yani şöyle söyliyim ilişkide ileri olmayan cinsellik sevişme varsa erkek o kıza eğlenmelik olarak mı bakıyodur evlilik düşünmez mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bakar niye bakmasın.
Sevişme olup olmamasından bunu anlayamazsın. Anlayabileceğin yer cinsellik harici sana olan sevgisi, saygısı, güveni, ilgisi vs.
Eğer bu konularda sorun yoksa ve sana cinsellik harici ilgisi de gerçekten yoğunsa, ciddi düşünüyorsa cinsellik yaşamak onu ciddiyetten uzaklaştırmaz. Hatta tam tersi etkisi de olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Ona öyle bakma.. Erkek şöyle karar verir.. Seni ilk gördüğün fiziken beğenir o an duygusal bir şey yoktur.. Beğendiği şeye göre sana karar verir.. Mesela gözlerini beğenip sana yaklaştıysa seks için başlamamıştır.. Ama gögüslerin veya kalçan dikkatini çektiyse ve sana yaklaştıysa cinselliktir.. Onu alana kadar senin az veya çok seviştiğinin önemi yoktur.. Senden onu almadan önce eğer kişiliğin konuşmaların davranışların onu etkilerse seksi unutup aşka döner.. Etkilemezse sadece bir hedefsindir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılİşin içine cinsellik girerse evlilik olmaz iki tarafta hevesini alır çeker gider gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUfff ergen tayfa olup ne istediğini bilmeyen saçma canım erkekler ile ömrünüzü yemeyin. Şahsen ben eşimle sevgili iken nişanlı iken her haltı yedik. Hiçte sevgisin de gıdım azalma olmadı aksine daha çok bağlı oluyosun. Ama erkeğin sevgisinden emin olmakta önemli. ,6 yıllık evliyiz hala eskisinden daha da istekli. Erkeğin ilk karakterine bakın ve zihniyeti önemli bazı erkekler hâşâ kendini ilah zannedip her haltı yaparken karşıdakini ucuz görüyor. Bu erkekler çok belli eder kendini. Baktın ki bu kafa da anında kaç ne sen kendini yıprat ne de bu işlere kalkış. Ucuz erkeğin her zaman düşünceleri de ucuzdur
20 Yorumla
1 yılYorumdaki erkekler yalan söylüyor hiç bir erkek cinsellik yaşadığı kızla nikah masasına oturmaz eğlenmelik olarak görür benimle yapıyorsa bir başkasıyla yapar diye düşünüyorlar
13 Yorumla- 1 yıl
gerçekten de öyle mi o zaman korkularımda haklıyım
- 1 yıl
Gerçekten öyle benim arkadaşım var erkek o cinsellik yaşadığı halde bakire kız istiyorum dedi erkeklere inanmayın sakın ayıya dayı diyince kadar kabul ederler
1 yılBu kişiden kişiye göre nasıl bir karaktere sahip olduğuna göre değişir, en iyisi risk almamak
02 Yorumla- 1 yıl
evet sanırım haklısın çok aptalım
- 1 yıl
Tecrűbe edindin en azından
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik istiyorsan göster elletme kesinlikle naz cilve yap kudursun zoru sever erkekler
27 Yorumla- 1 yıl
ama nasıl göster ama elletme sürtünme falan oldu aramızda çünkü
Cevap sahibi1 yılOlmasın birdaha sakın yapma telefondan yap görüntülü sesli konuş ama yanına gelince dokundurma naz yap cilve yap
- 1 yıl
çok soru soruyorum özür dilerim ama telefonda nasıl yapiyim yani biz hiç mesajda ya da telefonda böyle şeyler konuşmadık cinsellik yani sadece yan yana gelince bi anda oluyo
Cevap sahibi1 yılKadınlar daha iradeli kendini tutma konusunda fıtratımız gereği aile yuva kurmak için uzak durup naz yaparız erkeğe surekli yani telefondan dediğim yani o yaklaşırsa bu konularla alakalı sesli konuşun ama sana dokunamasın hevesi geçmesin yani çok istiyorsa öyle yap diyorum en kötü çokta reddetme diye
- 1 yıl
mesela yakınlaşıyoruz bi anda eve geliyorum ve pişman oluyorum ona söylüyorum tekrarı olmasın istemiyorum diye sonra buluşunca aynı şeyler oluyo ikimizden de kaynaklı napıcam bilmiyorum sırf buluşmayalım diye ayrıldım şu an ayrıyız
Cevap sahibi1 yılBaşbaşa kalmamaya çalışın onun götürmeye çalıştığını hissedersen gitme kiz tavrını koy kötü hissediyorum ben öyle bir kız değilim de yani ayrilmaniza üzüldüm ama barisirsaniz ciddi iliski istiyorsan çok fazla ilişki yaşamayın derim benim tavsiyem sende haklısın hayırlısı olsun
- 1 yıl
deniycem çok teşekkür ederim ❣️❣️❣️❣️
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun cinsellikle alakası yok erkeğin ilişkiye bakışı ile alakalı
00 YorumlaÇoğunlukla doğru ama bazıları hariç, mesela ben bakarım
00 Yorumla
1 yılAynen yani üzerinden kaç kişi geçmiş kişiyi karısımı yapacak..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik var diye kız arkadaşını/sevgilisini evlenmeye değer görmeyen erkek hanzodur, hödüktür.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. ilk zamanlarda bu varsa evet erkekler sadece cinsellik icin görür
00 Yorumla
1 yılSüreye bağlı uzun süre olursa cinsellik şart olur zaten
00 Yorumla
1 yılBen şahsım olarak söylüyorum evlilik düşünürdüm ama genelleme yaparsam düşünmezler 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenimle yapan başkasıyla da yapar derim yemeğimi yer ağzımı siler geçerim kenara
01 Yorumla- 1 yıl
sevgilimle 9 aydır beraberiz ve aramızda sürtünme falan oldu ama hayatımda işk kez biriyle böyle bi şey yaşadım o yüzden çok düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekler kolay elde ettiği kadınlara çok değer vermez
00 Yorumla Sacma bir tanı alakası yok bir ilişkide cinsellik de olmalı karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde
02 Yorumla- 1 yıl
ilk kez böyle cinselliğe yakın hissettim biriyle ve kafamda deli sorular korkuyorum
1 yılErkekten erkeğe değişir amacı cinsellik olan sadece geçici gözle bakar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbakar bu düşünce yanlış
03 Yorumla- 1 yıl
ama genelde hep öyle diyolar
- 1 yıl
yok ya ufak tefek flörtler olur
- 1 yıl
sürtünme falan oldu aramızda
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılSevişmek sevmekten gelir
01 Yorumla- 1 yıl
ama demişler ya erkekler aşık oldukları kızla cinsellik düşünmez diye o yüzden soruyorum
1 yılNe alaka sevişmek için ilişki kuruyoruz zaten
02 Yorumla- 1 yıl
ciddi ilişki gözüyle bakmıyo gibi geliyo bana
- 1 yıl
Ciddi ilişki diye bir şey yok ciddi ihtiyaç var herkes ihtiyaçlarını gidermenin peşinde ciddi ilişki ne Allah aşkına resmi iş gibi
Gizli Üye(18-24)1 yılBakmıyorlar. Tek dertleri sonra cinsellik oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Bazen yap geçe derken hoppp yüzük takarsın!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBakmaz kullanır birakir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkeğine göre değişir hepsi aynı değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDüşünür
02 Yorumla- 1 yıl
gerçekten mi
- 1 yıl
Bana verdi başkasına da verdi der niye ben bunu alayım der
1 yılBakmazlar hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence bakar
00 Yorumla
1 yılBakmayan çok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne alakası var
00 Yorumla
1 yılBilmek zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldüşünmüyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlgılar elbette
00 Yorumla
1 yılBen bakmam
02 Yorumla- 1 yıl
nasıl yani
- 1 yıl
Eğlenmelik bakmam, içine girdiğim bir kadını sahiplenirim ben
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide az da olsa cinsellik olunca erkekler ciddi ilişki olarak bakmaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat