Bunun herhangi bir nedeni var mı ve anal seksten gerçek zevk alma yeteneğini ne belirler? Anal orgazmın sırrı nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunun herhangi bir nedeni var mı ve anal seksten gerçek zevk alma yeteneğini ne belirler? Anal orgazmın sırrı nedir?
Bu tamamen orgazm taklidi yapan uydurukcu kadinlarin şehir efsanesi. Anal noktasındaki kaslar dışa doğru hareket edebilme kabiliyetine sahiptir, siz şimdi dışa doğru hareket eden bir kası zorla içeri doğru hareket ettirirseniz ne olur? Hem acı çektirir hemde kasın zarar görmesine neden olursunuz.
Bazı kadınları anlayamıyorum sırf karşındaki zevk alsın diye bu eziyeti niye çekiyorsun ki? Biraz kendinizi sevin kendinizi düşünün her şeyden önce sağlık problemi yaşamaya başlarsınız , tualetinizi tutamayacak hale gelirsiniz.
Erkeklerin analdan neden zevk aldığını da anlamıyorum mis gibi kaygan ıslak bir yol varken üstelik pelvik kasları ile daha da renkli hale gelebilecek bir yer varken ne yoluna gidiyorlar. İşleri güçleri bkluk
Doğru yapılırsa zevk veren bir şey bu hiç kimse yok demesin bilimsel kanıtlarım var bunun anal orgazım diye bir şey var yani demekki anal sekste zevk verici olabiliyor ama tabii ki Türkiye’deki kadınlar zaten genel olarak cinsellik olayı deyince korktukları için bunuda saçma buluyorlar
@PiLLy_BheBek bilimsel kanıtlarım var diyo, ne diyorsun 😀
Kanıtlar…
Kadınların çoğu anal seks sevmezler sebebi ise karşılarındaki tecrübesiz insanların canlarını yakması ve zevkin püf noktalarını yaşatamıyor olmalarından kaynaklanıyor
Cevap
28Cevap
Zevk verdiği için
Klitoris bölgesi aslında bir nokta değildir çok geniş bir alandır ve anüsü de kapsar şöyle ki g noktası anüs ile aynı duvarı paylaşır.
eğer sağlam işi bilen bir partner varsa işin içinde anal aşırı zevkli ve kendine has orgazm yaşatan bir olaydır.
Aslında anal seks kadinlara değil erkeklerde zevk veriri şimdi diyeceksin ne alaka ya ama biyolojik olarak öyle anüs deliğinin iç kısmında insanın zevk almasını sağlayan bir sinir ucu var ve oraya edilen temas zevk almayı sağlar bu yonelimleri farklı olan erkek bireyin zevk almasının en önemli sebebi budur hatta şöyle bir örnek de vereyim büyük tuvalet ihtiyacını yaparaken bile çıkan pisliğini diyelim anüs deliğinin yaptığı baskıdan dolayı az da olsa zevk veriri bize
Aydın psikoloji diye bi kanal var you tubta erkeklerin anal seks istemesinin nedeni kuru mastürbasyon yapmasıymış çünkü kuru şekilde yapılınca beyin daha dara alışıyor sonrasında vajen bunu vermiyor diyor o yüzden mastürbasyonda jel kullanın diyor
Yemin ederim gram zevk almıyorum. acıyor ve zevk verdiği yok en iyisi vajinal.
😳😳
Hoşlanan manyaktır
Anal orgazm denilen olan erkeklerde oluyor be Akrep :D
Sus döverim seni. 😂😂😂
Aklıma bile getirmek istemiyorum
Vallahi kusura bakma.. ama hat karışmış sen de. Kadınların fizyolojik olarak analdan orgazm olması mümkün değil analdan zevk alması da mümkün değil. Bazı kadınlar oraldan da zevk alıyor mesela o tamamen psikolojik.
Şimdi şöyle ki bende hatlar karışmadı. 😊
Bir çok şey gördüm ve biliyorum ki öyle Bi soru sordum. Heee zevk alır veya Almaz. İyi ya da kötü.
Kendi şahsım zaten uygun görmüyorum.
Ama şu gerçeği de biliyorum ki bir çok kadın anal seks istiyor veya merak ediyor..
yasak olması veya tabu olarak görülmesi bi etken bence
Kadından kadına fiziksel bir fark var mı bilmiyorum ama libido yüksek kadınların çoğu seksin her türlüsünden zevk alır tâbi yine tercih meselesidir.
Hiç hoş bir şey değil bunu beğenen erkek olarak sizsiniz kadın değil kadın anal sevmez zaten günah olan biri şey ve bence bir kadın için bir hakkaret ve aşalamadır
Olabilir
Ya burada kimseyi yargılamamak gerekiyor. Hoşlanan hoşlanın. Bazı kadınlar acıdan zevk alıyor demek ki.
Analdan kimse hoşlanmaz hoşlanan midesizdir açık ve net ön varken arkaya gerek yok yaptıran kadında sapkındır kendine saygısı yoktur
g. öt veren olmaktan hoslanan olduğunu sanmıyorum uydurmayın boş
Hiçde zevk vermiyor. Can yakıyor ve tuvalet tutamamaya neden oluyor.
Valla akrep ben seviyorum. Hem dar hem girince o sıcaklığı daha iyi hissediyorum. Sadece işini bilen biriyle yapmak önemli.
Kanka tamda benim merak ettigim soru ve ekleme yapmak istiyorum
Ilkdefa anal seks yapan ve cok rahat icine alip zevk cigligi atan kiz daha once yapmismidir yoksa baska sebebi var mı
ya allahın kezbanları toplaşmış hayatında yapmadıklarına yorum yapıyor. kekodan başka biriyle seks yaptığınız mı var imam hayipliler sizi
Bunu kim uydurdu akrep :)
Ben değilim valla 😀
😂🤦🏻♀️
Anal deliği daha dar olduğu için penisi daha çok hissediyorlar ve analda olsa vajinayı tetikliyor bu yüzden 2 delikte de zevk alıyorlar
Sinirler üç kısımda yoğunlaşıyor
Iç kısımda yoğunlaşır mı bilmiyorum
Ve her kadında zevk almıyor
Biraz acı sever olması kazim
Psikoloji. Mazoşist yapıda kadınlar anal seksten hoşlanır.
Tam tersi olması lazımdı kızların çoğu sevmiyor
Aslında hoşlanmazlar, erkekler istiyor diye yaparlar
Genç yaşta her kadın vajinal yapsın. Çoğu kadın anal istemez
kaşıntı varsa zevk veriyor yoksa bakirelikten dolayı seksi yaşadıkları için ve sevdiğini kaçırmamak için hoşlanır
Hayali bile beni çıldırtıyor😂
Doygunluk hissinden dolayıdır belki.
Seven kadın yok anlayın artık
seven var ama :D
Lut kavmi bu yüzden helak olmuştur!
boş ver lutları :D
Anal seks ayrı bi
şehvet barındırıyor
Öggg iğrenç normalden devammm
hangi zugurt demis onu ya🙂
Soruyu okurken bile miydem bulandı canım yandı hak yolu dururken bok yolunda işiniz ne
knk bildğim kadarıyla kadınların g noktası ve boşalmasını tetikleyen nokta vajinada analdsn keyif değil canları bile yanıyor diye biliyorum
Daha iyi s. çabilmek için herslde😂
Öyle bir şey yok bunlar hep hayal ürünü
Anal seks kadına yapılan Bir hakarettir
Zevk alan çok kadın var normal
Asla yapmadım ve yapmam
Hijyen açısından hoşlanmayan var
:) kim kandiriyo sizi böyle
Ben dogru bulmuyorum sağlıksal olarak cok yanlis
Kim diyo ben duymadım
Sevmem
Çoğu zorunluluktan yapıyor
Seven var sevmeyen var
ah bi bilsek neyini seviyorlarsa
40/1 dir muhtemelen hoşlanan kadın
Bunu gerçekten seven kadın olduğunu sanmıyorum.
Ben hoşlanmam
Bilmem ki
Acı ama
🤔🤔🤔
Yo tam tersi
Asla yapmam Asla da yapmadım
Zevk meselesi
Hoşlanmam
Deneyen denemek isteyen çok var gibi
Zevk alanları gördük 😃
Hiç görmedim
Hoslanmiyoruz