Ya mantıken sana o niyetle gelip direk niyetini söylese buda karakterli bir davranış enazindan dürüstçe ama sana bu niyetini saklayipta alltan alttan islemek yalan söylemek karaktersizce aslında durum bu ve bu tarz insanla gercekten oturup muhabbet de edilmez
bende yaşadım ilk başta flörttük sonradan cinsel şeylere kaymaya başladı konular her yükseldiğinde bana yazıyordu en sonunda da konuşmayı kestik sadece beni aracı olarak görüyomuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aslinda olunur amaci belli sende istiyorsan karsilikli yasanir yasandigi yerde kalır bu tarz birinden duygusal beklentiye girmek abest olur
Olur mu konuşmaya gelince ciddi düşünüyorum havası yapıyor sanki amacı belli olmuyor
O zaman uzak dur iste ikiyüzlülük yapıyor demek ki daha kendinne istedigini bilmiyor net degil bir oyle bir böyle olunmaz neyse o
Aynen öyle kendini belli etti zaten birkaç günde bile ciddi olmadığı belli sadece beni kandırmak niyetinde
Oyle adamla af buyur da bitini bile paylasma boş ver
Aynen öyle engelliycem zaten 2 3 günde bile böyleyse
Ya mantıken sana o niyetle gelip direk niyetini söylese buda karakterli bir davranış enazindan dürüstçe ama sana bu niyetini saklayipta alltan alttan islemek yalan söylemek karaktersizce aslında durum bu ve bu tarz insanla gercekten oturup muhabbet de edilmez
Nerdeyse hemen belli etti niyetini sadece onu istemiyormuş gibi de yaptı o yanlış ti
Daha karakterli ne istedigini bilen olgun biriyle olmani tavsiye ederim
Gerçekten seviyorsa yapmamalı saygı duymalı
Konuyu değiştirmeye çalıştım bir defasında yine döndü dolaştı aynı yere getirdi
Doğrudur normal yani 😅peki yA hiç yardımcı oldun mu yAni eline bu kozu verdiysen yapar
Benim de hatam bu bir kere yardımcı oldum
Ee sende yapınca devamını ister nasıl bir yardımdı bu merak ettim detayı😅
Mesajla
Şanslıymış 😏
Son şansı imiş
Başkası vardır belki şu an yaptığı bilemezsin ki
Kendisi bilir beni ilgilendirmez sonuçta yatmadım
Kesinlikle öyle sen onun mutluluğunu düşündün
Yani yardımcı olmak istedim şimdide 1 kere oldu diye hep olsun istiyor
Yani o da haklı ama daha iletişiminde ister foto video vs
Daha ilerisinide
Daha ilerisi olmaz bitiririm ben
İstedi mi hiç veya yakında ister zaten ama bu ilişki pek sürmez zaten bence
Bir kez görüştüm ama uzak uzağa temas yoktu
Sanrıım bu en fazla 1-2 aylık ilişki
Yok ya sürmez o kadar tanistigim 1 hafta oldu soğudum zaten hâl ve hareketlerinden
Tahmin ettiğim gibi ama bu zamanda öyle konuşmayan zor bulursun çok çok zor hemde yok gibi bişi
Doğru söylüyorsunuz geneli bu durumda sadece tek düşüncesi bu olanla olunmaz bence
maalesef sana uymuyorsa mutlu olacağın birini aramalısın
Öyle gözüküyor
😇
Bekleyeceğin tek şey cinsellik olur işte
Hayır direkt yaşayanla oldum fkskfkf
Ben istesem dünden razı
Geneli öyle ama benimki öyle değildi benim hatam
Sen istediysen sorun yok
İstedim ama saçma kafalardaydım ayrıca da erkek kız bir aradaysa her şey olur yani dikkat ediyorsa insan uzak olmalı
O yüzden ben pişman olacağım şeyler yapmıyorum ne olur ne olmaz ateşle barut bir arada durmaz
Sevindim senin adına..
sadece yükselince yazıyorsa olmaz
Haklısın gerçekten
bende yaşadım ilk başta flörttük sonradan cinsel şeylere kaymaya başladı konular her yükseldiğinde bana yazıyordu en sonunda da konuşmayı kestik sadece beni aracı olarak görüyomuş
En iyisini yapmışsın gerçekten hergun onu mu bosalticaksin en iyisi yol yakınken dönmek
Emin misin sevmediğine
bir şey bekleme bence.
İlişki kurmayacaksam olur.
Sevgili uzun sürer olmam arkadaş olurum ilk
olmam asla
Olunmaz
olunmaz tabiki
Hayır 👍