Geçen gün erkek arkadaşımın cinsel organını yaladım ağzıma boşaldı bende spermleri yuttum zararı olur mu ki? Sperm yutmak zararlı mı? Bunu bir kaç kez yaptık çünkü
Cevabın nedir?
+1 yılSudan farkı yok
vitamin ve mineralli doğal insan suyu
Sendeki psikolojik yoksa içeriye zerk edilince çocuk çıkmazdı kanser veya zombi falan olurdun hiçbir zararı yok
Sen yutunca zaten sprem hava ile temasa girergirmez sperm ölüyor çok dayanıksız yani yuttukdan sonra miğdendeki asit zaten ayrıştırıyor zararlı bir madde kalmıyor ölüyor geriye kalansa vitamin30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmaz tabiki alerjin yoksa sperme karsı vitamin sayılırda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır zararlı değil aksine faydalı ve temiz olduğu kanıtlanmış
Ben bir kere yuttum ama çok midemi bulandırdı
Sevgilim ağzıma boşalınca bile o sıcak şeyden dolayı midem bulanıyor çare bulamadım bir türlü :(72 Yorumlabenim sevgilim de sürekli boşalmak istiyor cesaret edemiyorum
Cevap sahibiYa kokusu kötü değil bir tadı da yok aslında ama niyeyse midemi çok bulandırıyor
- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYararı olur zararı olmaz. Ben de yutuyorum. kafana takılan 1şey olursa mesaj at buraya yazınca herkes 1 yere çekiyor annem
102 Yorumla- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
280Cevap
+1 yılSuratına sperm sürenleri, bu spermleri satın alanları gördük, bir ara baya bir araştırma yapmıştım, mide bulantısının olmasının nedeni tiksinerek yutman, isteyerek yapsan mide bulantısı yaptığını ne duydum ne de okudum, aksine oldukça vitaminli bir sıvı olduğu tüm araştırma sonuçlarından belli, ama bence sen istemeyerek yuttuğun için miden bulandı,
herhangi bir zararı yok diye okumuştum şimdi tekrar baktım ama herhangi bir zararı yok aksine faydalı diyor içerisinde farklı vitamin minaraller varmış40 Yorumlaiçinde a,b,c,d,e,f,g,h,ı,j,k,l,... birsürü vitamin var :D mmhh çok faydalı ;)
şaka bir yana eğer iğrenmiyorsan yutabilirsin hiçbir zararı yok
-göz altı torbalarına sürüldüğünde morlukları yok eder ve cildi normal renginde döndürür
-diş eti kanamasını %70 oranında engeller.
-uçuk çıkmadan önce sürülürse uçuğun gelişimini durdurur.
-burun üzerindeki siyah noktaları yok eder.
-bademcikler şişmişse pastil etkisi yaparak rahat nefes alımına yardımcı olur.
-dudak çatlaklarının iyileşme sürecini hızlandırır.
-20lik diş ağrısını azaltır.
-dudakların dolgun bir görünüm kazanması için yararlıdır.22 Yorumlaöyle anlatmışsınki bal reklamı duyanlar yakında sperm satmaya başlarlar .baldan faydalı gel .bayanlar alın bunları .kaslı erkekler,zenciler asıldılar ve şişeler doldu .hadi arayın dölleyelim sizi :)
- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsağlık açısından herhangi 1 zararı yoktur. Zararı yok ama yararları olur. Bunlar cilt açısından yararları
link
Bunların dışında daha pek çok yararları var.45 Yorumlaöyle anlatmışsınki bal reklamı duyanlar yakında sperm satmaya başlarlar .baldan faydalı gel .bayanlar alın bunları .kaslı erkekler,zenciler asıldılar ve şişeler doldu .hadi arayın dölleyelim sizi :) pek çok kısmı için
Ben bal reklamında oynayacaktım yönetmen beni görünce üfffff annem benim bunun kendisi bal lan bunu görenin gözü balı görmez diye beni oynatmadı...
bunu söylediğin hiç iyi olmadı eminimki boşalıp yüzüne maske yapanlar çıkıcaktır :D
seni fena keklemişler haberin olsun boşuna yüz
üneDesenlicorap arkadaşlık yollayabilirmisin acaba danışacaklarım var sana :/
+1 yılbakıyorum maşallah genclgımız çok bılınclı gözlerımız yaşarıyor boyle bılgı dolu genceler görünce. ya yuttugun spermde hepatıt ya da bakterıyel enfeksıyon ya da hpv dıye bır vırus varsa hpv yi ınternette bır arastırın bırak yutmayı bır yerıne dokunması bıle yetelrıdır az daha bılgılı olun sonra kafanızıa dağlara taşlara vursanız fayda vermez
32 Yorumla
Gizli SoranBuraya senin gibi adamlar lazim abi ya
bılgı herkes edınır ancak bıraz arastırmacı olmak lazım bu zamanda cınsellık bır sekıl yasanıyor ancak 3 dakılalık zevklerın bıze neye mal oalcagını ıyı hesaplamak lazım özellıkle bayanlar ıcın çok dıkkatlı olmak lazım
Yorumlara baktımda deli gibi güldürdünüz ben Allhım siz nasıl biseysiniz sen nasıl bir kisiliksin bunları bu hale nasıl soktun hahahhaha enayi lan bunlar. sende sunu bil spermin zararı yoktur olsaydı sen olmazdın bunuda düsün. ama su varki her yerinden iliski yasıcana bir yerinden yasa oral yap ama anal ne bu pislik bisey zevk meselesi tabi bu soruları sorma sebebini meak ediyom neden cevabını biliyosun çünkü.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCan sıkıntısı aşkım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSperm yutarken karsilikli cok tahrik olunuyor degerini bilmiyorsun saf. Nekadar guzel zevkin arkasindan gelen o ihtisamli sivi sanirim azdim😀
122 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİgrencsiniz :D
Öyle bir şey gerçek olsa buraya kalmadan duyardık haliyle. Zührevi hastalıklar hastaneleri nefes darlığı vakalarıyla dolu olurdu.
Her duyduğunuza inanmayın yahu.31 Yorumla
+1 yılİçerisinde amino asit, sitrat, enzimler, flavin, fruktoz, proteinler ve C vitamini de bulunur.
Bunlar yararlı ise zararı yok sanırım. Bence yutmak yerine cilde sürmek daha iyi gibin hahaha. Belki cildi gençleştirir bayanlarda ^_^20 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin yediği içtiği ile alakalı bir durum.. kola ve kahve çok tüketen erkek oldukça ağır bir koku ve tat olur.. ama tam bir protein olduğu söyleniyor. ve cilde iyi geliyormuş güya :) :) :) :) bence abartı bu..
00 Yorumla
+1 yılYutma demiyorum hobi olarak yine yut ama ne bileyim yutmasan daha iyii.
52 Yorumla- +1 yıl
Hahahhh
Gizli Soran+1 yılYutmiycam
Cinsellik konusunda 376 cevap paylaştı. google ye yazsan tam sonucu bulursun bence burda sormak yerine..
zararlı olmadığını duymuştum
tadını bilemiycem30 YorumlaCinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dünyanın en kaliteli proteini neden zarar versin.. Yüzde ki derinin gerilmesinde ve sağlıklı olmasına yarayan şey elbette iyi bir besin oluyor yutulunca.. Yumurta yemek gibi..
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbe yutuyorum ve güzellik değil bu canım erkeğini memnun etmek
121 Yorumla- +1 yıl
Sonunda gerçek seksen anlayan erkeğinin ihtiyacını bilen bir kadın. Erkeğin şanslı olmalı...
+1 yılZararı yok merak etme..
Çürük dişlere zarar vermiyor
Diş taşı ve tartar oluşumunda herhangi bir rolü yok!
ve diieti çekilmelerine yol açmıyor..
Şimdilik bu kadarını bilmen kafi..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan vücudunun en temiz üretilen hücresi odur... zararı olmaz ama söylenenlere göre hafif tuzlu bir tadı varmış.. birazda mide bulandıracak bir kıvam olunca tepkiler normal..
Unutamadığım bir kadın bana herşeyi yaşatmıştı buda dahil... spermlerimi yutmuştu süpriz olarak...00 Yorumla
+1 yılAdolf Hitlerin cinselliği arttırması sebebiyle boğa spremi yuttuğu söylenir. ne derece doğrudur bilmiyorum ama bu adam boşa iş yapmayacak kadar dahi idi...
10 Yorumla
+1 yılyaa hepsini neden yuttun birazda yüzüne süreydin onunda faydası var doktorlar bir yerini yırtıyor :))
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCocuk icin kullancam artik:)
- +1 yıl
:)) evlimisinz
Gizli Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
başka sebepten bulanmıştır içine boşaldıysa daha önceki ilişkilerinde hamile olma ihtimalin var :)) ama yuttuğun için değil
Gizli Soran+1 yılYo hamile ihtimalim yok
- +1 yıl
o zaman keyfinize bakın :))
Cubbelinin dedigi gibi, kadin suratina salatalik koyuyor ne olacakmis guzellesecekmis. Sana sabah namazinin verdigi nuru salatalikta ne ararsin be kadin...
seks guzellestirseydi en buyuk gunahlardan birisi olurmuydu...20 YorumlaAksine faydalı doktorlar hergün mümkünse 10ml için diyor bunu yoldan geçen herhangi birinden isteyebilirsin
42 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCok igrenc ama
+1 yılBence de sperm çok özel bir protein olduğu için faydalıdır. Üstelik yutan kız efsanedir, unutulmaz 😉
00 YorumlaPsikolojik olarak görüntüsünün iğrençliği gelmiştir o yüzden bulanmıştır ama idrarın çıktığı delikten çıkıyor sonuçta ve mikroplu olabilir
10 Yorumla
+1 yılzararlı değil .temizdir zararı yoktur .faydasıda yok .sadece anın verdiği zavk farklı olur senin için .
00 Yorumla
+1 yılHayir zararli degil faydasida var ornegin yuz guzellestirici kremler olsun hepsini icinde hemen hemen sperm var spermin icinde bol miktarda protein ve vitamin var yani sana zarar vermez yararı dokunur 😇😇😇😇
00 YorumlaErkeklerin kızları gaza getirmek için uydurduğu şehir efsanesi.
41 Yorumlasanki japon yapıştırıcı ne alaka yapışması kaygan bişey hem siz kullanma talimatını yanlış biliyonuz reçetede ağızdan yutulmaz v*jinadan alınır diyor.
01 Yorumla- +1 yıl
he çok komikmiş
+1 yıl5 senedir içiyorum bir halt olduğu yok be palavra shdhdhhdhd
10 Yorumlaaklına geldikçe kendin iğrenebilirsin belki ama sağlık açısından sakıncası yoktur
10 Yorumla
+1 yılHoşuna gitmemiş ve ya kendini kurmuş olabilirsin.. Zararlı olduğunu sanmıyorum o kadar..
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki arkaya bosalinmasi zararli mi sence o zmnda midem bulandi iki gun kustum da :s
- +1 yıl
Sanmıyorum.. İstemiyorsan yaptırma yaptırıyorsan kendini kurma..
- +1 yıl
Arkadas senin de her yrine bosalmislar afedersin de bok. unu cikarirsan miden tabi ki bulanir
Gizli Soran+1 yıl@Cigubigulee farkli zamanlarda oldu kes sesini
- +1 yıl
Farkli zamanlar ama ayni beden:)
+1 yılzararlı evet ya nefes borusuna kaçarsa? düşünsene döl yuttu öldü ibretlik ölüm diye seni gösterirler :(
40 YorumlaLady Gaga mide ağrılarından dolayı sağlık taramasından geçmiş ve midesinden 5 litre sperm çıkmış. Kaktüs su depolar, bu sperm depolamış.
diye bir haber okumuşluğum var :D10 Yorumla
+1 yılYutanlara sormak lazım da zararlı olduğunu sanmıyorum...
10 Yorumla
+1 yılyutmak veya yüze sürmek bir nevi erkeğini kabullenmek anlamında,
sevmiyosan yapma tabi, ama çok zor bişi değil, bu attırılanıda pis olarak algılamak doğru değil, tükürük gibi bir vücut sıvısı, hemde daha temiz ;)20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİdrarla aynı yerden geliyor tabi ki zararlı enfeksiyon kapma riskin var
Vucudun pisliklerinin atıldığı yerden çıkan bir şey nasıl temiz olabilir20 YorumlaYuttum pırasa gibi kokuyo tadı da fena degil bir sey de olmasi
00 Yorumlabardak bardak içerim öyle işey olsa ben gebeirdim xd
00 Yorumla
+1 yılPok Bulsan Onuda Yersin Sen Bu Kafayla. Ne Pis İnsanlarsınız Arkadaş Anlamadımki
00 YorumlaZararlı tabi arkadaşım sidiğin çıktığı yerden çıkıyor mikrop kapabilirsin...
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHic ole dusunmemistim uzdun 😱
Gizli Soran+1 yılSen yaptirma o yapar
Gizli Soran+1 yılEheheh bosver 😄
+1 yılYutmak değil o bir kere cilde sürmek ve gerçek bir şey.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. netten arastırsana bence dogal olan bır sey zarar vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de zararlı biliyordum. Dün Bademli Magnum kullanıcısı spermin faydaların açıklamış. İçeriğinde protein var demişti. Faydalı diyor, cildi güzelleştiriyormuş.
00 Yorumla
+1 yılmiden kaldirdiysa harika bir partner olur senden senin gibileri bulmak zor canım. sevgilin kiymetini bilsin derim:)
10 Yorumlahiç bir zararı yok aksine faydası var mineral ve protein deposu bea :) vücuttan cıkan en temiz sıvı sperm mmmm :)
00 Yorumlaben değil diye biliyorum..
içeriğinin de protein olduğunu biliyorum..
hatta krem olarak vücudunuza sürün diyenleri de biliyorum..
karar sizin tabi...00 Yorumla
+1 yılPsikolojikdir seninki yoksa faydalı bile hatta, çok yerde okudum 😉
10 YorumlaPeki sen hiç yalatrirdinmi atar tutar yapmadan cevap ?
00 Yorumladeğildir, miden'den geçer, mide bunda bişey bulamaz, direk bağırsaklara gönderir.
00 Yorumla
+1 yılDüşünsene gidiyosun doktora noldu diyo gırtlağama yapıştılar güçlü bir gargaran varsa yaz diyosun gdjfj
22 Yorumla- +1 yıl
@ShadoWs16 iyi sen bardağa koy koy iç benim ihtiyacım yok şükür..
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bir kere zamanı ayarlamaya fırsat bulamadım patladı hiçbir sorun olmadı hatta yüzüne süreni biliyorum gerginlik veriyor cildi besler diye
10 Yorumla
+1 yılBişey olmaz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyokk be çok faydalı böbrek taşlarını döküyomuş :D :D
25 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılyut yutt üzümünü yut bağını sorma :D
Gizli Soran+1 yılSen yuttun mu?
Cevap sahibi+1 yılbenim böbrek taşım yok olsa yutardım :D
- +1 yıl
Güzel cevap :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılprotein içerikli sıvı..
uzmanlar zararsız hatta cilt için faydalı dahi diyorlar..
mide bulantısı alışamamış olmandan kaynaklanıyor..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet. O spermler midede birikiyor. Sonra çok yutmuş olursan ameliyatla aldırmak zorundasın. Hatta Lady Gaga'dan almışlardı.
12 Yorumla- +1 yıl
Beyin kosarak uzaklasir ;)
Cevap sahibi+1 yılBuyur araştır.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende denemek istiyorum ama tadını falan da bilmeyince ne tepki veririm bilmiyorum taktik veren olur muuu
00 Yorumlaniye sordun yutucan mı kardeş bu soruları genellikle kızlardan duymak isteriz
00 YorumlaBunlar hep gecenin suçu :)) sesli guldumm yorumlara
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen hep gul :))
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTek zararı sevgilin kendini çok şanslı hissedecek simaracak :) sanslida :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerhangi bir zararı yoktur.Eğer öyle olsaydı p*rno yıldızlarının çoğu her seferinde yutmazdı.Zararı olmadığı gibi pek bir yararı da yoktur.
00 YorumlaCinsellik konusunda 453 cevap paylaştı. Hayir cilde faydasida var yuz maskesi yapan bile var internetten arastir oraldada bisey olmuyo olsaydi kiz arkadaslarima olur helsi yasiyo :-D
10 Yorumla
+1 yıl
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNew York State Üniversitesi'nde 293 kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre spermin, depresyon semptomlarını azaltmak gibi birçok faydası ortaya çıktı.
10 Yorumla- Devamını Gör (268)
Devamını Gör(313)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem