Cinsel Yaşam Prezervatif kullanmak zevki azaltıyor mu? Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Prezervatif kullanmak zevki azaltıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Azaltır 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yani 45. yasindayim bekarım ve bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve hiç kullanmadım Et ete deymeli 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl erkekte zevki azaltır kadının sıcaklığını kayganlığını hissedemezsadece sürtünme hissinden dolayı zevk alır mastürbasyon gibi 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet bayağı azaltıyor erkek için öyle ama kadın için nasıl acaba onu bilmiyorum 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. icinde et degil de plastik gibi bir sey hissetmek iyi degildir 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet, kadınlar da o kadar çok azaltıyor mu bilmiyorum ama ben resmen sertleşemiyorum bile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Et ete değmeli ya aşko, ben kullanmıyorum kullanmam.. Ya doğum kontrol ya da ertesi gün.. 1 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. His bitiyor, zevk azalmaz, boşalma süresi uzuyor 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Doğru düşünmüşsün yanlış seçim yaparsan azaltır 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Evet kesinlikle... o yüzden kullanmıyorum 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yuzde 70 azaltiyor bence. 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Azaltıyor ama kullanılmalı bence yine de. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet. hissiyatı azaltıyor 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hissi azaltıyo doğru 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. bence azaltmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence evet 6 1 Yorumla Buraklegollas +1 yıl Bence de azaltıyor ama erkek için geç boşalma sağlıyor , hatta bir defa en kalın kalitesiz bir prezervatif kullandığında ne 45 dakika git gel oldu 😅😅 Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. azaltabilir 2 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yanii ten tene değmesi lazım 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet azaltır 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yok ediyor 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet et ete değicek 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. azaltır elbet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Azaltır
Yani 45. yasindayim bekarım ve bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve hiç kullanmadım
Et ete deymeli
erkekte zevki azaltır kadının sıcaklığını kayganlığını hissedemez
sadece sürtünme hissinden dolayı zevk alır mastürbasyon gibi
Evet bayağı azaltıyor erkek için öyle ama kadın için nasıl acaba onu bilmiyorum
icinde et degil de plastik gibi bir sey hissetmek iyi degildir
Evet, kadınlar da o kadar çok azaltıyor mu bilmiyorum ama ben resmen sertleşemiyorum bile
Et ete değmeli ya aşko, ben kullanmıyorum kullanmam.. Ya doğum kontrol ya da ertesi gün..
His bitiyor, zevk azalmaz, boşalma süresi uzuyor
Doğru düşünmüşsün yanlış seçim yaparsan azaltır
Evet kesinlikle... o yüzden kullanmıyorum
yuzde 70 azaltiyor bence.
Azaltıyor ama kullanılmalı bence yine de.
evet. hissiyatı azaltıyor
hissi azaltıyo doğru
bence azaltmıyor
Bence evet
Bence de azaltıyor ama erkek için geç boşalma sağlıyor , hatta bir defa en kalın kalitesiz bir prezervatif kullandığında ne 45 dakika git gel oldu 😅😅
azaltabilir
Yanii ten tene değmesi lazım
evet
Azaltıyor.
Evet azaltır
Teması kesiyor
Yok ediyor
Hemde fena azaltıyor
Maalesef
Yani genel olarak evet
Evet
azaltır