Sorum anal sex yapan kadınlara Anal sexle bir kadın boşalabilir mi? Sorum anal sex yapan kadınlara
Evet
Hayır
Evet fakat partnerimin yardımcı olması lazım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben uzun zamandır çok kadın ve kızla anal yapmış biri olarak yazıyorum. Anal sekste boşalmayacak kadın yoktur. Kadına orgazmı yaşatamayan erkek vardır. Üstteki bayan denemiş ama boşalamamışsa emin ol ki sevgilisi yapmasını bilmiyor canını yakmıştır.
Dogru pozisyonda bosalabilir.
doğru pozisyondan kastınız nedir ? Açıklarsanız bende bilgi sahibi olurum...
mesela on kisima baski yapan pozisyonlar :)
ben açık konuş diyorum :D sen hala şifreli konuşuyosun :))) mesala ?
ikimizde gizliyiz zaten neden çekiniyosun :D
nasil anlatiyimki :) mesela erkek tecrubeli olursa, acitmazsa g noktasinada baski olursa bosalma olur
tanidigim biri cikmandan cekiniyor olabilirim :)
Elle uyarmadan mı bahsediyorsun ? Nerden tanıyacam :D töbe töbeee Tecrübe edindin mi peki ?
Hem sitenin amacı sorup öğrenmek ben soramıyorsam, sende cevaplıyamıyosan ne anlamı kaldı :))
elle alistirmaktan bahsediyorum :) bir kac kere denedim 1 tanesinde canim yanmisti berbatti ama genelde cok zevkliydi surekli yapilirsa zevki kalmaz ayrica saglik acisindanda zararli bu yuzden surekli olmamali.Tanisip tanismadigimiz hic belli olmaz :))
Ayda bir ? yılda bir ? sürekliden kastın nedir cidden merak ettim yaa çoğu kadın fikrine bile tahamülü yok Haz veren tarafı nedir ? yaşkaç bu arada ? bekaret için mi yaptın ?
ayda yilda 1 :) her iliskide surekli olmamali, zevk icin yaptim birlikte oldugum kisiye tam anlamiyla ait olma duygusu
hic denemedin mi ?
vallaha videosunu izlemek beni çok tahrik ediyor.. Kısa süreliğine bir denemem oldu ama boşalacak kadar değil... partnerimide vajinal olarak boşalttım... Fakat dediğim gibi fikri bile beni tahrik etmeye yetiyor..Normal mi ? neden böyle onuda bilmiyorum açıkcası...
Videosunu izlerken hayal dunyanda yasiyorsun hayal dunyamizda da herseyi kendimize gore gelistirebiliyoruz nedeni bu olmali.Temizlik en onemli etken burada bence ve cok normal :)
Mdem buldum sorayım yaa :) sıkılmıyosundur umarım.. Kadının temizliği mi erkeğin temizliği mi ? ve temizliği nasıl yapılır ? bir kadının fikri cidden önemli benim için zira bir kadın gibi düşünmem zor... Bu arada yaşını yazmamışsın
Tabi sorabilirsin :) Her ikisinin temizligi de onemli ama esas gorev kadina dusuyor, anal yapmadan once lavman sart, lavman sonrasinda genital temizlik urunleriyle itinali sekilde temizlemeli temiz temiz daha istah acici oluyor :) Ama bunlar surekli yapilirsa saglik problemleri yaratabilir.
Yasim 28 .Senin ?
31 Yaşındayım sağlık problemi deniyorda böle yapıpta problem yaşıyan biri var mı merak ediyorum doğrsu... Böle bir durumda penisin büyük olması istenmez sanırım... Kadınların çoğu neden tepkili peki ? Sevişirken teklif etmek bile olayın büyüsünü boza biliyor.. başıma geldi ordan biliyorum... Bizim kadınımız herşeyi hakaret sayıyor... Oral sexi bile hakaret sayanlar var
Sorma imkanım çok yok o yüzden sana soruyorum
Kisitli zihniyete sahip o kadinlar sinirsiz seksin keyfini surmek yerine herseye alinganlik kapris yapiyorlar.Halbuki anin tadini cikartmak icin biraksalar kendilerini sevdiginin kollarina neler yasayabileceklerini hayal bile edemezler belki ama birde su aci var, erkeklerimizin cogunlugu oyle yobaz yetistirilmiski bazi zevklerin farkinda olan, partnerini mutlu etmek isteyen kadina da her onune gelenle yatip kalkiyormus gibi kotu kadin damgasini yakistirabiliyorlar
imkansizligina inanirim, sanalda oldugumuz halde bazi seyleri cevaplarken cekiniyorum cunku boyle yapmadigim zamanlarda etiketimi hali hazirda bulunduruyorlar
Gerçekten harika ve kültürlü bir kadınsın nerden merak ettim ?
Tesekkur ederim :) Balikesir
Elazığ... Bak gördün mü tanışmış olma ihtimalimiz yok :))) Çalışıyor musun ?
Evet ve evet :)
mesleğin nedir ? Cidden tanışmak istedim şimdi
Bu kadar bilgi veremem :(
:)) Sende haklısın malum türkiyedeyiz... ama tanışmanın bir yolu olmalı :(
Cevap
0Cevap
hayır. imkansız gibi bişii
sadece partnerin istiyor diye mi yapıyosun o zaman ?
yapmıyorum :) ama ordan boşalınmaz boşanılacak yer belli :)
yinede sağol :)))
Zira sorum anal yapan kadınlaraydı :)
denedim bir kere ama dediğim gibi boşaltmyor..
Dikkatini dağıtıyor ve odaklanamıyor olabilirsin... Karşı cinsin zevk almasıda bir tahrik sebebidir. Kayganlaştırıcı kullanılmayınca acıdan dolaı çok çabuk olayın büyüsü bozula biliyor
hayır ben denemek istedim ama acıdan baska bsey alamadım malesef.. sonra oral yaptı bana öyle boşaldım..
Yaş kaç ? bekaretten doayı mı denemek istedin ?
evet önden yapmak istemedi her ne kadar ben istesemde onu denedik onuda beğenmedim ama kendsi çok istedi .. yaşım 19
Bizim türk erkekleri anal sexe meraklıdır... her nedense :) türk kadınlarının kalçaları güzel ondan olabilir mi :D
benmde kalçalarımı beğeniyordu vajinamı da beğeniyodu ama kızlıgımı almak istemedi..
kalça dediğin ne büyük olur ne kçük hafifte çıkık olur :)))
benmkini tarf ettin :)
Ne şanslı adamlar var :)
Boşalınıyor tabi hızlı hızlı köklenince
Ondandır ama nerden olduğunu bilemeyiz ben senin soruna cevap verdim
Gerek yok onları anlatmaya
Napayım ben senin annenin babanın naptığını beni ilgilendirmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar