Cinsel Yaşam Sigara sperm tadını etkiler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 kız asit yutmuş gibi oldum dedi sigaradan mıdır Sigara sperm tadını etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Etkiler alkol sigara et ürünleri süt ürünleri acılaştırır bolca su tüketmeye ve meyve yemeye dikkat et glikoz vücut sıvılarına tat verir 1 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Günde 2 pakete yakın içiyorum. Hiçbir tat olmadığını söylemişti. Hatta lezzetli bulmuştu 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Seven kadına şeker şerbet gibi olması gerek tarı 0 0 Yorumla
siyahındiğertonu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl olabilir de ne kadar şanslısın bir kadını yatağa atabilmişsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tuzlu gelmistir tadi 1 4 Yorumla aress839 1 yıl Senin öyle gelsin içerim ben yine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @aress839 iceceksin tabi Yorumla aress839 1 yıl Olur hazırım Yorumla aress839 1 yıl orada misin Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Yediğin her şey etkiler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Etkiler alkol sigara et ürünleri süt ürünleri acılaştırır bolca su tüketmeye ve meyve yemeye dikkat et glikoz vücut sıvılarına tat verir
Günde 2 pakete yakın içiyorum. Hiçbir tat olmadığını söylemişti. Hatta lezzetli bulmuştu
Seven kadına şeker şerbet gibi olması gerek tarı
olabilir de ne kadar şanslısın bir kadını yatağa atabilmişsin.
Bilmiyorum ama azalt sigarayı
Yok lav atıyon
Tuzlu gelmistir tadi
Senin öyle gelsin içerim ben yine
@aress839 iceceksin tabi
Olur hazırım
orada misin
Yediğin her şey etkiler
Evet
Ne alaka