Teşekkür ederim.
Sperm tadının oral sekse etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim.
P*rnografi, kadının meta olarak kullanıldığı ve erkeklerin hegemonyasında olan bir sektör olduğundan kelli, "i wanna cumshot in your face/mouth" sekansı neredeyse bir çok erkeği cezbeder ve denemeye yöneltir. Bu, çok normal bir durum. Zira bu sekansta erkeği cezbetmeyen ne yok ki ? Bir kere boşalıyorsunuz, hem de klasik yöntemlerle değil çok sarkastik, havalı ve sert bir biçimde, kadının "ağzına yüzüne" boşalıyorsunuz. Daha ne ? Bu da yetmez, partneriniz spermlerinizin hepsini yutsun istiyorsunuz, bu düşünce size daha çok heyecan verici geliyor, daha da tahrik oluyorsunuz. Zira spermleriniz heba olmuyor yahu! Var mı arttıran ? Sonra, aşağılama da var işin içinde, partnerinizin karşısında yüceliyorsunuz, biraz biraz bdsm olayına giriyor, domine kişi oluyorsunuz bilinçaltınızda. Bu da bu fanteziyi vazgeçilmez kılan yegâne bir şey zaten çünkü;
Çünkü seks de, karşı cinsle kurduğumuz hemen hemen her türlü ilişkide olduğu gibi, ego masturbasyonu yaptığımız bir mefhum. Egomuzun okşanması herkesin hoşuna gider. Bir aseksüel hiç seks yapmaz doğal olarak ve bunu bilemiyebilir mamafih seks yapan insanlar olarak hepimiz içten içe biliyoruz ki egomuzun tatmin edilmesi en güzel orgazmdan da güzeldir.
Kadınların ise, doğalarından mütevellit; itaat, hizmet, hürmet etmek, baskın değil suskun taraf olmak hoşlarına gider. Konuya daha iyi vakıf olabilmek için bir antrparantez;
Bu günümüz dünyasında batı kaynaklı "dünyanın geri kalanını nasıl dejenere ederiz ve onları kukla gibi oynatmakta nasıl level atlarız" düşüncesiyle feminist propaganda kullanılarak, "kadın ve erkek eşittir" gibi absürd ve gerçeği yansıtmayan bir düşünceyi kadınlara ve hatta erkeklere bile dikte ve enjekte etmeyi başararak, kadınların domine bir karaktere dönüşmelerine, geleneksel kadın misyonlarını terketmelerine sebebiyet vermekte ve bu sorun düzgün gitmeyen evliliklerle dolaylı yoldan dünya nüfusunun azaltılmasına sebebiyet vermektedir.
Dağıtmayalım;
Kadınların spermden tiksinmesi anatomik olarak imkansızdır. Spermin kokusu hakkında meyve yeme, soğan yememe gibi faktörler çok büyük bir farklılık yaratmaz ve kimsenin umrunda da olmaz bu. Böyle bir öneriye hiç kimse dikkat etmez dahası. Cüzdanın gözünde prezervatif taşıyan bir erkek nesliyiz biz, nerede ne zaman ilişkiye gireceğimiz bu denli belirsizken, en fazla yapacağımız hazırlık yine cüzdan-prezervatif konseptinde olacaktır.
Ve bunların yanısıra, benim de kişisel tecrübelerimle sabittir ki kadınların büyük bir çoğunluğu sizden önce kendileri teklif ediyorlar ağızlarına boşalmanızı. Söylemeseler de beklenti içine giriyorlar. Hoşlanmayanlar da vardır fakat bir klişedir ki çok doğrudur; kadınlar bazen "hayır" derken aslında "evet" diyorlardır. Bu da yukarıda dediğin gibi anatomileriyle ilgilidir, kadınların doğasında asla ama asla domine olmak yoktur, bu aynı kadın göğsünün 1950'li yıllara kadar hiçbir ama hiçbir şekilde cinsel obje olarak görülmemesi fakat Hollywood ile cinsel obje addedilmesi gibi bir dejenerasyondur.
kıvam, miktar erkekten erkeğe değşir. bazı erkekler çok koyu kıvamlı ve bol miktarda boşalır.
Böyle sperm yapısı kadınlar için çok çekici değildir.
bazı erkekler ise daha akışkan, saydam ve az miktarda boşalır. yutulması daha kolaydır.
tadı ve kokusu yiyeceklerden etkilenir.
İlk başta kadınlar için itici gelse de bir süre sonra vazgeçemeyen kadınlar görülmüştür.
ayrıca kocasının spermlerini yutan kadınların hamileliklerinn başlangıçlarını çok daha kolay atlattıkları birlimsel bir veridir. çünkü yutulan spermler sebebi ile beden erkeğin DNA sına alışır.
hal böyle olunca da embriyo ile daha az mücadele eder.
bu da hamileliğim başındaki bulantı vss leri azaltır.
tadı tuzludur. bıldırcın yumurtası içmek gibi bir şey olsa gerek .
ay bi dk ya ...ben niye hiç o iğrenç kokuyu alamadım ? sevglim aşırı meyve ve tatlı yer ayrıcada sigara içmiyo bu yüzdenmi yani? hep sölerler çok iğrenç falan hiç iğrenç değil efendim :S hafif tatlımsı bi tadı var ...kokusu pişmemiş hamur gibi ve kıvamıda çiğ yumurta gibi bişey beni kokusu falan rhatsız etmiyo ayrıca çocukluğum boyunca çiğ yumurta içtiğim için kıvamıda pek itici gelmiyor...ama ben erkeklerin sadece görüntü olarak değil his olarakta ağza boşalmayı tercih ettiğinden eminim...boşalırken ne kadar sıkı çekersem ciğerlerime o kadar zevk aldığını görebiliyorum hatta bi ara aaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeooo gibi garip bi ses çıkarmasına neden olmuştum ...ay bilmiorum ben bi tuhafım yada benm sevglimin spermleri tuhaf :D biz bunu eğlence haline getirdik yani..yaparken hikaye anlatıyorum" evet spermlerimiz burdaa üretiliyooooooorr sonra burdan böleee böle böle yukarı yukarı geliyoorrr sonra tam burdan böleee hüppp diye çıkıyolarrr " :DD ay yne çektim canm xD
bir erkek olarak tercih edilecek en iyi kadın tipi budur bence. hatta iyice çekerek yutman eminim daha bir zevk verir erkeğe
(Y)
ben şahsen seviyorum... bunu eşimden ilk isteyende benim hatta eşim bile şaşırmıştı ama hayır demesine imkan vermemiştim... şuan ise 100/80-90 ikimizinde tercihi ama şimdilerde önceliği ona verdim daha sonra ben.. tiksinilecek bir tadı yok doğrusu ben tadını seviyorum bu belki eşimi sevmemden kaynaklanıyor olabilir ...
Cevap
11Cevap
açık konuşmak gerekirse sadece soru başlığını okudum ve ona cevap veriyorum :) pişmemiş hamur gibi kokuyor tadı ise değişkenlik gösteriyor sanırım yeme içme alışkanlığına göre bazen biraz tatlı bazen hafif tuzlu gibi olabiliyor.yutmuyorum ama sevgilimi öyle boşaltmaktan keyif duyuyorum
kuran tefsirlerinde bazı hadislerde hamur gibi koktuğu söylenmiştir. araştırabilirsiniz.
bende farklı birşey söylemedim
Çözüm kahveden kaçıp, ananasa abanmakta. Ayrıca tadının da o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ya. Önyargıdan olmasın o :D
Bak şimdi ne biçim üstüme çökecekler haha :DD
Ananas gerçek ama, kafa bulmuyorum. Erkekte alınan gıdalar, kadınlardaysa adet döngüsü tadı etkiliyor. Bilimsel, sağlam kaynaklarım var :p
tadını kokusunu bilmiorum bizi aydınlattığın için thanks a lot :)
sana göre ne var tadına bakmıyosun heralde
kız arkadaşım tadını beğeniyor ama bende dikkat ederim baharatlı yemem çok kahve içmem sigarada içmem meyve yerim..ama çok geldiği zamanlarda (uzun süre boşalmamışsam) miktarı bol olduğunda midesi kalkabiliyor birazını yutabiliyor...ama ağız içinde oral anında boşalıvermek muhteşem bişey..etraf da batmıyor :)
Benim sicak olmasi midemi bulandiriyo garip bibtadibvar ama o zevk aliyo bende izin veriyorum bazen istiyo zaten :)
Her hali ile çok saygı duyulası bir vücut sıvısı.. Geç geleni, geldi mi de bol olanı makbul. Partnerime sorduğumda tadının hep biraz tuzlu - biraz tatlı cevabı almaktayım. Galiba kıvamını tutturdum daha şikayet eden olmadı :) Cilde iyi geldiği olayını araştırdım gerçekten bilimsel olarak içerisinde cildi geren ve güzelleştiren vitaminler varmış. Bir erkek olarak ben yutamazdım ama partnerim yuttuğunda normal birleşmeden aldığım zevkten bile daha fazla zevk duyuyorum. Oral sex güzeldir.
yuh ya millet ne kadarda kolay anlatiyor bunlarin dinimizce haram oldugunu biliyormusunuz yaziklar olsun ne diyim dicek lafim kalmadi simdi eksi verebilirsiniz modern insanlaarrr !
yani ne kadar ıyyyyyyyyk desemde ilerde sevdigim adam için ve onun mutlulugu için yapmıcagım şey yok
kız dediğin böyle olmalı ;)
Aramızda sigara içip, sevgilisine zulüm edenler varsa, cezalarını bulsunlar !
Kahrolun!
Eziyet eziyet!
Sigara ićmiyorum. Bol bol ve çeşit çesit meyve yerim. Benimki ćok hoş kokulu. Ćok lezzetli. Gerçekten. 😎
Oral şahane evet ağza boşalma kadın istekliyse olmalı
her eve lazım hafız... bulutların üzerinde ne tatsa, mis gelir bünyeye
Spermin tadına bakmayan kız kalmamış. Doğru düzgün kız bulmak zor artık. Hepsi sexi en uç noktalarda yaşıyor sonra da evlenecekleri erkeğe masum kız numarası yapıyorlar. ben gidip kendime şişme bakire kız alıp onunla evleneceğim.
Bunu içenler yutanlar var be. Öykk!
Bence direkt etki eder
Bilmem benimkini yutanlar çok güzel diyor
ıyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkk
? ? ?
iğrenç
Sağolasın doktor. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar