İstemediğim hicbirsey yapmaz canımı yakmaktan korkuyor hatta ben şaplak atılmasını çok seviyorum ama kıyamıyor az atıyor acimadığım söylüyorum ama kıyamıyor sizce bu sevgi göstergesi mıdır birde o beni yalıyor ben yapamıyorum ama bunu dile getirip sorun etmedi şunu yap demiyor beni zorlamiyor illa ki istiyordur ama ben hazır olunca kendim yapmamı bekliyor sanırım sizce öyle mi ve nasil davranayim sizce yalamak midemi bulandırıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
anlaşabilir
kıyamamaktan değil de tecrübeli değil. zamanla istediğin kıvama gelecektir. yalamanda eksik olsun :) dert etme
Tamwmm teşekkürler tecrübeli olmadığını nereden anladınız Yani bana daha önce olmadi dedi ben inandım ama sorguladigim birsey degil benim için önemsiz birsey cinsel birliktelik birine bağlanmayı sağlamıyor
söylediği doğru , seninle öğreniyor. hem sokup hep şaplak atmaya odaklanamıyordur bile. ama zamanla daha iyi yapacak , kalçanda parmaklarının izlerini göreceksin emin ol.
Ay evet onu hic yapmıyor resmen neden bilmiyorum o wn odaklanmiyor belki ben bazen arada at diyorum hani öyle bisey yapmazken hafif yapio ama orasi kaba et acimiyo diyorum başka yerime atsa zaten acır benim canimm tatlidir
odaklanamıyor iki şeye aynı anda. bu yüzden yavaş yapıyor. arkana geçtiğinde yapsın
Evet burdan sevdigi anlasilabilir, ama en cok anlasildigi zaman tam bosaldiktan sonraki andir
Hic değişmedi davranışı hep asiti ilgili heran
Zamanla aşılır bence
Önemli olan bir birinizi anlaya bilmeniz
İnşAllah çok mutlu olun
Canımmm amin inşallah çok sağol güzel yorumun icin🥰
Teşekkürler çiçeğim😊
Kendini gelistir sende o potansiyel var... O zaman yatakta efsane olursun
Anlaşılabilir tabi ama o sırada sen de istediklerini söyleyebilirsin
Bence alakası yok ben duygularımı çok iyi gizlerim o esnada sevip sevmediğimi anlayamaz
Normalde zaten beni sevdiğini hissediyorum Yani şüphem yok ama bu esnada da anlaşılabilir bisey mi diye sordum tabi rol yapak erkekte çok kadinda
Aynen o anki duygular bol değişimli oluyor bence anlaşılması çok zor bir an ilişki esnası ;)
Aletine çikolata falan sürüp deneyebilirsin. Alıştırırsın kendini 😉
Şekerli bisey mi süreyim çikolatanın rengi midemi bulandırır ahhaah
Sana kalmış. Ama yalarken zevk alacağın şeyler yap
ne zamandır sevgılısınız?
bemce sende yalamalısın. ve sert seks yapmıyor sana bırgun bıkarsın
Evlenmeyi düşünüyoruz bana normalde de çok iyi davranıyor ama oan insan zevk anında bazen aklından olmayan şeyleri bile yapmak istiyor wma o benden daha çok düşünüyor disarida falan ben rahat duramıyorum ama o insanlar olduğu için onların görmesini istemiyorum diyo hosuma gidiyor bıkmam cunku zamanla zaten olur onlarda illaki
hmmm sen cok aktıfsın
dısarda arabanın ıcınde ön koltukta bile yaparsın sen. ama dediğim gibi sert * lazım seni hep soft olmaz seks sırasında ben asla ipi kadının eline vermem
seni şaplaklaya şaplaklaya full sert bağırtarak * lazım
O kadarsert sevmiyorum Yani karisik surekli full sert olmamalı ve public seviyorum da tehlikeli tabi seviştiğimjz oldu öyle ama o kadar ileri gitmedik
public bayılıyorum. bır keresınde partnerımı denızdeyken kucakta skmıstım ınsanlar plajdaydı
veya arabada ınsanşar cevredeyken
sana tehlikeli seuler lazıö ))
Evet yaa bence normalleşmeli pyblic konusunu vok abartiyorlwr bide görmedik gibi kameralamalari falan asıl ayıp olan bence hdshhdhd cogu kisi ifşa çıkmasın diye yapmiodur yapmıyorsa dışarıda ki ortamlar bazı seyleri çok daha fazla tetikliyor
tamamen karılıyorum ya sana ))
seninle sevgili olsaydık ınsanların olduğu parkta seni kucağımda zıplatsaydım hosuma gıderdı dımı
ya da plajda ınsanlar guneslenırken biz de köşede skişiuoruz? ))
bu arada burcun nedir
Evet anlaşılır bunu sana hissettirir
Anlaşılır yaptıkları ile
Sevgilin mi bu kişi
Evet
Zina biliyorsun değil mi
Sabah sabah nasıl oyduruyursunuz
Uydurmadım gerçekten öyle normalde de bana asla kızamaz kıyamıyor wma o an zevk anı farkli Yani o an bunu düşünmesini beklemem
Sana kıymış zaten daha nasıl kıyacak seni düşünmüş olsa zaten evlenmeden seninle yatmszdı
Off ne alaka yaa böyle bisey yapinc benim biyerim mi eksiliyor napalim evlenene kadar beklicek miyiz hayatimizi kurmaya calisiyoruz
Hayırlısı olsun
Zamanla aşılacak şeyler dert etmee
Yalarsin