Türkiye için genelde yaptığını doğru sayan ama karşısındakini ilerde kandırmayı doğru gören kişiler yapıyor tabi kendince fantazi için yapanlar da var ülkemizde ama geneli bu sebepten. Hayır bu sebeple yapınca ne oluyor sen karakterli, düzgün ahlaklı bir insan mı oluyorsun eğer bir şey yapıyorsan arkasında dur evleneceğin adam başkasıysa söyle ki bu durumu o zaman görelim karakterini. Şahsen bana bunu kız arkadaşım teklif etmişti evlenene kadar böyle yaparız falan böyle diyince soğudum güvensizleştim ve reddedip ayrıldım. Ama yurtdışında fantazi merak falan genelde.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi bir kız herşey yaşamış diyelim sanada Ya söylemeseydi benim elime erkek eli deymedi ben allahtan korkarım deseydi ozaman sogumazdın ona tapardın böyle söyleyen kızada bütün erkekler inanmak ister buda demek oluyorki beyniniz rahat etsinde gercekleri bilmesekte olur bu devirdede el değmemiş kız yok olanda evlendikten sonra yapıyor sanırım böyle şeyleri artık görmezden gelmek gerekiyor kendimizi kandırıyoruz kızlar bizi ayakta uyutuyor sonra gtüyle gülüyor
Yok abicim benim bildiğim kızlar var yıllardır kızıda çocuğuda bilirim bak birbirlerini severler ama kız bir kez olsun öpmemiştir bile öyle temas vs asla olmadı yani hala var o tarz kişiler ha ama dediklerinde haklısın şu kısmında şu devirde yaşayan çok kişi var ama herkes değil tabiki de
En İyi Cevaplar