oral sekste ağıza dolan spermin tadı nasıl bayanlar bunu zevkle isteyerek yutan varmı? ve bir soruda yuttuktan sonra ağızda kokusu ve tadı kalıyomu?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılher erkeğin farklı ve genelde yutmam tükürürüm. Ama tadı hoşuma giden 1-2 erkek oldu. Onlarınkini yalayıp yuttum. Hatta dışarı damlayanları bile dilimle toplayıp yuttum. Ama dediğim gibi bu çoooook nadir olan bişey. Genelde tadı güzel olmuyor
106 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum. belki de
- +1 yıl
afiyet olsun, yarasın :D
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılyuttuğum oldu ama yutmuyorum yutmaya gerekte yok tekrar tükürmek daha mantıklı.tadı erkeğin yediklerine göre değişiyor bazen tuzlu olduğu gibi bazen şekerli su gibi bi tadı oluyor kokusu pişmemiş hamur gibi
92 Yorumla- +1 yıl
o ne demek
- +1 yıl
ananas yiyen erkeğin iyi olur
+1 yılananas suyu spermin tadını bir nebze guzelleştiriyor. cappy ananas suyu oranı %10 burdan yetkililere sesleniyorum içinde ananas oranı %10 olan içeceğe anans suyu yazılır mı:)) ananas suyu yerine ananasın kendisini yemelerini oneriyorum:)
10 Yorumla
+1 yılgenelde tuzlu olur diye biliyorum. ama kızların anlattığına göre ve okuduklarıma göre tamamen ne yediğinle alakalı. ananas gibi çok sulu ve tatlı bir şeyler çok yiyorsan tatlı oluyormuş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
önce partnerinizle bol bol fransız öpücüğü yapın (birbirinizin dilini yalayın), sonra 69 pozisyonuna geçin, tahrik olduğunuz anda oral seksi kesmeden devam edin, partneriniz boşaldığında oral seksi hemen kesmeyin,bir süre daha devam edin. yutmak istemezseniz ağzınızda biriktirip uygun bir yere tükürün. (tadı balgam gibi bir şey). hadi kızlar biraz cesaret...
70 YorumlaBenim asla ve asla istemeyeceğim bir şey. Ama yakın bir erkek arkadaşım devamlı ananas suyu içiyordu. Sperme tadı geçiyormuş kadınların hoşuna gidiyormuş :)
21 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru :) cappy ananas suyu oranı %10 burdan yetkililere ananas suyu yerine ananasın kendisini yemelerini oneriyorum:)
+1 yılSperm yutmaktan ne zevk alınıyor acaba hep merak etmişimdir. Hayvanlar bile sperm yutmuyor, ne fantezi dolu canlıymışız arkadaş :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacımsı bir tadı var ben hiç zevkle yutmadım hatta yuttuktan sonra midem bulanıyor
46 Yorumla- +1 yıl
tabi gizlisin rahat rahat konuşursun :))
Cevap sahibi+1 yılgizli soruya gizli cevap kardeş yapacak bişey yok ama yazdıklarım gerçek olnan şeyler:)
- +1 yıl
inanmıyorum demedim zaten kardeş :)
- +1 yıl
he bir de o zaman yutmayacaksın kardeş
Cevap sahibi+1 yılsanane yaa benim sperm yutma derdim seni çok gerdi niyeyse
- +1 yıl
len!
ULAN millette ne mide var be..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılıyy içim kalktıı ayy onuda yutmayı verin :S
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokurken midem bulandı öğkk.p