Sevgilimle birlikte olmayi düşünüyorum daha dogrusu istiyorum?

Ulkedeki tabular sagolsun bu yasima kadar herzaman bunu cok kotu gordum ayip gordum yani benim icinde tabuydu ama simdi 18 yasindayim ve 1 yila yakin bir suredir sevgili oldugum ama herseyini cok iyi bilip tanidigik bir sevgilim var ve bana inanilmaz deger veriyor ve iliskimiz ciddi bunu herzaman hem soyler hem ben davranislariyla hissederim ve onu 2 yildir taniyorum ve bana bakis acisini tamamen biliyorum beni gelecegi olarak goren biri herneyse sorum şu ben ona asigim ve duygusal olarak bir cinsellik yasamak istiyorum onunla cunku insan sevdigiyle birlikte olmali bu ayip ta degil herkesle yatip kalkmak baska ki onlarada diycek lafim yok sadece dogru degil bana gore fakat bir insanin sevdogi insani arzulayip birlikte olmasinin bu kadar baskalastirilmis olmasini anliyamiyorum su zamana kadar bunu kotu bildigimden hala icimde tereddut var belki biraz cunku turkiye zihniyetini biliyorum ama erkek arkadasima karsi hicbir tereddutum yok kendimden cok guvenirim bu konudaki dusuncelerinizi saygili bir bicimde merak ediyorum?
Sevgilimle birlikte olmayi düşünüyorum daha dogrusu istiyorum?