bir erkek gercek anlamda sevdigi bir kizla cinsel anlamda bir seyler yasar mi? Dokunma opme oksama vs. Anlaminda
Cevabın nedir?
+1 yılYaşamaz kıymaz onun geleceğinde kötü bir hata olması ihtimalini kendi zevkinden daha çok düşünür ama yaşamak istemesi sevmediği anlamına gelmez arzularına yenik düşer çünkü
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler umarım namusunla Telli duvaklı gelin olursun temiz seni baş tacı edecek bir adama ;)
Soran+1 yılInsallah tesekkur ederim guzel dileklerin icin :)
Tanıdığım çoğu erkek bir sevmelik kız ayarlıyor birde... Lik. Yani bence ellemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireyse bir yere ileri gider gerisine dokunmaz. Degilse bilmiyorum. Ama sevmeden sevişenlere anlam veremiyorum. Aşk olucak
00 Yorumla
+1 yılYasar tabi sevdigi kadinla yasamiycakta kiminle yasiycak yasamiyosa bir problem vardir zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
+1 yılBazı şeyler yaşanır yaşanmalı ama ileriye gitmem ben sevdiğim birisiyle cinselliğe muhtaç olduğum için değil onun ruhuna aşkına muhtaş olduğum için çıkıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli bir seviyeye kadar belki ama niyeti ciddiyse daha ileri gitmemelidir.
10 Yorumla
+1 yılyaşamaz ben cinselliğe düşkün birisiyim ama sevdiğim aklıma gelince cinsellik aklımdan gidiyor sadece elini tutayım bir ömür yeter diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bizim son hatun istemedi kesin net. Yatmak istedim sadece uyku için kendi yapıştı ben ittim. Ayrıldık ula.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ben öperim, öpmek isterim.. Okşamaksa sadece saçını ve sarıldığım zaman sırtını..
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden kimsenin elini bile tutmicam umarim o da oyle olut
00 Yorumla
+1 yılzaten seviyorsa evlenene kadar bekler. sevgili olmak cinsel tatminini gidermek değil
00 Yorumla
+1 yılevet yaşar ve asıl sevdiğiyle yaşamalı
40 Yorumlasevmedğiyle mi yapsın
10 YorumlaAynen yaşar ;)
00 Yorumla
+1 yılYaşar.
10 Yorumlanie istemesin ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen oluyor oyle seyler
10 Yorumla
+1 yılYaşar
10 YorumlaŞahsen ben isterdim.