Bu senin bakış açın yani sana göre cinselliğin ilişkideki yeri. Böyle düşünen erkek de var, daha önce olur ve olmalı diye düşünen de, hatta şaşırabilirsin ama evlenmeden hatta evlilik sonrasında da konuşulmaz diyen de 😀
Bunun sevgi ile ilgisi yok yani, tamamen kişilerin cinsellik görüşü ile ilgili. Üçü de seni aynı şekilde sevebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgiliyken cinsellik talebini reddediyorsan ayrılması gerekir. Kadın-erkek ilişkisi neden sevgililik/arkadaşlık diye ayrılır? Aralarında cinsellik yaşanmıyorsa arkadaşlık ilişkisidir. Bir kadını "kadın" olarak seven erkeğin de, bir erkeği "erkek" olarak seven kadının da cinsel arzusu olur, olmalıdır. Bunun için evliliğin beklenmesi, cinselliğin evli olmanın gereği olarak, istek ve arzudan değil, zorunluluktan yaşanacağı anlamına gelir. Evlenmeden olmaz diyen kadınlar 2-3 yıl süren sevgililik ilişkisi yaşamasın, erkeğin cinsellikten uzak bu kadar uzun süre geçirmesi haksızlık, hayatından çalınmış bir süre.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında zorlama varsa amacı sadece cinsellik başka izahı olamaz... Sonrasında alacağını aldığında da bırakırlar yani hemcinslerinimi çoğu amaç sadece kendilerini bencilce düşünmek... Bu tip kişileri hayatından uzaklaştırmak lazım.. Seven kişi gerçekten bu konuyu teklif bile yapmaz.. bu tip kişilerin sevgisi ve herşeyi yalan amaçları üç kur peşinde koşmak...
00 Yorumla
1 yılGerçekten seven imanlı bir erkek ilişkide cinsellik konusu açmaz. İmanlı diyorum müslüman demiyorum. Gerçekten seven bir müslüman ya da başka dine mensup biri cinsellik açar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben açmam evlenmeden
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerçekten seven insan sevdiği kişiyi arzular yalnızca ve cinsellik konusu açılabilir. Fakat bu ilişkinin ilk evrelerinde olmaz. Partnerler birbirlerini iyice tanımalı, birbirlerinden tamamen emin olmalılar ve güven ortamı olmalıdır. Ayrıca ortak fanteziler de olmalı. Aksi halde pişmanlık yaşanabilir ve ilişki uçuruma sürüklenebilir.
12 Yorumla
Soran1 yılYa konuyu açabilr ama ilk basta değilbende onu diyorum ve bunu yaşama evresi olamaz olsa bile anca nişanlılıkta
1 yılben çok sevgililikte cinsel beraberlik yaşayan hatta kızın bakireliğini bozup terkeden gördüm, bu sizin elinizde, yüzzük parmaga girmedikçe vermeyin, girincede verin o zaman sabreden seni seviyordur gerçekten ve ödülü alır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAcar.
Neden açmasın.
Bu ayıp bir şey değil ki.
Fakat ne zaman ne konuşacağını bilerek hareket etmesi bilincine sahiptir.
Empati sahibi birinin yapması gerektiği gibi.08 Yorumla
Soran1 yılOlay açması değil zorlaması
- 1 yıl
Zorlama kısmı bambaşka.
Soruda göremedim böyle bir şey yazdığınızı.
Niyet varsa kişi de bir defa teklif eder.
ya da ima eder.
Ama hayır cevabı alırsa orada bir durur.
Ben en azından öyle yapmıştım.
Konu baska yerlere gidiyor gibi
Soran1 yılHaklısın soruda görememekle ama orada açıklama durumum zaten yaşamak istemesi yani konuyu direk açması değil açıklama yaparken onu kastetmiştim duzgun açıklayamaz olabilrm haklsın
Soran1 yılGenelde böyle reddetiken sonra bırakıolar yani bana denk gelenler öyleydi
- 1 yıl
Bunun evreleri vardır.
Erkeğin yapması ve bilmesi gereken.
Galiba acele ediliyor artık.
Herkes sonuca koşma derdinde.
Bunu sadece erkek değil kadında yapıyor.
Herkes çok cesur olmuş.
Eski de kaldım galiba.
Soran1 yılBende bu duruma karşıyım buna eskide kalmak deniliyorsa gurur duymalıyız bence cunku , bence normal bişey değil özel şeyler özel kişilerle olmalı onune gelen her sevgilinde değil bence
- 1 yıl
Temkinli hareket etmeli,
Sabırlı olmalısınız,
Her durumda kendi içinizde yargılamalı,
Fark ettirmeden. - 1 yıl
Kesinlikle.
Bu birazda yaşadığı ortam, şehir, aile , kişinin hayata ve insanlara bakış açısıyla alakalı bence.
Herkes gibi hayata bakmayan birini bulmak artık istiridye de inci bulmaktan daha zor.
Çoğunluğun yaptıkları doğru kabul eden bir insan topluluğu var.
Görmezden gelemeyiz.
Ve buna saçma saçma sıfatlar ve manalar tanımlamış insanlar var.
Hal böyle olunca biri farklı olduğu belirgin hale geliyor ve dışlanıyor.
Seven erkek dokunmak ister. Cinsellik yaşamak elbette ister. Buradaki asıl nokta şu kadın isterse yaşanır, saygı duyar, zorlamaz, bekler. Eğerki tavır yapıyor ise, zorluyorsa o sevmeyen erkektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılnişanlılıkta cinsellik olur diyen kız.. ya nişan atarsanız.. ? hiç düşünmeden sözler söylüyorsun.
00 Yorumla Güvenmemekte haklısın ama herkes bu denli sabırlı değil
09 Yorumla
Soran1 yılNefsine sahip olamayanda ilişkisine sahip çıkamaz
Soran1 yılElbette normal ama , benim kastettiğim şu. Mesela. İlişkinin ilk başlarında bu muhabet bana saçma geliyor açıklamada onu kastetmiştim
Soran1 yılDaha onun kendisini tanımamışken nie ilk hücrelerini tanıyayımki
Soran1 yılBence ilk basta bu muhabbetin açılması bana pek samimi gelmiyor
Soran1 yılKendimi ifade edebilmişimdir umarım teşekürler yorumun için
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O sana kalmış ilerisi gerisi yok birisi bir zaman açacak bu konuyu
02 Yorumla
Soran1 yılKonuyu açsa bile bişey yasanmaz
1 yılKonuyu açabilir. Evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemez.
01 Yorumla
Soran1 yılKonuyu açabilir elbette
1 yılAçmaz insan sevdiğine dokunmak ister ama dokunamaz ona zarar verecek diye
01 Yorumla
Soran1 yılBencede
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılElin karisina acacak degilya sevgilisine acar tabi. Ama dk basi gel yapalim demez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha önce yapmadığını bilmek için açar daha önce yapıpta elemana gelince evliliği şart koşarsan olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılOlay o değil konuyu açabilir zaten ama bişey yasamak istemesi saçma ki zaten yaşamadımda
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılYani adam olan gerçekten seviyorsa dokunmaya kıyamaz bişey olur diye
00 Yorumla Bir erkek gerçekten bir kadını seviyorsa evlendiği zaman bile sürmez
02 Yorumla- 1 yıl
Abart kanka 😂😂😂
Yahu tm evlndikten sonra olmasi gerekse bile insan kendini dizginleyemez aç bir odaya seni bıraksalar etrafta bir sürü yemek haftalarca aç kalsan kural mural dinlermisin sen yermisin o yemekleri yoksa yemezmisin?
021 Yorumla
Soran1 yılOzaman ilişkinin nişanlılık adımını atıcak , ben beni yarın birgün yarı yolda bırakmıycağını nerden bilicem , nefsine sahip çıkamayan ilişkisine hiç sahip çıkamaz dostum
Soran1 yılNe dion
Soran1 yılHerkes böyle dusunmuor ama
Soran1 yılBenim aile kültürüme ve çevreme göre bu çok onemli
Soran1 yılOnun yaptıkları sineğe çekilir ama benim çekilmez kastettiğim bu
Soran1 yılBunu aileme anlatamazsın.
Soran1 yılOnlar benim ailem ben bunun gerçekleriule büyüdüm evlilik dışı olursa bu zina olur..
Soran1 yılAllah katında zina
Soran1 yılAilem zina yapmıyor iftra falan atma
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler sevişmedigi kadınla sevgili olmuyor maalesef
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıl o zaman mq ne tatava yapiob
Soran1 yılNe anlatıon knka kendi kendine ya
Gizli Üye(18-24)1 yılacilir tabii ki cinssellik konusmak yasamak da gayet normal
01 Yorumla
Soran1 yılÖznel görüşlere saygım sonsuz
Gizli Üye(18-24)1 yılben evlenmeden once dusunmuyorum knk o yuzden ne desem bilemedim...
02 Yorumla
Soran1 yılSen adamsın
Cevap sahibi1 yıleyvallah..
Gizli Üye(30-35)1 yılilişkinin beklentisine ve samimiyetine göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSelam verince hadi sevişelim diyenden hayır bekleme
00 Yorumla
1 yılSevişme sevgililik aşamasında olur ama birleşme olayı çok doğru değil. Erkekler genelde sevgililik aşamasında birşeyler yaşamayı ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Eskiden hedsey guzeldi evlenmeden olmazdı bu nesil baska
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvet açar. Tutkuyla ilişki paraleldir.
00 Yorumla
1 yılBen olmaması gerektiğini düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılAçmaz evliliği bekler
00 YorumlaNiye sevince hadım mı oluyor insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Açar cinsellik arzulanir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Hayır açmaz
10 YorumlaAçar
00 Yorumla
1 yılEvet açabilir
00 Yorumla
1 yılGay se açmaz
00 Yorumla
1 yılAçar
00 Yorumla
1 yılKonu açmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet açar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Açabilir
00 Yorumla
1 yılKatılıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİşte bunlar hep s*KS
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAçmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılaçmaz
00 Yorumla Arada olmalı
00 Yorumla
1 yılSana katılıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler