Sperm tadının oral sekse etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bilenler bilir spermin tadı ve kokusu pek hoş değildir. Oral seks esnasında parterinin ağzına boşalmak ( iğrenç bir tabir ama yumuşatamıyorum malesef) erkek için zevk veren bir durum iken kadınlarımız için tam bir zulümdür.

Bir işkence yöntemi olarak kullanılsa işkenceci pislikler eminim %90 verim alacaktır. Yani elektirik falan verip masrafa girmeye ne gerek var ?

Neyse efem bundan 1 yıl önce falan başımın belası, arkadaşın hası yarı cahil arkadaşım Kamil ile sohbet halindeyiz. 2 erkek bir arada sohbet ediyor ise konu bir yerden sonra sekse gelir eni sonu. Nitekim öyle oldu da...

Kamil kadınının oral seks yapmak konusunda isteksizleştiğini söyledi. Nedenini sordum, bilmiyorum falan diye geveledi. Biraz düşündükten sonra dayanamayıp sordum tabi doğruyu şöyle lan boşalıyorsun değil mi ? kızın ağzına dedim.

Evet ama çok hoşuman gidiyor diyince tepemin taşı attı az kalsın vuruyordum ağzının orta yerine. Vurdum mu ? Vurmadım. Bilirsiniz Kamil'i severim ben.

Neyse efem kendisine bir reçete yazıp yolladım. Bir süre sonra geceleri çılgın attıklarını öğrendim ve mutlu oldum. Bir kere daha bildiklerim arkadaşımın götünü kurtarmıştı. Unutmadan ben bu bilgiyi kız arkadaşımdan öğrendim.

Şimdi gelelim reçetemizin içeriğine;

Beyler oral seksten zevk alıyor musunuz ?

Peki parterinizin ağzına boşalmak ?

Soruların cevabını biliyorum elbette aramız da istisna olanlar çıkacaktır lakin ben sizin iç sesinizim çocuklar. Sonuçta aynı yol üzerinde yürüyoruz.

Naçizane tavsiyem; Lütfen dışarıya boşalın, ateşli bir sevişme geçirmiş olabilirsiniz, hatununuzu 100 çarpı mutlu da edebiliyor olabilirsiniz ama ilişki esnasında ki bir ağza boşalma operasyonu tüm sevişmenin içine edebilir. Hatta PARTNERİNİZİ SEKSTEN DAHİ SOĞUTA BİLİRSİNİZ. ( ben vaz geçemedim tabi bu huyumdan ehehehe)

Neyse illa ki ağzına mı boşalmak istiyorsunuz ? ( eeeeeeveeeeeetttt)

Çözüm basit, meyve tüketimine öncelik verin arkadaşlar, özellikle sulu meyveler sperm tadına etki etmektedir.

Eğer illa ki bir meyve örneği ver diyecekseniz cevap olarak ANANAS diyorum. Düzenli olarak tüketilmesi durumunda performans etkisini fark edeceksinizdir.

Bayan arkadaşlarım ise eşlerini kırmak, üzmek istemiyor olabilirler onlara da tavsiyem çaktırmadan meyve yedirmeleri her gün ama her gün. Gerekirse kendi eliniz ile soyun, dilimleyin hem kendisine hizmet edilmesinden mutluluk duyacak hem sperm tadı değişecek. Böylece hem ilişkiniz de hem yatağınız da nirvanaya ulaşma yönünde bir adım daha atmış olursunuz.

BURAYI BÜYÜK YAZIYORUM, SİGARAYI AZALTINIZ SPERMİN İĞRENÇ KOKUSU VE TADINDA Kİ EN BÜYÜK ETKEN SİGARADIR !

NE KADAR AZ SİGARA NE KADAR ÇOK MEYVE O KADAR İYİ BİR ORAL SEKS.

Peki siz ne düşünüyorsunu bu konuda ? Sperm tadı sizce de oral sekste bir etken değil mi ?

Neyse efem sorumu noktalarken bir saygısızlığım oldu ise af ola.

Saygılar... Saygılar...
Güncellemeler
+1 yıl
dipnot: İddia ettiğim bilgiler sallamasyon değildir. Tamamen bilimsel verilere dayanmaktadır. Tecrübe ile sabitlenmiştir.

Teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce seks yapmamış arkadaşlar da olumsuz etki bırakmak istemiyorum lakin bunu daha önce seks yapmamış sadece videolar vasıtası ile oral seks hakkında fikir sahibi olan arkadaşlara söylemem gerekiyor ki; filmler de gördüğünüz kadınların öyle zevk ile ağızlarında o sıvı ile oynaştığına bakmayın. Onlar para alıyor bu işten :)
Sperm tadının oral sekse etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?