuçta pre. Erkeğe takılı sürtünme nereyse yok Ama kadında öyle değil Lastik kauçuktan bişey içinde gidip geliyor Haliyle doğal salgılanan sıvı daha az oluyor Ve sürtünme et yerine kauçukla gerçekleştiğinden zevk suyu dnaha çabuk buhar oluyır ve kuruluğa sebep oluyor Buda kadından kadına farketmek durumuyla beraber zevkten çok acıya sebep olabiliyor Ve bazılarında tahrişe bilr sebep olabiliyor
Diğer. soruna gelince Boşalmaya yakın (ama tam boşalacağı anda değil boşalacağını hissettiği anda) erkek penisini vajinadan çıkarırsa sıkıntı yok Ama tam boşalacağı anı brkler öyle çıkarayım. derse bir damla dahi olsa içeri kaçırma olasılığı çok fazla olur Çünkü o anda tüm vücur kilitlenme noktasına gelir ve bundan dolayı saliselik farkla bile çıkarmakta gecikirse içeri boşalma gerçekleşir
Unutma bir damla da dahi miyonlarca sperm bulunur ve o bir damla dahi gebelik için yeterlidir
Bende o takılıylen sanki boş yolda yürüyor gibiyim. Tamamen hissiyatsız bir şey. Boşalamıyorum bir türlü. Sanki bir yığın poşete sokuyor gibiyim, kafamı toplayamayıp ve sürekli o plastiği görüyorum
Yav yanlış yazmışım. Dikkatin için teşekkür ederim. Hamile kalmasının nedeni, takvim yöntemini kullanıyorduk. Tabii şaşıyordu. Dışarı boşaldığımda tabii ki hamile kalmıyordu ilk eşim.:)
Anladım Bak kızım. Adetinin başlangıç gününü kaydeteceksin. O tarihten sonraki 14. günü de kaydeteceksin ( 14. gün rahmine yumurta düşer) 14. günden 3 gün geri, 3 gün ileri tarihleri de kaydedeceksin. Kaydettiğin o tarihlerde sevgilin içine boşalırsa hamile kalma riskin çok yüksektir. O tarihlerin dışında 1 gün sevgilinle seks yaptığında, sevgilin içine boşalabilir. Ama bu yöntem düzenli adet gören bayanlar için geçerlidir. Eğer düzenli adet görüyorsan bu yöntemi kullanabilirsin.
Ben sevmiyorum kendim. korunmayi tercih ederim O sicakligini islakligini hissetmek isterim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yapay penis gibi bir şey oluyor o ne lan et ete değmiyor ne anladık o işten. Zevkte azalma olur tabiki. Hele ki erkek için. Kadın zaten havadan sudan zevk alıyor erkek kadın kadar zevk almıyor. Bir de onu takınca tırt o ilişki.
yani kısırım :)) meni içerisinde canlı sperm yok demek. ama partnerim isterse ağzına ya da üzerine de boşaldığım oluyor. ama birinci tercihim vajina içine boşalmak :)) büyük zevk hem benim için hem de partnerim için. ve risk de yok.
evliydim. çocuğum olmayacağına öğrenince boşandım. bir insanın neslini sürdürememesi gerçekten çok ağır bir travma. ancak bu dünya herkes için bir imtihan dünyası ve benim zor sorum da bu. Allah böyle uygun gördüyse bize isyan etmek yakışmaz. elbet vardır bir hesabı herşeyi bilenin.