Almayıp ta karşı tarafı sırf mutlu etmek için yapan ya da aldığını sanan
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin o an ki hakimiyeti o an bayanın bir şey yapamaması hatta yalvarma aşamaları psikolojikmen güzel olabiliyor. Tabi sert olmamalı sık da yapılmamalı ille de oluyorsa bu ilişki
110 Yorumla
Soran+1 yılSadece psikolojik açıdan mı zevk alamadiktan sonra ne anlamı var ki
Cevap sahibi+1 yılİşte bayan olmadığın için anlayamazsın bunu :) bizim ki sadece boşalmaya yönelik haz olmuyor bayan her şekilde istendiğini görüyor o şekilde hele birde gerçekten kalçası güzelse. O erkeğin mutlu hali ile tatmin olan bayanlar var ben mesela..
Soran+1 yılErkeğin yüz ifadesi derken bence tam tersidir bu durum erkek. kadininin zevk aldığını görürse bu dediğin olur gibi geldi şu an bana ayrıca güzel kalçadan kasıt delik işte hepsi aynı degilmi
Cevap sahibi+1 yılBen erkeğin yüz ifadesi diye bir şey demedim.. öyle değil işte a* k düpdüz biri bir pantolon giysin birde Yuvarlak dik kalçalı giysin bakalım aynı mi duruyor. Deliği isteme nedeni bile kalça olabilir bundan bahsediyorum. Doğru bir ilişki değildir ama var birşeyleri de böyle aldığın verdiğin hissiyatlar önemli tutkulu olmaktır bu he sen sadece delik olarak şey yaparsa yaparsan o sadece ihtiyaçtır işte
Soran+1 yılSen evlimisin anal tecrüben oldumu
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim, anal tecrübem oldu
Soran+1 yılYani zevk aldınmi karşı tarafa zevk vermek icinmi yaptın
Cevap sahibi+1 yılKarşı taraf talebiydi ve evet güzeldi. Ya şöyle diyeyim sana kadın yaratılışı farklı hele birde böyle tutkulu mutkulu bir yapısı varsa ona giren çıkan bir şey onu tahrik eder hoşuna gider yapısı bu yani
Soran+1 yılSende baya tecrübe var 👏👏
Soran+1 yılOrdamisin tatlım
Kızlar Ne Diyor
2
+1 yılEvet var. Bu tamamen erkeğe bağlı bir şey.
13 Yorumla
Soran+1 yılErkekte olan kontrolle kadın nasıl analdan zevk alır normalde kontrolün kadında olması lazım degilmi böyle bisersey varsa tabi
- +1 yıl
Öncelikle uzun uzun ön sevişme olmalı, analdan önce kadının anüsünün de yalanması ve parmaklanması lazım ki o kısım gevşesin, kadın da rahatlasın. Sonrasında bir kayganlaştırıcı sürülmeli hem penise hem de anüse biraz da o şekilde parmaklanmalı ve bir yandan parmakla masaj yaparken bir yandan da yavaş yavaş penis sokulmalı. Ve ilk anal seks için doggy asla uygun bir pozisyon değil, ya misyoner olmalı ya da kadın yüzüstü uzanmalı ve o şekilde yapılmalı. Yani anal seks ilk başlarda kadının değil erkeğin kontrolündedir. Hayatında hiç anal yapmamız bir kadının direkt penisin üzerine çıkıp zorlamasını falan mı bekliyorsunuz? Nasıl kadının kontrolünde olabilir anal seks?
- +1 yıl
Zorlamasını değil zıplamasını
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünahtır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem