Cinsel Yaşam Kendi isteğiyle anal seks yapan kadın var mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bana çok garip geliyor bir kadının bunu kendi isteğiyle yapması. Kendi isteğiyle anal seks yapan kadın var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. vardır neden olmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben yapmıştım da kondom yırtıldı neyse ki hemen fark ettik 🙄 5 6 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir histi? Yorumla Han4206 1 yıl Aslında bu tecrübeleri dinlemek istiyorum böyle zevkli bir durum söz konusumu Yorumla chace 1 yıl Nolcak yırtılsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fena değildi ama bence gereksiz biz alkollüydük o yüzden yapmıştık yoksa yapmazdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @chace sadece anal yapmamıştık ama hem vajinal hem anal Yorumla chace 1 yıl Genelde öyle olur ama hijyen açısından tekrardan vajinaya girmek doğru değil. Analdan sonra iyi temizlenmek gerekiyor Yorumla
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 909 cevap paylaştı. Eşim zevkle ve isteyerek yapıyor.. ilk yaptığı zaman da kendi rızası isteği varmış... Sonraları da kendi isteğiyle devam etmiş.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Merakımdan denemiştim bir kere. Ama bence gereksiz 6 18 Yorumla Han4206 1 yıl Ben o işin fizyolojik kısmındayım zevk beren bir durum var mı önemli olan o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Han4206 ben zevkli oldugunu düşünmüyorum. Asıl zevk veren yerler varken Yorumla Han4206 1 yıl Bunu söyleme amacım şu hani izlediğim bazı videolarda açıdan sonra zevk oluştuğunu dile getiriyorlar Yorumla Han4206 1 yıl Tabiki zevk hali başka bence engebeli sevgi tutku ve arzuyla uluşan cinsel birleşme bunun bir çok cesidi var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Han4206 diğer yerle asla karşılaştırılamaz öyle diyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim tecrğbem o yönde. Çok yaşamadım zaten. İleride eşim çok isterse nadiren denerim. Ama kendim istemem Yorumla Han4206 1 yıl Bizim ülkemizde çiftlerin bu olguyu kavrayıp ona göre davranıp mutlu olduklarını asla düşünmüyorum Yorumla Han4206 1 yıl Şahsen zevk varsa olabilir ama fantastik boyutuda var zaten uzun bir konu ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Han4206 biizm ülkede birbirini anlayıp birbiriyle bu konutu konuşan, karşıdakinin ilgisine önem verip ilişki yaşayan zaten azdır Yorumla Han4206 1 yıl Benim ilişkiye bakışım çok farklı bence en önemli şey tutku ambians konuşacak çok şey varda... sizinde buraya bakışınız çokta ciddi olmasa gerek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Han4206 nereye bakışım Yorumla Han4206 1 yıl Bu siteden herhangibir arkadaşlık diyalog konuşma belki ilerisi Yorumla Han4206 1 yıl 6. Hissim kuvvetlidir iyi bir karakter ve kişiliğiniz olduğunu düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Han4206 anladım bu sitede ileri bi şey olmaz. Sohbet belki. Bama göre Yorumla Han4206 1 yıl Sizde taktir edersiniz ne yorumda kimse kimseyi tanıya bilir nede ilerisini düşecek bir fikre sahip olabilir ama sizi tanımak isterim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Han4206 teşekkür ederim. Sohbet etmek istiyosanız ederiz onda sorun yok Yorumla Han4206 1 yıl Tabiki pekala benim burada herhangibir art niyet gudecek bir yapıp yok tabiki sohbet etmek tanışmak isterseniz sizi beklerim Yorumla ÖzgürYüksel 1 yıl Uygun şekilde yapılırsa zevk verir. Ama verdiği zevk kesinlikle vajinal zevk gibi olmaz. Anal seks bir alternatif olarak yapılabilir. Tabi bunun usulleri var. Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Var tabi neden olmasın anal kötü bir şey değil ki 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vardır bazısı oradan zevk alıyorum diyor onlar ister heralde 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. gül bahçesi varken b. k tarlasını istemekte ne bilim 0 0 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Özellikle anal isteyenler var buda ilişki sırasında acıdan haz alanlar oluyor genelde 0 0 Yorumla
Kivircikpol Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sevip sevmemesi kadının fantezi dünyasıyla alakalı bi durum 0 0 Yorumla
Han4206 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aslında izlediğim birkaç video var ilgi çekici 0 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Anal bi erkeğin kadını sevmeden istediği bişi bence. Kadını değersizleştiriyor 0 0 Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Var hemde çok bana çok kez kendi teklif eden oldu zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zorla yapilcak diye bisey yok kadin istemezse yapilmazkiSenin zevk aldiign farkli aeyler var mı peki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bekaret algusi yüzünden yapan çok var. Bile isteye sonra zevkli olduğunu söyleyen de var söylemeyende. Karışık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zevk alan vardır denemedım ama oramı oksadım 8 4 Yorumla Soran 1 yıl Ben hiç denemedim. Nasıl bir duygu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Guzel yanı dene sende parmagınla oncee bakalım ne hıssedıceksın rahatlarken denee Yorumla Kaanvcc 1 yıl Fenasinuz dhd Yorumla Snmsdd 1 yıl Yani bence istenir Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Evet, bunu ozlellikle kendi isteyen kadınlar var. 4 3 Yorumla İlhann06 1 yıl Sende istedin mi? Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl @İlhann06 hayir Yorumla İlhann06 1 yıl Anladım. Yakından tanığın mı var bu kadar emin olduğun @birkadinbircocuk Yorumla
kofiosei Takip Et Xper 7 Yaş: 31 1 yıl Çok istekli ve kapalı kadınlar istiyor. Tamamdn saçmalık bence 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ooo neler neler var ah bir bilsen 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bundan oldukça fazla zevk alanda var :) 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde bakireler yapıyo 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. zorla zaten yapılamaz:) 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Severek yapan bile var 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Yaşamasam inanmazdım bende. Ama varmış. 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok var bakire anal seks yapsn 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Vrdir. Sen normal yapiyir musyn 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sen yapip begenmedin herhalde. 0 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Denk geliyor 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç görmedim 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var tabi 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bence yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
vardır neden olmasın
Ben yapmıştım da kondom yırtıldı neyse ki hemen fark ettik 🙄
Nasıl bir histi?
Aslında bu tecrübeleri dinlemek istiyorum böyle zevkli bir durum söz konusumu
Nolcak yırtılsın
Fena değildi ama bence gereksiz biz alkollüydük o yüzden yapmıştık yoksa yapmazdım
@chace sadece anal yapmamıştık ama hem vajinal hem anal
Genelde öyle olur ama hijyen açısından tekrardan vajinaya girmek doğru değil. Analdan sonra iyi temizlenmek gerekiyor
Eşim zevkle ve isteyerek yapıyor.. ilk yaptığı zaman da kendi rızası isteği varmış... Sonraları da kendi isteğiyle devam etmiş..
Merakımdan denemiştim bir kere. Ama bence gereksiz
Ben o işin fizyolojik kısmındayım zevk beren bir durum var mı önemli olan o
@Han4206 ben zevkli oldugunu düşünmüyorum. Asıl zevk veren yerler varken
Bunu söyleme amacım şu hani izlediğim bazı videolarda açıdan sonra zevk oluştuğunu dile getiriyorlar
Tabiki zevk hali başka bence engebeli sevgi tutku ve arzuyla uluşan cinsel birleşme bunun bir çok cesidi var
@Han4206 diğer yerle asla karşılaştırılamaz öyle diyim
Benim tecrğbem o yönde. Çok yaşamadım zaten. İleride eşim çok isterse nadiren denerim. Ama kendim istemem
Bizim ülkemizde çiftlerin bu olguyu kavrayıp ona göre davranıp mutlu olduklarını asla düşünmüyorum
Şahsen zevk varsa olabilir ama fantastik boyutuda var zaten uzun bir konu ya
@Han4206 biizm ülkede birbirini anlayıp birbiriyle bu konutu konuşan, karşıdakinin ilgisine önem verip ilişki yaşayan zaten azdır
Benim ilişkiye bakışım çok farklı bence en önemli şey tutku ambians konuşacak çok şey varda... sizinde buraya bakışınız çokta ciddi olmasa gerek
@Han4206 nereye bakışım
Bu siteden herhangibir arkadaşlık diyalog konuşma belki ilerisi
6. Hissim kuvvetlidir iyi bir karakter ve kişiliğiniz olduğunu düşünüyorum
@Han4206 anladım bu sitede ileri bi şey olmaz. Sohbet belki. Bama göre
Sizde taktir edersiniz ne yorumda kimse kimseyi tanıya bilir nede ilerisini düşecek bir fikre sahip olabilir ama sizi tanımak isterim
@Han4206 teşekkür ederim. Sohbet etmek istiyosanız ederiz onda sorun yok
Tabiki pekala benim burada herhangibir art niyet gudecek bir yapıp yok tabiki sohbet etmek tanışmak isterseniz sizi beklerim
Uygun şekilde yapılırsa zevk verir. Ama verdiği zevk kesinlikle vajinal zevk gibi olmaz. Anal seks bir alternatif olarak yapılabilir. Tabi bunun usulleri var.
Var tabi neden olmasın anal kötü bir şey değil ki
Vardır bazısı oradan zevk alıyorum diyor onlar ister heralde
gül bahçesi varken b. k tarlasını istemekte ne bilim
Özellikle anal isteyenler var buda ilişki sırasında acıdan haz alanlar oluyor genelde
Sevip sevmemesi kadının fantezi dünyasıyla alakalı bi durum
Aslında izlediğim birkaç video var ilgi çekici
Anal bi erkeğin kadını sevmeden istediği bişi bence. Kadını değersizleştiriyor
Var hemde çok bana çok kez kendi teklif eden oldu zaten
Zorla yapilcak diye bisey yok kadin istemezse yapilmazki
Senin zevk aldiign farkli aeyler var mı peki
Bekaret algusi yüzünden yapan çok var. Bile isteye sonra zevkli olduğunu söyleyen de var söylemeyende. Karışık
Zevk alan vardır denemedım ama oramı oksadım
Ben hiç denemedim. Nasıl bir duygu?
Guzel yanı dene sende parmagınla oncee bakalım ne hıssedıceksın rahatlarken denee
Fenasinuz dhd
Yani bence istenir
Evet, bunu ozlellikle kendi isteyen kadınlar var.
Sende istedin mi?
@İlhann06 hayir
Anladım. Yakından tanığın mı var bu kadar emin olduğun @birkadinbircocuk
Çok istekli ve kapalı kadınlar istiyor. Tamamdn saçmalık bence
Ooo neler neler var ah bir bilsen
Bundan oldukça fazla zevk alanda var :)
Genelde bakireler yapıyo
zorla zaten yapılamaz:)
bakire kızların vazgeçilmezi
Severek yapan bile var
Yaşamasam inanmazdım bende. Ama varmış.
Çok var bakire anal seks yapsn