Cinsel Yaşam Bir kadının anal seks istemesi garip mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Bence eşiyle arada bir yapabilir. Bir kadının anal seks istemesi garip mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. kendi seçimidir. 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biz yapıyoruz ama değişik bir tavrı var anlayamadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla kaancan_7 1 yıl Yani anlayamadım burdanda tam anlatamıyorum Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence harika kocan şanslı kocanin yetine olsam vajinal ve anal seks yapardım ve iki türlü de duzenli içine boşalirdim. 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. istemeyen yok gibi bir şey 50+ ilişkide 3 tanesi falan istemedi ama istemesede ben yaptım :D 1 0 Yorumla
Contacs Takip Et Bilge Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Durumlar ve istekler istiyorum diyene cok denk geldim 1 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yani degil aslında denemek ister belkı arada isterse yapsınlar 0 0 Yorumla
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl İstiyorsa kocası da yapsın ne var bunda garip olacak 0 0 Yorumla
doguxayx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Her an değil ama arada monotonluktan çıkılıp denenebilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Değil bence de bagımlısiydim bi ara ya bunu isterse eğer ben daha çok isterim bu sefer 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Her gün olmaz ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani olmaz da hafta da bir kaç olurdu bence Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Böyle düşünmen hoşuma gitti. Kinini kusanlar uzak dursa bu sorunun altından. İki kişi de isteyince nasıl güzel olur biliyo musunn 0 0 Yorumla
benyunus92 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Merhaba ben jinekologum kadın sağlığı için ters ilişki çok sakıncalı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hep değil zaten Yorumla benyunus92 1 yıl Ne zaman aralıklarla Yorumla Soran 1 yıl Yılda bir Yorumla benyunus92 1 yıl O zaman bir sıkıntı olmaz Yorumla
verenekoyanulaş Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Sana katılıyorum herkse yatmalı bu duyguyu senon eşin yapmiyirmu 0 0 Yorumla
littlemissyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 94% 1 yıl Hayır garip değil neden garip olsun 1 1 Yorumla verenekoyanulaş 1 yıl Yaptın mi Yorumla
Bendesasirdimamavar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 37% 1 yıl bence garip. kadin analdan zevk almaz ki 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. neden peki? gerçekten zevk alıyor musunuz? 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yani iki tarafta istiyorsa yapılabilir 0 0 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Haram 2 5 Yorumla CutAndExposedForever 1 yıl Sanki camide hocasın Yorumla verenekoyanulaş 1 yıl Harammi diye sormamis ama Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl @verenekoyanulaş garip mi diye sormuş garip evet çünkü haram bitti tartışılamaz bir konu Yorumla verenekoyanulaş 1 yıl Neden denedin ozaman Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl @verenekoyanulaş terbiyesiz ya üfff Yorumla
yorgunyolcu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Özenli bir anal seks yaşadı ise ister devamını 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Neden garip olsunki 0 0 Yorumla
pyschologist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Nerde boyle kadınlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
kendi seçimidir.
Biz yapıyoruz ama değişik bir tavrı var anlayamadım
Nasıl
Yani anlayamadım burdanda tam anlatamıyorum
Bence harika kocan şanslı kocanin yetine olsam vajinal ve anal seks yapardım ve iki türlü de duzenli içine boşalirdim.
istemeyen yok gibi bir şey 50+ ilişkide 3 tanesi falan istemedi ama istemesede ben yaptım :D
Durumlar ve istekler istiyorum diyene cok denk geldim
yani degil aslında denemek ister belkı arada isterse yapsınlar
İstiyorsa kocası da yapsın ne var bunda garip olacak
Her an değil ama arada monotonluktan çıkılıp denenebilir
Değil bence de bagımlısiydim bi ara ya bunu isterse eğer ben daha çok isterim bu sefer
Her gün olmaz ama
Yani olmaz da hafta da bir kaç olurdu bence
Böyle düşünmen hoşuma gitti. Kinini kusanlar uzak dursa bu sorunun altından. İki kişi de isteyince nasıl güzel olur biliyo musunn
Merhaba ben jinekologum kadın sağlığı için ters ilişki çok sakıncalı
Hep değil zaten
Ne zaman aralıklarla
Yılda bir
O zaman bir sıkıntı olmaz
Sana katılıyorum herkse yatmalı bu duyguyu senon eşin yapmiyirmu
Hayır garip değil neden garip olsun
Yaptın mi
Yoo hayir neden garip olsun
bence garip. kadin analdan zevk almaz ki
Garip değil, isteyebilir
Kimse karışamaz zevk sizin
neden peki? gerçekten zevk alıyor musunuz?
Yapmayanlar belli
Yoo, neden garip olsun ki. 💅🏻
Yani iki tarafta istiyorsa yapılabilir
bana hiç garip gelmiyor
Hayır değil eşimle yapıyoruz arada
Haram
Sanki camide hocasın
Harammi diye sormamis ama
@verenekoyanulaş garip mi diye sormuş garip evet çünkü haram bitti tartışılamaz bir konu
Neden denedin ozaman
@verenekoyanulaş terbiyesiz ya üfff
Garip degil teknik biliyorlarsa olur
Anal fissür olursun yapma
İsteyebilir nesi garip
Özenli bir anal seks yaşadı ise ister devamını
Garip biraz
Bazen isteyebilir. Çok doğal.
Yok neden garip olsun
Çok acıtıyor ama
Denedin mi
yoo istiyen cok var