Kadınlar anal seks yaparken de zevk alır mı? Hatta boşalacak kadar?
Böyle bir deneyim yaşayan oldu mu hemcinslerimin icinde?
Böyle bir deneyim yaşayan oldu mu hemcinslerimin icinde?
evet evet bol bol bağıra bağıra ağlıya ağlıya boşalıyorsunuz.. En büyük acılı bir zevk.. Siz ağladıkça çırpındıkça erkek daha büyük bir zevk alıyor.. içinden de heyt be erkeğe bak diyor tabii siz ağladıkça.. DENEMESİ çok çok basit gidin dolaptan kalınca bir salatalık alın deneyin bence nasıl bir zevk olduğunu.. Hem anlarsınız kızın boşalıp boşalamayacağını.. Veya bunu teklif eden erkeğe sokun bakalım nasıl boşalıyor test etmiş olursunuz hemde.. :) :) :) :)
2-3 kadin var analdan deli gibi bosalttigim... tamamen erkegin tecrubesi ile alakali bir konudur.. bilmeyen yapamaz...
Peki neyi farkli yapiyosun siradan bir erkeğe göre de boşaltabiliyorsun?
Üstü kapali ve seviyeli bir üslupla yazarsan kimse yorumunu kaldirmaz
Mesaj filan atmicam kusura bakma
Kadindan kadina göre degisir, bazilari esnek cabuk genisleyebiliyor bazilarina parmak zor giriyor. Yapina göre ve esnekligine göre. Eger esnek degilse ne olursa olsun catlaklar yirtilmalar kanama yasayabilirsin. En guzeli vajinal doyum. Erkekler farklilik icin ve dar olduklari icin denemek istior, acaba biz onlara yapmak isteseler ne derlerdi? Bence sevdiginle tutkulu bir iliski yeterde artar bile..
Var diyen yalan söylüyordur. Anal bölgeden orgazma ulaşmak mümkün değildir.
Senin anal seks deneyimin oldu mu hiç?
Cevap
26Cevap
Vajinale göre daha doyurucu ve etkili bir boşalma yaşıyor kadınlar. Birlikteliklerimden biliyorum. Ancak sabırla ve doğru yapılması gerekir. Tam doyuma ulaştıran bir ilişki türüdür. Ancak sürekli yapmamak gerekir, bir noktadan sonra vajinal yapmaya gerek duymamaya başlıyorlardı. İkisini dengede tutmak önemli.
yoo buna katilmiyorum. her kadinda ayni etki olmaz bayim.
@SextraOrdinary Tabi katılmayabilirsin. Sadece kendi deneyimlerimden ibaret bir tespit. Bunu da belirtmiştim. Ancak doğru yapılması ve kadının da kendini buna adapte etmesi durumunda herkes de aynı etkiyi yaratabileceğini de düşünüyorum.
olabilir ama her zaman dogru yol daha fazla zevk veriri bana kalirsa 😉
@SextraOrdinary Aldığı zevki en iyi kadınlar bilir elbet, ancak ilişkilerimde ilişki sonrası bana anlattıklarına göre vajinale göre doyuruculuk anlamında oldukça belirgin bir üstünlüğü olduğu, anal ilişki ile boşalma esnasında da vajinal boşalma hallerine göre daha etkili bir fiziki yansıma yarattıklarını da belirtebilirim. İlişkide ikisini de yapıyoruz. Vajinal boşalma çabucak olsun da anala geçelim hallerinde oluyorlar.
Ama şu da var. Ön yargı ile bu tarz ilişkiyi denemeye kalkan kişilerin adapte olup da bu zevkleri yaşayabileceklerini pek sanmıyorum. Bedenin her kısmı ile barışık olmak gerekir.
evet bu konuda haklisiniz. en buyuk etken vucudu sevmekle basliyor zaten. karsimda tecrubeli bir erkek olunca sopami saklama geregi duydum :)
@SextraOrdinary Anlayışlısınız, fikirlere önem veriyorsunuz. Teşekkür ediyorum.
recaa ederim ne demek :)
Bugüne dek yaptigim bayanlarin bazisi psikolojik olarak bir zevk aldilar bazisi gercekten zevk aldigini söyledi fakat kadin asla anladan orgazm olamaz. İmkansız. Oldum diyene inanma
Yok hayatım oradan bosalamazsin zaten pek zevk te vermez yapanlar aptal zaten
Sen hiç anal seks yaptın mı?
yaptim
Canın yandı mı?
Ayrica ben seni bir çok cinsellik sorusunda görüyorum takip edebilir miyim seni?
Edebilirsin sakıncası yok.. açıyor tabiki de acimasa bile hem pis yer
Onunda baska hazlari var.
Bisalamazsin diyemem kisiye gire degisir aci ve zevk esikleri
Senin hiç anal seks deneyimin var mi?
Olabilir de olmayabilir de
Önyargılarından kurtularak odaklanırsan olur. Herkese göre değildir herkeste olmaz ama olursa vajinal Seksi 3 e katla.
Ben bunu hissetmeleri sagladım daha öce
anal seks kadın açısından sıkıntı.
hem piss be yaa..
Hak yolu varken niye b. ok yolunu tercih edeceksin ki.🤔 sürtünme yoluyla da ilişki yaşanabilir.
dünya kadar kız laf olsun diye yapmıyor heralde.
ilşiki yaşamak istemeyip de anal mast yapan kızlar var
ya ben yaptim aliyomus ama iyice kayganlasmasi gerekiyo
anal zevk vermez sadece o penisin içine girdiğini doldurduğunu hissedip düşünüp psikolojik olarak zevk alırsın
Tabiki Zevk Alır ve Boşalar İşi Bilen Yapar Yani...
Tabiki ayol arkadasim vajinaya dokunmadan bosaldigini soyledi
Yok kız analı yapan oralı yapılan normalindende ikisi zevk alır
El ile yardım etmediği müddetçe boşalma olmaz.
Neden deneyerek öğrenmiyorsun
belli olmaz o herkese göre değişir
Mumkun ama poh cikabulur
Erkek klitorisin ile oynarsa belki?
Anal sexe karşıyım :D
Kesinlikle asla hayır kadının zevk yeri değildir
zevk alir boşalır hatta
hayir bosalamazsiniz bu imkansiz gibi bisey
Imkandiz
Mümkündür
Bosalan varmus
sadece analsa zor