Cinsel Yaşam Erkekler ciddi ilişkilerinde cinsellik konusu açar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Merak ediyorum erkekler ciddi ilişkilerinde cinsellik konusu açarlar mi? Yoksa gizli gizli aldatirlar mi? Erkekler ciddi ilişkilerinde cinsellik konusu açar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FurkanNero Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Sadece ciddi ilişkide açarım ben ama tam tersi de var o da direkt cinselliğe girer işini hallerinde salar 0 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Açmazlarsa bir tuhaf olur bence. Hayatındaki kişiyle konuşmayacaksın da kiminle konuşacaksın? 1 0 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İleri zamanda iki taraf istediğinde konu zaten cinsellige gelir 0 0 Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Ben sevgi duydugum da cinsellikle bozma taraftari degilim ozel geceye kalsin istiyorum hep 0 0 Yorumla
ÜÇmilyar750milyon Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ne kadar ciddi nereden nasıl başladı bu ciddi ilişki ona göre değişir 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Açsın görmek isterim neye sahip olacağımı 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Açmazlar. Karşı taraftan beklerler 0 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. evt acar 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. açmaz aldatmazda 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Acar 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Acar tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sadece ciddi ilişkide açarım ben ama tam tersi de var o da direkt cinselliğe girer işini hallerinde salar
Açmazlarsa bir tuhaf olur bence. Hayatındaki kişiyle konuşmayacaksın da kiminle konuşacaksın?
İleri zamanda iki taraf istediğinde konu zaten cinsellige gelir
Ben sevgi duydugum da cinsellikle bozma taraftari degilim ozel geceye kalsin istiyorum hep
Ne kadar ciddi nereden nasıl başladı bu ciddi ilişki ona göre değişir
Evet sorman hata😀😀😀
Açsın görmek isterim neye sahip olacağımı
Ben açmam evlenmeden olmsz
Her yerde açar hayvan belgeseli gibi
acar elbet ssevdiğini arzular
Tabiki açılır. Seks evliliğin temelidir
Maalesef her zaman açarız 🙄
Aynen aldatir gizli gizli
Her zaman her yerde acar
Açmazlar. Karşı taraftan beklerler
evt acar