Cinsel Yaşam Yiyeceklerin spermin tadını değiştiği doğru mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Çilek yiyen birinin ki çilek tadında geliyor dedi bı kız🙄 Güncellemeler+1 yıl Ferahxy. Buyrun Güncellemeler+1 yıl Guncel Yiyeceklerin spermin tadını değiştiği doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Şekerli şeyler yersen şekerli, tuzlu veya acı şeyler yediğinde tuzlu ve acı tadı oluyor. Partnerlerimdrn test edilmiştir. 2 0 Yorumla
persordinary Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Evet meyvede fruktoz yani meyve doğal şekeri bunur bu kana karışınca sıvıyada etki eder. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl En mantıklı acuklamaTesekkurler Yorumla havacoksicakkk +1 yıl Bi s. g amia Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl her şeyi bol bol sarımsaklı ve acılı yiyen benaskdmaksfmskf libidosavar 9 0 Yorumla
Kurtkitap Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Hayır yemek tadı gelmiyor ama kaliteli sperm iyi beslenmiş vücut kendini belli ediyor 10 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl belli ediyor Yorumla Kurtkitap +1 yıl Adam kendini nasıl beslemiş ise geri dönüşümünü alıyor. Kalitesiz sperm kokuyor kıvamı da saçma sapan oluyor Yorumla hancerrr +1 yıl Nasıl belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla allhhaan +1 yıl tecrubeli usta baska oluyor Yorumla
selambenaciceken Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl evettt doğru kesinlike 10 1 Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi Yorumla
PervinM Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Çileği bilmem ama ananas tecrübe edildi :D 8 6 Yorumla Soran +1 yıl Beğendin ni Yorumla PervinM +1 yıl güzeldi ben sperm yutmayı seviyorum zaten:D Yorumla Soran +1 yıl Ne diyim😬 Yorumla PervinM +1 yıl bir şey demene gerek yok:D Yorumla Soran +1 yıl Mesaj attım gerçi😬 Yorumla anticorr00 +1 yıl sevgıln sanslı ama agıza patlamak cok guzel Yorumla
Elida000 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Dogruymus sevgilimde öyle dedi bana 5 6 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin denemiş mi Yorumla Elida000 +1 yıl Evet kendisi gay😊 Yorumla RuhsuzErgen +1 yıl Eğer hem senle sevgili olup hem erkekler ile birlikte oluyorsa o gay değil bisexüel oluyor gay olsaydı seninle sevgili olmazdı Yorumla Elida000 +1 yıl @RuhsuzErgen yok benim kurabiye gay😊 Yorumla RuhsuzErgen +1 yıl O nasıl oluyor la Yorumla Elida000 +1 yıl @RuhsuzErgen 😄😄😄 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Ananas yiyenlerinki tatlı oluyormuş. Sigara ve alkol kullananlarinkide çok acı iğrenç bir tadı oluyormuş. Bol bol ananas yeyin o yüzden 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Doğru gibi bir şey ama çileği epey yimen gerek. Ananas, tarçın vs daha etkili. 1 0 Yorumla
havacoksicakkk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Kızların aptal inançları 😂 ananas yiyince daha güzel oluyormuş falan filan. İsteyenle deneriz 😂 0 0 Yorumla
Salcanogtı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Demek ki kaliteli besleniyoum. Spermler hep buram buram ben sperm diye korkuyor. İlginçmiş 0 0 Yorumla
passionateman4561 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben bunu sigara içen erkekler için olanını duymuştum. Kötü kokuyor spermleri diye 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
hamzakemal Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl o zaman çilek yedikten sonra su iç çilek tadı gelir 0 0 Yorumla
venividi_ Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hurafe bunlar. Öyle bir şey olsaydı , kola içmiştim , hatuna sordum tadı nasıl dedim, tuzlu dedi.. 0 0 Yorumla
defneeaygok Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kandırmışlar seni 6 2 Yorumla Soran +1 yıl Demedin mi Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi Yorumla
Serappturk Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Evet, sperm yutarsan spermin sperm tadında olur 7 2 Yorumla çikolataçikilop +1 yıl peki ya yuttuğu sperm çilek tadındaysa Yorumla Serappturk +1 yıl O zaman çilekli puding gibi olur, tadından yenmez🤣🤣🤣 Yorumla
cenkvurucu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kan testis bariyeri diye birşey var herşey giremez testislereSperm ekşimsi bir tadı vardır ve çamaşır suyu gibi kokar öykk 0 0 Yorumla
mühendiss-94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Erkek ıyi beslenirse spermi cilde çok faydalı 0 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Bunu bende duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama 🙄 2 0 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. kandırmışlar seni 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi Yorumla refleks22 +1 yıl denettirdim. sen dene meraklıysan gizli mavi Yorumla Soran +1 yıl Sataşma hemen. sg Yorumla
Maratem__ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Tarcinli ananasss kein etki yedikten 30 dk sonra 0 0 Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Hayır doğru değil bu 0 1 Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Dememek güzel oluyor Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Öyle diyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Şekerli şeyler yersen şekerli, tuzlu veya acı şeyler yediğinde tuzlu ve acı tadı oluyor. Partnerlerimdrn test edilmiştir.
Evet meyvede fruktoz yani meyve doğal şekeri bunur bu kana karışınca sıvıyada etki eder.
En mantıklı acuklama
Tesekkurler
Bi s. g amia
her şeyi bol bol sarımsaklı ve acılı yiyen ben
askdmaksfmskf
libidosavar
Hayır yemek tadı gelmiyor ama kaliteli sperm iyi beslenmiş vücut kendini belli ediyor
Nasıl belli ediyor
Adam kendini nasıl beslemiş ise geri dönüşümünü alıyor. Kalitesiz sperm kokuyor kıvamı da saçma sapan oluyor
Nasıl belli oluyor
Anladim
tecrubeli usta baska oluyor
evettt doğru kesinlike
Denedin mi
Çileği bilmem ama ananas tecrübe edildi :D
Beğendin ni
güzeldi ben sperm yutmayı seviyorum zaten:D
Ne diyim😬
bir şey demene gerek yok:D
Mesaj attım gerçi😬
sevgıln sanslı ama agıza patlamak cok guzel
Dogruymus sevgilimde öyle dedi bana
Sevgilin denemiş mi
Evet kendisi gay😊
Eğer hem senle sevgili olup hem erkekler ile birlikte oluyorsa o gay değil bisexüel oluyor gay olsaydı seninle sevgili olmazdı
@RuhsuzErgen yok benim kurabiye gay😊
O nasıl oluyor la
@RuhsuzErgen 😄😄😄
Ananas yiyenlerinki tatlı oluyormuş. Sigara ve alkol kullananlarinkide çok acı iğrenç bir tadı oluyormuş. Bol bol ananas yeyin o yüzden
Doğru gibi bir şey ama çileği epey yimen gerek. Ananas, tarçın vs daha etkili.
Kızların aptal inançları 😂 ananas yiyince daha güzel oluyormuş falan filan. İsteyenle deneriz 😂
Demek ki kaliteli besleniyoum. Spermler hep buram buram ben sperm diye korkuyor. İlginçmiş
Ben bunu sigara içen erkekler için olanını duymuştum. Kötü kokuyor spermleri diye 😂😂😂😂
o zaman çilek yedikten sonra su iç çilek tadı gelir
Nimet için ne düşünüyosun ya
Hurafe bunlar. Öyle bir şey olsaydı , kola içmiştim , hatuna sordum tadı nasıl dedim, tuzlu dedi..
kandırmışlar seni
Demedin mi
Denedin mi
Evet, sperm yutarsan spermin sperm tadında olur
peki ya yuttuğu sperm çilek tadındaysa
O zaman çilekli puding gibi olur, tadından yenmez🤣🤣🤣
Kan testis bariyeri diye birşey var herşey giremez testislere
Sperm ekşimsi bir tadı vardır ve çamaşır suyu gibi kokar öykk
evett
Çok saçmaa
oha mk harbi var mı öyle bir şey
Erkek ıyi beslenirse spermi cilde çok faydalı