+1 yılGünümüzdeki genç kızlarda bekareti korumak denen muhabbetten ötürü var. Ben analdan takılır sonra bulurum salağın biri evlenirim diyerekten. Ancak anal ilişkiye yaşanmış bir mabad bilen için her türlü belli eder kendini. Erkek için zevklidir evet ancak kadın için eziyettir, ileri ki yaşlarda bir çok soruna davetiye çıkarır ki zevk de almaz çünkü oralarda zevk almasını sağlayacak sinirler bulunmuyor. Zevk alan ise psikolojik olarak zevk alıyor ki bu da kadınların çok düşük bir yüzdesine tekabül ediyor. Gereksizdir. Hak yolu varken bok yoluna gerek yok.
10 Yorumla
önden sıkıldığı için macre için heyecan için ister arkadaşım
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlık zarı yırtıldı sorunu yok
Gebelik riski yok
Vajinadan daha dar ve sıkı bir yapısı var. Bu sebeplerden dolayı anal yapmak isterim21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılAnal isteyen kadın bahsettiğiniz gibi çok değil, isteyenlerde anüsteki sinirlerin uyarılmasıyla aldıkları zevkin 10 katı artması diye düşünüyorum
10 YorumlaYa meraktan ya erkeğinin memnun etme adına ya da bekaretlerini koruma güdüsü.
01 Yorumla
+1 yılAnal istemiyor, işi bilen sürtünme ister işi bilmiyen merak eder
01 Yorumla
+1 yılKadınlar mı anal seks istiyormuş🤣🤣🤣🤣
29 Yorumla- +1 yıl
Anal seks kadın için zararlıdır isteyen kadın sayısı da oldukça azdır anal erkeği tatmin eder penis başından dolayı ama kadının yalnızca canını yakar zevk vermez bu yüzden kadınlar genel de anal sevmez seven ve yapan kadın bekaretini koruduğu için azgınlığından dolayı tercih ediyordur ama tek tükte olsa sevenler vardır
- +1 yıl
Tahrik olmuş bir kadının vajinası sıcaktır ön sevişmeyi atlıyorsan bilmemen normal o kadınlar %5’lik kısımdan o kadar küçük azınlık için kadınlar genellemesini yapmak yanlış olur
- +1 yıl
Kadınlar anal sevmez kabul etmesende
- +1 yıl
Evet yaptım
Hayır tam tersi nefret ederim.
01 YorumlaMerak
12 Yorumla
+1 yılbekaretini korumak için.
02 Yorumla- +1 yıl
alıştıgı içindir :)
Acıyla zevki aynı anda yasamayi sevdiginden kanka
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekareti bozulmasın diye olabilir mi mesela?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem o kimse mazoşistmiş anal kızlara acıdan başka bir şey vermiyor.
+1 yılBakitmre kalmak için
04 Yorumla- +1 yıl
Bakire kalmak için dedim
- +1 yıl
Çünkü anal seks de ayri bir zevk
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. kız mı, evli mi
05 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam