Arkadaşlar o da istiyor ve arkadaşlarımın hepsi sevgilileriyle beraber oluyor bence artık bekaret kavramı önemli değil siz evleneceğiniz kızın bakire olmamasını sorun edermiydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSeni seven evlenir zaten evlenmiyorsa gönlünü eğlendiriyordur bence bekaret önemli değil ki bi sürü sapık adam var birinden biri alır seni sorun sende değer diyorsan yap değmez diyorsan yapma ha tek sorun bu da değil bu açığa çıkınca ailenin yüzüne nasıl bakarsın onuda düşün öyle karar ver
02 Yorumla
Soran1 yılAnnem ve babam beni pek umursamıyor ikiside kendi hayatında ama açığa da çıkarsa kötü olur mesela değerin falan düşer diyorlar ve bu devirde zaten bakire bakır çok fazla yokki ortaokuldan liseden yapmaya başlamışlar arkadaşlarım öyle söylüyor ve şu an sevgilisiyle ciddi düşünüyorlar
- 1 yıl
Ben ne ciddi ilişkilerin bittiğine şahit oldum ki sende diyorsun bakir kız fazla yok o yüzden kendini değerli hisset sevgilin sana yazılı senet mi verdide sevgisine güvenicen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBakirim bu yaşımda. Bakire olmayan kızla asla düğün hazırlığı yapmam. Maddi manevi hiçbir emeğimi hissimi paylaşmam. Ben nasıl ki dayanıp kendini koruyorsam karım da öyle olmalı. Olmuyorsa karım olamaz. Sevgililik döneminde birlikte olup her şeyi tüketenlerin %99 u ayrılıyor. Büyük ihtimalle çevrendekilerin hepsi ayrılacak ve sen de yaşarsan ayrılıkla son bulacaksın. Güvenip teslim olma. Zevk sıradanlaşınca başka kapıya gider
05 Yorumla
Soran1 yılNedenki yani bu bir ihtiyaç değilmi ve erkeklerde pek sorun olmuyor diye biliyorum
Cevap sahibi1 yılHer ihtiyacın yeri zamanı olur. Erkek için de bekaret önemlidir. Yatağa girdiğimde eşim geçmişteki ilişkilerini istemese de hatırlayabilir çünkü yaşadı. Ve geçmişte seks deneyimi olan bir partnerle aynı evi paylaşmam. Ben de yaşamış olsam, bakire kız isteme hakkım olmaz. Çok düz, aman ne olacak kafasında düşünüyorsun ama pişman olduktan sonra geri alınmayan şeyler bunlar. Doğru zamanda doğru kişiyle yaptığında pişman olma ihtimalin olmaz. Ama evlilik olmadan ihtiyaç zevk diye yaparsan pişman olma ihtimalin çok yüksek
Soran1 yılEvet sevgilim çok kıskanç biri eğer yaparsam haklısın benimde diğer basit kızlardan biri olduğumu düşünür şu an bana çok iyi davranıyor ciddi düşünüyoruz evlerine gitmistim annesiyle tanıştırmıstı ve kıskanç sahiplenici biri şu zamana kadar hiç kavga etmedik
Soran1 yılYinede guvenmeyecegim
Cevap sahibi1 yılEvlilik olmadan cinsellik yaşanınca bi soğukluk araya giriyor
1 yılBurdan sorma şüphelerin yoksa sorun eden de olacak etmeyende olacak ilerde bin türlü insan var artık bekaret kavramına kimse takılmıyor cümlesi her haltı yiyenlerin sığındığı cümleden ibaret
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenirken bakire olmaması sorun değil, sorun olmamalı. Yapın, sevişin. Evleneceğin erkek cinsel ilişki geçmişini sorun ederse kapıyı göster, s.. ktir çek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSence değil ama bu ülkede halen önemli sen bakma sırf senle yatabilmek için önemli değil diyen erkeklere. İş ciddiye binince hepsi bakire ister.
23 Yorumla
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederim sevgilim benimle ciddi düşündüğünü falan söylüyor
Soran1 yılAma inanmayacagim
Cevap sahibi1 yılRica ederim bence de inanma
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki ya evlenecegin erkek o degilse ve vu yuzden birinj kaybedersen? Ya pişman olursan. Hadi dini durumu ailenin duymasini , hamilelik riskini hepsini göze aldin ama pismanligi göze aliyorsqn tabi. Herkes yapiyor bende yapiyim dogru bir mantik degil. Onlarin kotu aliskinliklari olsa sen de mi yapicaksin normal diye. Herkes ayni olmak zorunda değil. İyi düşün hayat senin karar senin, beden senin. Naparsan yap pişman olmayacağın şeyi yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire olması önemli değil önemli olan bir erkekle evlenmeden bu işleri yapması nerden bilcem onun orp olmadığını bekâret bunun için önemli burada önemsiz diyenlerin bacıları eve iki saat geç gelce neler derler anladın ufaklık
16 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısınız teşekkür ederim arkadaşlarıma inanıp pişman olacaktım bide sevdiğim kişiye aşık olduğum için mantıklı düşünemiyorum onun yüzünden de hep hata yapıyorum
Cevap sahibi1 yılArkadaşların orp kusura bakma oyleler
Soran1 yılEvet bir daha ne deseler yapmayacağım arkadaşlarım ileride seni aldatır senin onunla ilişkin olmazsa senden soğur falan diye beni korkuttular sevgilim içinde bekaret konusu bence önemli çünkü bir arkadaşım onu kardeşiyle ilişki yaşadı diye kızı kınamış ve yakın arkadaşlarına anlatmıştı
Cevap sahibi1 yılÖyle tabiki kendi kız kardeşi oldumu kıyameti çıkarir başkasına yapar ama
Soran1 yılSevgilimin erkek kardeşiydi ve sevgilim resmen kıyameti kopardı kızıda rezil etti
Cevap sahibi1 yılTabiki normal olan o yok bekaret önemsiz ben sevgiye bakarım bunlar Faso fiso hepsi yalan
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eğer hazırsan ve ona güveniyorsan olabilir tabi
benim için bekaret sorun değil çoğu kız ark değildi06 Yorumla
Soran1 yılAma evlendigin kişinin bakire olmasını mı isterdin
Soran1 yılTen uyumu olmayabiliyor
Soran1 yılBuradakilerde orsp gözüyle bakarm falan diyor ve değerin düşer falan diyorlar
Gizli Üye(30-35)1 yılönemli ama olmak istersen ol degerin 10 ise 1 e dusecek. bir adam bakir degilse bile evlendigi kadin bakire olsun degerin daha cok olur onun gozunde. boyle bir artisi var bu isin.
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim arkadaşlarım kafamı karıştırdı biran arkadaşlarıma uyacaktm arkadaşlarımda sürekli sevgilimin cirkin olduğunu benim gibi birini bulamayacağını onun icin beni bırakmayacağını söylüyor ve bunu soyleyen arkadaşım sevgilisiyle beraber yaşıyor
1 yılYüne de bekaretini vermeden olur bu tür ilişkiler. Pişman olacağın şeyleri de yapma. Yapıyorsan da arkasında dur
00 Yorumla
1 yılPişman olur muyum diye düşünüyorsan kesin pişman olursun
O yüzden evlenmeden yapma01 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapacağım haklısınız valla
İkilimdeysen olursun. O an olöasa bile aomra başkasıyla duyarsan sevgilini hep olursun ne canım dersin.
00 Yorumla
1 yılBekaret önemli bunu acı bir şekilde tecrübe etmek istemiyorsan kendini evliliğe sakla
04 Yorumla
Soran1 yılEvet hep arkadaşlarım beni gaza getiriyor
- 1 yıl
Onlara uyma sakın
Soran1 yılVe Tüm arkadaşlarım böyle lisede bile yapan vardı
- 1 yıl
Şu anda hepsi öyle ya kötü bir durum. Evlenmeye korkar olduk vallahi
Valla ben hep 0 mal alıyorum kullanılmış malı almam..
02 Yorumla
Soran1 yılNeden ya
1 yılBakireliğini kocana sakla.
315 Yorumla- 1 yıl
Kocanında bakirliğini sana saklayacağı gibi
Soran1 yılSevgilim beni annesiyle falan tanıştırdı benimle ciddi düşünüyordu bende ona güvenip inanıyordum ama şu an sayenizde pişman olacağım hatadan döndüm
- 1 yıl
Helal kız sana
Soran1 yılValla sitedekiler ve senin sayesinde büyük pişmanlıktan döndüm çok teşekkür ederimm
- 1 yıl
Rica ederim. Bakireysen kocanında bakir olmasına dikkat et yok öyle adalet ;)
Soran1 yılTabikide ben bakireysem o da bakır olacak ben o kadar dikkat falan etmişim o da etmeliii ama bu devirdede bulmak zor artık ortaokuldakiler liseliler vb yapıyor
- 1 yıl
Bende bakireyim girl merak etme var yani kalanlar ama dediğin gibi az.
- 1 yıl
djdjfjdkdkdk erkekler daha 13 yaşında yapıyor
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan onların Bakireliklerinin bir değeri yok Çünkü ☺
- 1 yıl
bana göre var sırf o yüzden flört ettiğim kişiyi engelledim her yerden
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan bana göre de var zaten onlar için yok onlar yaptıkça kendilerini bi bk zannediyolar tecrübe tecrübe diye diye
- 1 yıl
kadınınkide tecrübe o zaman çok kasmayın öyle takıntısı olan erkeği de adam sanıp eş yapmayın
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan tabikide öyle. Ama onlar kadınlara patlak diyip gülüyolar aşağılıyolar bunlar böyle işte. Aslında sevgili bile yapmıcan işte
- 1 yıl
ayn öyle kullanıp geçcen
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan kız Allah seni 😂😂😂
Merhabalar
Bu senin kararın senin hayatın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunu düşünüp buraya sorduysan endişelisin demek. Sadece meraktan ötürü bu düşünce ve kesinlikle PİŞMAN OLACAĞIN anlamına gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire olmasını önemserim ve bende sevgililerimden istiyorum bekaretini ben aldıysam sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYiyiştikten sonra giderse zarı patlayan sen olacaksın kendin karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnemli değil diye verirler ama evlenip çoluk çocuk da isterler verme boş ver
00 Yorumla
1 yılSevgilin doğru insansa pişman olmazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Arkadaşlarının olduğunu nerden biliyorsun
00 Yorumla
1 yılben pişman olmadım aptl bi erkeğe kendimi saklamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılOlacaksan ol bize ne
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ben ederim çünkü ben bakirim
00 YorumlaBu devirde artık değil
00 Yorumla
1 yılPişman olursun ilerde kardeşim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önemli bir şey bence kaybetme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKafana göre takıl ya zevkine bak.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İnşallah pişman olmazsin
02 Yorumla
Soran1 yılBen vazgeçtim çünkü sonu pişmanlık olur diyorlar
Pişman olursun, bekareti geç yine pişman olursun
02 Yorumla
Soran1 yılArkadaşlarım yüzünden hata yapacaktım haklısınız
1 yılKapasitesine bağlı
00 Yorumla
1 yılönemli degil ama dogru kişiyi bul.
00 Yorumla
1 yılBakire misin