Prezervatifle ilişkide zevk azalıyor mu ? Bir de ne biliyim boşalınca spermler prezervatif yüzünden doğru düzgün çıkamaz bile gibi geliyor. Rahatsız verici değil mi prezervatif ? Hiç ilişkiye girmedim ben prezervatif zevki engeller mi, kondom kadında zevki azaltır mı?kondom zevki azaltır mı
Prezervatifle ilişkide zevk azalıyor mu, kondom rahatsız eder mi?
Hem doğum kontrol yöntemi hem de cinsel yolla bulaşan hastalıklardan koruyan tek yöntem olduğunu göz önüne alınca prezervatif kullanımın önemi aslında çok büyük. Eğer daha fazla hissetmek istiyorum dersen, sitemiz üzerinden ekstra ince OKEY prezervatif çeşitlerinden dilediğini deneyebilirsin. 😏
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Prezervatifler zevki azaltır mı
Prezervatif aslında oldukça ince bir maddeden yapılır. Yine de prezervatif hissi azaltır mı gibi sorular sıklıkla sorulur. Kondom hissi biraz azaltabilir. Ancan bu çok az bir azaltmadır. Prezervatifin olumlu yanları kesinlikle olumsuz yanlarından fazladır.
Prezervatifin olumlu yanları
Prezervatif en iyi doğum kontrol yöntemlerinden biridir. Erişilmesi ve uygulaması kolaydır. Ekstra bir doğum kontrol yöntemi istemeyenler için birebirdir. Ayrıca prezervatifler cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı çok iyi bir koruma sağlarlar. Tek eşli bir cinsel hayatımız yoksa ya da partnerimiz tek eşli değilse kesinlikle ilişkiye girerken kondom kullanmalıyız. Aksi takdirde hastalıklara oldukça açık hale geleceğiz.
Prezervatif ile ilişki zevk verir mi
Cinsel ilişki sadece birleşmeden ibaret değildir. Ön sevişmede yaptığınız şeyler de ilişkinin bir parçasıdır ve prezervatifin burada engelleyici hiçbir etkisi yoktur. Birleşme sırasında da ise kondom zevki azaltır mı diye soruyorsan bu etki kesinlikle çok çok küçüktür ve ultra ince ürünler kullarak bu sorunun önüne geçebilirsin.
İnce prezervatifler hangileridir
OKEY Tenn kabartmalı
OKEY Tenn ekstra ince
OKEY Zero Orijinal
OKEY Ultra Hisset
OKEY Zero Extreme
OKEY İnce
Fiesta Ultra Thin
Durex Klasik İnce
Durex Yok Ötesi
Durex Yakın Hisset
Durex Daha Yakın Hissset
En iyi ince prezervatif hangisi
Benim partnerimle tercihim genellikle OKEY Tenn Kabartmalı oluyor. İnce yapısı ile onun zevkini azaltmazken kabartmalı yapısı ile de bana ekstra zevk veriyor. Aynı zamanda OKEY Zero da çok memnun kaldığımız bir kondom.
Azaliyor, yane zevkli olmuyor. Fakat erkegin boşalmasin da bir zorluk felan olmuyor, icin rahat olsun. Cünki prezervatifin ön kismin da, nasil diyim sana :)) emzik şeklin de :)) spermleri alicak kadar bi yer var
etkileşim biraz azalıyor.Ama risk almayı istemiyorsanız size fazlasıyla yetebilir.Bir de sperm konusuna gelirsek; çoğu prezervatiflerin ucu rezervuarlı kauçuktan yapılmış.yani hiçbir şekilde çıkışı zorlamaz. o konuda rahat olun.Her zaman sağlıklı bir cinsel yaşam için prezervatif kullanın ;)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeş sağlık diyorsun da eskiden prezervatif yok diye herkes hasta mı oluyordu ?
eskiden insanlar 15yaşında evleniyodu seksi eşiyle yaptığı içinde hastalık olmuyodu.sen şimdi hayat kadınına git prezervatif takmıycam de bakıym bi seni pompalıyla kovalar
ben bunu hep söylüyorum et ete değecek başka yolu yordamı yok
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne biliyim yani yapmacık geliyor. Sağlık problemi yoksa ve erkek kendini kontrol edebiliyorsa prezervatifsiz ilişki olması lazım. Prezervatif heyecanı bile azaltır bence.
valla şart aga sevilmiyecek yanı da yok, ok çifte haz al takıl sabaha kadar ;)... hem stres yapmadıgın için rahat olcagın için yok hamilemi kalcak bilmem ne mi olcak derdin den kurtarıyor süreyi de uzatırsın ;) çifte haz iyidir yada karma al kafana göre takıl hangisi hosunuza giderse :D
azalmıyor kımısı hıc zevk almaz. örnek ben. ancak ucunda sifon yapması ıcın boşluk vardır aynı hızda ve miktarda sperm çıkışı sağlar rahat ol. hamilelikten yada cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için tek çaredir
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeş işte o boşluktan dolayı zevk azalır mı ? Ne biliyim küçücük olsada penisin üst kısmında boşluk oluyor yani. Of be çıkarsan bir dert çıkarmazsan başka bir dert.
OKEY Ne Diyor